Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. 5 років у вас у всьому був винен Порошенко. А чим віслюк краще?

2. А тов. Сталіну писати не пробувала?

3. ashim

ashim Well-Known Member

Згоден. Не думав я побачити таких персонажів на Львівському форумі...

• Подобається Подобається x 1
  4. АЗОВ - Маріуполь
    IMG_20220510_114920_984.jpg IMG_20220510_114917_456.jpg IMG_20220510_114913_474.jpg IMG_20220510_114910_172.jpg
    IMG_20220510_114906_945.jpg IMG_20220510_114904_377.jpg IMG_20220510_114901_373.jpg IMG_20220510_114858_442.jpg IMG_20220510_114856_153.jpg
    Увесь цивілізований світ має бачити умови, в яких перебувають поранені, скалічені захисники Маріуполя і діяти!
    В повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев'язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування.
    Ми закликаємо ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких вас створено, врятувавши поранених людей, що вже не є комбатантами.
    Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі "Азовсталь" - з тяжкими пораненнями ціною власного здоров'я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них?
    Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, ми радіємо, де ви бачите ворожість? Статки Зеленського зросли у 2,5 разів, як тут не радіти? Я думаю, він і податки всі сплатив, ну або Forbs бреше.
    Нерозумний Порошенко виробляє цукерки, дає якійсь там робочі місця... а тут бац і має вже півмільярда в баксах. Це ж талант, нє?

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арестович не стримав язика - сказав правду. Ворог мій - язик мій.

Ну а Серуня Лещенко - не дасть себе в гавно запхати, той буде терендіти так, як треба зельонці.
    Серуня давно на поводку у зелених, вони ж його витягли з справи неправомірної наживи.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це ціна за успішне розмінування переходу в Крим.

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді вам в Кіев, як написано у вашому профілі.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недоречно зараз вести якусь агітацію!

Якщо схід і захід не мають проотирічь, чому тріпаються порохоботи?

10. FB_IMG_1652200335433.jpg

11. Nezabuta
    @zabytki_ua
    Знаєте, коли прийшло остаточне рішення виходити з Лівого Маріку постійно прострілюваною дорогою смерті повз Азовсталь в невідомість і ідти пішки на Запоріжжя 300км?

Коли по Zеленому говномарафору почула гнусаве:
    "...я не знаю, що буду думати завтра і післязавтра..."
    @ZelenskyyUa
    .
    - тоді я зрозуміла, що у зелегої гниди немає ніякої стратегії деблокади Маріуполя,
    і він вже поставив хрест на всіх маріупольцях та зихисниках міста!

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

вони президента будуть звинувачувати у всіх смертних гріхах, але нормальні люди бачать, що з реальністю це немає нічого спільного. Висока підтримка, велика повага у всьому світі.
    Зеленського називають у світі Новим Черчелем. Кремлеботам та порохоботам це як серпом по яйцям)) ну д-у-уже пече. А ваш Путін - старий згорблений старикашка, якого світ списав в утіль.

13. Silver bullet

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Файно :good:

зі

А Петро он тужиться-тужиться, а йому навіть не дали пачку пєчєнья і слоїчок варєнья )
    /слоїчок можна було би взяти з 19 року, від аналізів)))/

Прикольно получилося, шо нє? )

• Смішно Смішно x 1
  15. Нє. Але що візмеш з цигана. Який циган, такі і плоскі жарти.

16. Silver bullet

Це вороги. Зараз може бути поділ тільки"свій-чужий". Всі сили - тільки на перемогу.
    Все однозначно: Раша- агресор, країна-мародер, Путін- сучасний Гітлер. Коли нас підпалюють ракетами ззовні, той, хто підпалює країну зсередини, ворог.
    У притомних громадян України одна мета- перемога над небезпечним ворогом, що напав на нас, і поки не збирається відступати.
    Починати внутрішню політичну боротьбу зараз не те, що не на часи - це дуже небезпечно. Відкіля це взялося - треба розбиратись компетентним органам.

Хтось просто ллє фейкогівно на владу, на головнокомандувача, хтось диванний стратег - починає розказувати про замінування-розмінування, не маючи уявлення чому і як насправді було, розганяти зраду в питаннях які поза рівнем їх компетенції...Все це повинно досліджувати, і з цим боротися СБУ.
    І я уявляю, які будуть результати тих досліджень. Вже понаходили і корегувачів вогню, і замасковані склади для рашиздів, і знайдуть і цих "бойців невидимого фронту" - ворожих солдат-ботів.

Останнє редагування: 10 тра 2022
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кокоє счастьє!

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще раз вам кажу: Війна у нас з 2014 року. І скільки лайна ви вилили з того часу теж можна розібратися.

• Тупо Тупо x 1
  19. Це ви про себе, кацалапого, планктошу, алкаша і т.д?
    А, ще цигана забув.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Silver bullet

йой, та ну його. Хай живе, аби не шкодив. Він допомагає військовим - це файно.
    А якщо досі кормить ботоферму - то не гарно.Но це ж доказати треба.
    Наші тут більше схожі на кремлівське кодло.

а де твій аватар? :)