Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тут говориться про інше, скільки раніше було дописів, що при наступі росії на Україну, скоріше розвернуть зброю проти того, хто віддав такий наказ.

Навіть у школі, на уроці з цивільної оборони, вчитель розказував про ракетні удари і ймовірність перебування в бомбосховищах, потім, наприклад, напала би на нас Польща... Ймовірний ворог тоді був інший.

2. Запорток, ти не відповів на питання:
    "Тобі робили лоботомію чи ти таким довбойобом народився?"

• Тупо Тупо x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, всі зрозуміли, що ти клінічний довбойоб. Тобі не треба це постійно доводити. Якщо керівники країн Заходу кажуть Зелупі, що Єблівушка нападе, то це означає тільки одне: Єблівушка нападе. Якщо Зелупа думав, що "розвернуть зброю"- то він такий самий довбойоб, як і ти.

4. MayorMayor

Зелупа зазирає кудись Хуйлу.

5. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:haha:
    Жги ещё!

6. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  7. Punainen Lippu

Провів сьогодні спеціальну нараду щодо нашої роботи з Альянсом
    стосовно сумісності та перспектив на цей рік.
    Усі наші міжнародники були, міністр оборони, міжнародна команда міністерства.
    Цей рік ставить перед відносинами між Україною та НАТО кілька фундаментальних питань.
    Зокрема, це стосується і саміту у Вашингтоні, і багатьох інших аспектів взаємодії.

Тільки з Україною в Альянсі
    можна розраховувати на справжню безпеку у Європі.

https://www.president.gov.ua/news/cej-rik-stavit-pered-vidnosinami-mizh-ukrayinoyu-ta-nato-niz-89989

8. Punainen Lippu

Президент України Володимир Зеленський підписав закон
    щодо зменшення граничного віку перебування громадян
    на військовому обліку призовників з 27 до 25-річного віку.
    ...
    Згідно із поясненням Міноборони,
    тривале перебування на військовому обліку призовників
    під час дії воєнного стану призводить до того,
    що значна кількість придатних до військової служби громадян,
    які не мають статусу військовозобов’язаних,
    це не можуть бути залучені до військової служби за призовом під час мобілізації.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ku-z-27-do-25-rokiv-zelenskyj-pidpysav-zakon/

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

10. Silver bullet

• Подобається Подобається x 1
  11. Silver bullet

та воно ж кувалдою поціловане) Чи таким потворам подобається бути колонією в раші, що зрештою те ж саме. А Зеленський тому ж на заваді.

Вата ватяна ці майори. До речі, такі ідейні у нас і стають ворожими корегувальниками - воно розуміє все криво, бо мізкі з вати.

А може теж як Хомчин підписався на юдини грошики, як малозабезпечений, бо великий бізнесмен не стирчав би на форумі, ніколи. Це інші люди, інший масштаб...

Вище діаграма, яка показує деструктивну роботу гівноїдів секти: потроху піднімають рейтинг Пороха і визивають недовіру до Зеленського та Притули. Але ж дуже великий рейтинг та довіра у цих двох, і не така вже недовіра... а підйом рейтингу Пеці з 27% до 31% - це смішно - при стійкій недовірі 68%.
    Стільки нагнітання, упоротої антипіарної праці, нервів та бруда - і такий нікчемний результат.:))) Мабуть ПЄС він тягне на дно) треба їм іншу голову взяти. Мо' Льошу Гончаренка? Він спритний)

Останнє редагування: 2 кві 2024
    • Подобається Подобається x 1
  12. Всі обговорюють, чи правильно вчинив президент, підписавши закон про зниження віку мобілізації з 27 до 25.
    Мене ж цікавить інше. Закон цей проголосований майже рік тому - в травні 2023.
    Конституція визначає максимальним терміном для підпису або ветування 15 днів. Але Шашличнику конституція й закон не писані.
    І ніякої відповідальності він за це знущання над суспільством він не несе.
    П.С. До речі, історія дуже типова й таких прикладів у останніх 5 років маса

13. MayorMayor

Дурепо, можеш мене поздоровити- я вже не маю СТО у Харкові.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Silver bullet

бгг...якщо таки так - то може для того СТО це краще?) Інший господар не трендітиме на форумі, а займатиметься якістю обслуговування?

До речі, а що вас ще тримає в Україні? Чи ви приходите на ЛФ зі мною побрехати?)

15. MayorMayor

Дурепо, ти чому така дурепа?Я вже декілька разів писав, що в мене ще нерухомість є. І її теж продати треба. А щодо СТО- краще, або ні- це вже проблема нових господарів. Бо мережі СТО немає- усі станції розпродані різним людям. Бо так дорожче вийшло, аніж заявити "я усю мережу разом продаю".

16. MayorMayor

17. MayorMayor

Прострочена Зелупа: "Нам вдалося стабілізувати фронт". Жорстока реальність: кацапи штурмують Часів Яр.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. MayorMayor

"Нада просто пєрєстать выбирать"

Judge Rico Dredd:
    Президент нарешті прокоментував ситуацію з виборами: "У моїй ментальності, у моїй особистій культурі, у моєму мозку я виграв вибори. Це моя посада", - заявив президент

• Тупо Тупо x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вот таке співпадіння, про вибори і нелегітимність Зеленського, окрім порохоботів ще сказав пропагандюга салавйофф-разбойнік, невже одні замовники і одні методички?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)