Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А фактично притулок в російському Криму Путін дав Зеленському.
    наслідуючи вашу риторику.

• Тупо Тупо x 2
  2. В Маріуполі окупанти поновили штурм «Азовсталі», щойно зайвих очей поменшало. Напали, коли колонна автівок ООН покинула межі Донеччини.

З отакими скотами Україна воює. Загарбники зняли відео з прапорцями, відзвітували в Москву – і все, пора повертатись до звичної підлості. Тримаємо кулаки за своїх. І віримо: скоро слова «росія впаде без путіна» стануть не прогнозом, а звичайною новиною.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На рахунок Маріуполя.
    Пишу для нормальних людей.
    Бидло, типу недоофіцерика енд Со, це не стосується.
    До Маріуполя 100 км через москальню.
    Пробитись наскоком неможливо.
    Так от, була проведена одна дуже цікава операція, в результаті якої до азовців підійшло підкріплення.
    Але вивести їх через ряди москалів - загубити всіх.
    Тепер складайте пузлі: Москва перша, далі фрегат, катери тощо...
    Підвозять протикорабельні ракети НАТО...
    Ні на які думки не наштовхує?

4. "Як я став радником Головнокомандувача Валерія Залужного і чому мене дратує те, що відбувається?

Два роки поспіль я критикував призначення Тарана та Хомчака. Все було заблоковано. Я кричав на всіх ефірах та особистих розмовах, що це диверсія, що це руйнування армії. Були заблоковані Стугни, Корсари, Нептун, Вільха, Богдана, розвиток ППО та багато інших проектів.

Потім президент призначив Залужного. Я не був знайомий з Валерієм Федоровичем і навіть написав скептичний пост про його призначення, за що отримав добру долю критики. Минуло пару місяців і я побачив на сторінці ГШ повідомлення, яке було не дуже вдалим для країни. Я написав коментар і тегнув особисту сторінку Залужного. Він відреагував і сказав, що готовий вислухати всі пропозиції.

Перша зустріч з Головнокомандувачем тривала близько двох годин, він підтвердив всі мої прогнози з приводу війни й з яких напрямків буде наступ, запропонувавши після цієї розмови створити експертні ради, в яких люди будуть робити роботу, а не язиками триндіти.

За 3 місяці були розблоковані всі програми, все запустилось в роботу. Ми всі видохнули та почали працювати, бо побачили, що з'явилась людина, якій не байдуже, у якої за це все неподобство болить.

Я досі виконую всі доручення Головнокомандувача і радий служити під його керівництвом. Я вважаю, що якби не він, ми б вже давно програли.

Чому я це пишу? Все дуже просто. Я ненавиджу, коли намагаються накинути лайно на військових та командувачів. Особливо, якщо хтось у комусь відчуває конкуренцію. Я весь цей час мовчав, бо думав, що хтось прийде в себе і це більше не повториться, але марно.

Ворог відійшов тільки пару тижнів тому від Києва і ви вирішили грати в політику. Ви у своєму розумі? Ви усвідомлюєте наслідки? Тут немає ворогів, всі повинні рухатись єдиним фронтом. Якось навіть дико, що я це пишу, мені здається, це повинно бути за замовчанням.

Всі прекрасно розуміють в чий бік всі ці меседжі.

Припиніть шукати крайніх та спробувати перекласти провину, бо наслідки будуть дуже погані. Не треба робити спільні фото, а потім всім казати, що все буде добре, а після цього відвертатись та плювати в спину тим, хто вас захищає."

(с) Молодший лейтенант Кабакаєв С.В.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зрозумів звідки мав бути нанесений удар, я тут карту приніс, зараз покажу....:)))

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

порохоботів - ні. Ім треба довго і нудно пояснювати, і вкінці все одно буде "зрада", "все про*бали". Їм не треба війна, не треба пояснювання, вони не по цій частині - їм треба, щоб їм платили за дискредитацію Зеленського і всієї влади.
    Це доказано довгим, роками спілкуванням.

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Карта от киселева ? Или от тов подоляка?

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти надійно відстав - від бацьки Лукашенкі

• Тупо Тупо x 1
  9. - Ми б усі вмерли в Криму, але "зелених чоловічків" не пустили
    - А що з Херсоном, Маріком та іншими?
    - Проїбали.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам лиш нагадаю. У нас війна з 2014 року. Це так... до слова...

