Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Это уже выглядит как навязчивая идея при шизофрении
    Юдофобия называется

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносик., я думав, що ти заспокоївся, а ні...
    Далі в тебе в носі крутить, очевидно мріє про очко.:)))

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

:)))А почему не Иисусом Христом?
    Секте Зеленского остался последний шаг до богоизбранности Зеленского.

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Черчель хіба грав на піаніно?

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

о_О Тримайтеся!:cry:

6. Rabinovich

Ты не думай.это не твое

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Верховний Головнокомандувач увесь свій час і сили віддавав справі оборони країни...
    20220510_183744.jpg
    Трудився так, що, навіть, не встигав за відпочинками
    20220510_183855.jpg
    Натякав про напад як міг

• Подобається Подобається x 1
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Петро поц, брехун і злодій.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Йой, і хто береться говорити: "Не вкради", " Не бреши" - циган - сама <чесна> істота на цім світі.

10. Rabinovich

Лучше с умным потерять чем с дураком найти

• Тупо Тупо x 1
  11. Не так страшні рускі гниди , як українські неначасники. І алабайки. Невже можна стати таким дешевим чмом за невеликі гроші ??

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я таки бачу, що Ви - дуже нерозумна людина (це я так пишу через попередження, що на ЛФ, виявляється, не допускається хамство :haha: ).
    Так от, Ви, нерозумний чоловіче, не бачите різниці між ніком і національністю.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Можна. Я б за невеликі гроші, якби був модератором форуму, -знаючи, що Ваша присутність на форумі жодним чином не впливає ні на перемогу України, ні на політичну долю опозиціонерів Зеленського, - не банив би навічно ні Вас, ні провокатора @Good man .

Навіщо? Гроші не пахнуть. А кожна копійка в господарстві ніколи не буває зайвою, Ольгинець Ви наш.

• Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це ж треба) Як-будто комусь тут, хоч єдиній людині, незрозуміло що робить тут @Mykhaylo Khomchyn. Дешеве чмо, якому навіть прийшлося зняти авку, щоб трохи заховатись межі інших "неопознаваємих", бо забивав форум своїми пасквілями на владу, а особисто Зеленського. Ріки бруда! Куди дивляться дядьки з СБУ?

• Смішно Смішно x 2
  15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/100009332999467/posts/3231175387203529/

Ворог відійшов тільки пару тижнів тому від Києва і ви вирішили грати в політику. Ви у своєму розумі? Ви усвідомлюєте наслідки? Тут немає ворогів, всі повинні рухатись єдиним фронтом. Якось навіть дико, що я це пишу, мені здається, це повинно бути за замовчанням.

Всі прекрасно розуміють в чий бік всі ці меседжі.

Припиніть шукати крайніх та спробувати перекласти провину, бо наслідки будуть дуже погані.
    (С)

• Подобається Подобається x 1
  16. medwedo berlogsoni

Андрій Таран.
    Таран Андрій Васильович — Вікіпедія
    Таран "добре" себе проявив за часів Порошенка, це дало поштовх його кар"єрі наверх. Добре, що своєчасно розібралися. Хай теперичка сидить в Словенії.

З Смєшком, Гордоновим приятелем, ситуація, зі слів Данілова, також починає прояснюватися.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А що там?

18. medwedo berlogsoni

Кагебіст Швець спочатку робить вкид про розкрадання гуманітарної допомоги (на каналі Гордона), а потім пропонує на координатора гуманітарної допомоги Смєшка.
    Потім десь писалося, що таким чином координатор знатиме де кого і скільки знаходиться із складу ЗСУ.

Я в усю цю інформацію вникав не дуже, але в одному точно впевнений: на кожного колишнього кагебіста (наприклад, Смєшка) в Москві є (не може не бути) компромат, який у випадку необхідності можуть висмикнути.
    Ось посилання, яке видав Гугл. Шукайте в Ютьюбі слова Смєшко, Данілов. Хочте - вірте, хочте - ні. (Попутно: на Порошенка як випусника факультату міжнародних відносин, також може існувати компромат, а от на "клоуна" Зеленського жодних компроматів не може бути і через його вік, і через його основну діяльність. Саме тому Зеленський - некерований Москвою).

• Інформативно Інформативно x 1
  19. А на цього гундосика є компромат, яким його стикалися, щоб він, разом з тобою кацалапий, стверджував що кацапи не нападуть

View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/3108437059485313/

а де твій аватар? :)