• Тупо Тупо x 1
  11. Rabinovich

Так твой спонсор ябацька?

• Тупо Тупо x 2
  12. Good man

Good man Обычный человек

Пациент. Пшёл обратно в свою палату. Я в самом начале твоего появления на форуме дураком тебя заслуженно выставил, ты сразу обиделся. Вот и сиди в обиженных и упоминай меня. Бегом в палату марш и веди там беседы с Наполеоном.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось хроніка подій, нарив в інтернеті:

Розмінування Чонгару - хронологія подій.
    9 ГРУДНЯ 2019 року.
    У Єлисейському палаці в Парижі завершилася чотирьохстороння зустріч президента Зеленського з Макроном, Меркель, а також Путіним. Інформація про домовленості та зобов'язання не розголошувалася.
    26 ЛЮТОГО 2020 року, через півтора місяця, Зеленський анонсував плани по Чонгару: "Держава спільно з компанією Socar до кінця року відкриє на Чонгарі великий хаб - центр надання адміністративних послуг, зона відпочинку та інші дуже важливі об'єкти".
    10 ГРУДНЯ 2020 року, ще через десять місяців Єрмак звітував про виконання плану щодо домовленостей та зобов'язань, які виникли на зустрічи лідерів «нормандської четвірки».
    "Завдяки зміні президентом Зеленським принципів державної політики, Україна робить набагато більше для допомоги нашим громадянам, які змушені залишатися на тимчасово окупованій території.
    Наприклад, украй важливо убезпечити людей по обидва боки лінії зіткнення від величезної кількості СМЕРТОНОСНИХ МІН.
    Наша делегація доклала максимум зусиль, аби погодити у серпні 20 ділянок для РОЗМІНУВАННЯ.
    Потрібно швидко виконувати цей план. Цю роботу може на власні очі побачити кожен, хто відвідає нові контрольні пункти на лінії розмежування, розбудовані за принципом сучасних сервісних хабів" - заявив Єрмак.
    23 ЛИСТОПАДА 2021 року віце-прем’єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пообіцяла, що впродовж трьох місяців команда Мінреінтеграції запустить шатли на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак": від пункту пропуску до адмінмежі.
    14 ЛЮТОГО 2022 року на КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" розпочали курсувати шатли від пункту пропуску до адмінмежі. На тиждень раніше ніж обіцяли.
    24 ЛЮТОГО 2022 РОКУ через КПВВ "Чонгар" та "Каланчак" на територію України увійшли війська РФ, які захватили південь країни, Херсон, Мелітополь, Енергодар та заблокували Маріуполь.
    Нагадаю, що за два роки до цього, у грудні 2019 майже чотири години лідери «нормандської четвірки» спілкувалися без преси. Журналістам не дозволили бути навіть на початку їхнього спілкування.
    Зустріч перервали задля того, щоб відбулися перші особисті перемовини Зеленського та Путіна."

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Прочитал всё. Сначала думал, будто у борщеварочки борщ убежал. Какой там, классический ПМС. Кто-нибудь, объясните этой тупой бабе, что в самом начале войны именно от сторонников Порошенко последовало предложение прекратить все политические разборки на форуме до окончания войны. И именно секта Зеленского не приняла этого предложения,продолжив лить грязь. А теперь эти скоты ещё смеют нас обвинять в том, что сами натворили. Двуличные моральные уроды.

16. Рахунок 1:1.
    С початку війни в Україні побували:
    Перша Леді США - 1 раз.
    "Перша Леді" України - 1 раз.

17. Перша леді Польщі привезла з США два військових госпіталя для ЗСУ .
    Олена Зеленська передала два листи подяки Папі Франциску та Президенту клініки за лікування української малечі.

18. Rabinovich

вот это аригинал в студию
    Птица ольгинский говорун

• Тупо Тупо x 2
  19. Rabinovich

Значит таки ябацька. Вот кто тебя прикармливает .

• Тупо Тупо x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Состояние Зеленского составляет 596 миллионов долларов (Forbes 2022)
    Год .Дохід зеленського
    у 2021 - 113 мільйонів долларів (113 000 000 $$$)
    (Forbes 2022)І це лише офіційно.
    Цікаво , що в 2019-му , коли він ще не "відмовився" від своїх бізнесів ( попереписував не жидкова і інших ...) , його дохід становив 44 млн.$

Що значить прикрити Абрамовича і ділитися з Коломойським...

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)