Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не скаже. Бо контрольне слово Стрий вже би спрацювало.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так, Буля, я убігант. Ось в 2022 не біг нікуди, а зараз біжу. Бо "мудрий нарід" (ТМ) мене таки забембав. І боротися з цим стадом лєммінгів вже ані сил, ані бажання.

3. Виділяти чергові півмільярда на "єдине" фуфло, з яких більше 100 мільйонів на "1+1" Коломойського.... і одночасно з докором верещати на весь білий світ "дайтє прокляті Петріоти!!" (с)

Колись буде пораховано скільки "Петріотів" можна було не клянчити, а закупити за в прямому сенсі просраний ресурс - а поки під позітівний шумок триває епоха великого барахління.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Противники Зеленського діляться на чотири категорії:
    1. Антисеміти-параноїки. Для них "очевидно", що усе, що відбувається - хитрий план сіонських мудреців, і вони щиро дивуються, як це інші цього не бачать. (Зеленського українцям "підсунули")
    2. Працюють проти Зеленського за гроші. Або отримують зараз напряму, або бояться, що після війни нинішня влада візьметься за їх дєлішки серйозно. Над деякими може висіти дамоклів меч якихось папірців, які вони колись підписали, і які знаходяться десь там в архівах росіх.
    3. Небагаті розумом, які вірять у все, що їм підсунуть, не схильні до самостійного аналізу. (Корисні ідіоти). Для них війна - це весело, це - як футбол.
    4. "В танку". Такі, як правило, перебувають тривалий час за кордоном, не мають часу заглиблюватися в події, що відбуваються в Україні, в динаміку тих подій, а тому продовжують перебувати на тій хвилі, на якій були колись, із самого початку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень - чому в Україні де повно придатних до служби українців і де в ЗСУ шалена нестача людей, президент не починає мобілізацію! Натомість - весь час дорікає союзникам.

Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень - чому через три місяці після обіцянки про мільйон дронів, головним джерелом постачання БПЛА до ЗСУ лишаються волонтерські фонди, в т ч "Справа громад" і Фонд Петра Порошенка?

Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень - медалі отримують не воїни, що більше року боронять Вугледар, а Кошовий, в якого ніяких навичок немає.

Цьому немає і не може бути жодних раціональних пояснень - за два роки війни президент Зеленський стосунки з союзниками довів від стану "нам дають Петріоти і Абрамси" до "США місяцями на голосує за допомогу нам".

Розповісти чому ще немає і не може бути жодних раціональних пояснень?

6. View: https://twitter.com/OLGA34783989/status/1773033114253566325?s=19

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І вороги України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ай, не пи*ди) с кем это майоры борются? С кем-то на форуме?:)))
    Ну правду-то раз можно сказать? Вся родня в Польще, и мне, сирому, сказали ехать. И я еду, а что делать? а то время прилета такое до Харькова, что ПВО не всегда успевает, а Пэтриотов не напасешься, если 40км до границы...

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я би на Вашому місці їх обох заігнорив. Один ставить себе вище всіх, бо має можливість в США поїхати, інший також ставить себе вище всіх, бо, якщо вірити в те відголосся, що до мене доходить, збирається жити в Польщі, де до нього дуже багато людей ставитимуться так, як він - до євреїв. Поляки завжди (не всі, звичайно, але багато хто на побутовому рівні вважали себе панами, а українців - свинями пожепаними).
    От майор там буде всесь час дивитися на поляка і думати: "От він же зі мною, здається, ввічливо розмовляє, а насправді думає, що я - свиня пожепана".
    Людина, яка ставить себе вище якоїсь нації (в даному конкретному випадку Майор ненавидить євреїв, і батько Володимира Зеленського у нього - Сруль), не може не думати, що хтось вважає його нижчим від себе.
    Так відчуватиме себе, що він - świnia porzepana. Нехай щастить. Якщо вже львів'яни вважають вихідців Харкова москалями, то що вже тоді казати про проляків!

10. Я писав що у січні американські розвідники фіксували контакти Арестовіча з людьми з оточення путінського олігарха Малофєєва, люди ті служать у ГРУ ГШ рф. 12 днів тому Арестовіч зустрічався з людьми путінського олігарха Ковальчука. Ті теж з тієї ж контори. А вчора нам довели, що Арестовіч пропонує американцям себе як єдиного переговорника який має реально "ділові та довірливі" стосунки з існуючою російською владою та "гарантує на переговорах результат, який забезпечить закінчення бойових дій та переважно задовольнить вимоги США та росії". Про Україну - ані пари з вуст. Сьогодні я дізнався що його відверто послали з його "ініціативою" - "час для переговорів не настав, а згодом переговори повинна вести чинна українська влада яка й буде визначати їх умови". Також я дізнався про те, чому цього покидка не виштовхають зі Штатів.

По факту Арестовіч вже не ототожнює себе з Україною від слова "зовсім" та планує продовження своєї політичної кар'єри у післяпутинській росії. У приватних розмовах в США він називає українців "тупими свинями" та "впертими у своїй тупості ідіотами" - це навіть зафіксовано. Ми, на його переконання, так і не прийняли Мессію який би міг врятувати Україну та зробити її безпечною для життя через домовленості з хуйлом. І зараз США вважають можливим використати Арестовіча у грі проти РФ. Якщо б його виставили на вибори проти хуйла, то він набрав би почесні три з половиною відсотки, потенціал же Арестовіча американці оцінюють як "дуже серйозний". Я б його, як каже Монова, "обісцяв та забув", краще повісив, але дорослі дядечки грають у свої ігри, і дай Боже щоби вони не були на шкоду Україні.

11. MayorMayor

Ти дурепо. В реальному житті таких довбойобів, як ви, форумні, більше, ніж достатньо. І я більш, ніж впевнений, що ви-довбойоби приведете до влади ще більше гівно, аніж Зелупа і Шмигаль. Тому постійно "вигрібати проти вітру" більше не маю бажання. А щодо Патріоту- твій Зелупа он пропиздякав, що "не розуміє, чому Патріот не захищає небо Харкова". Ну ось такий він тупий.

12. MayorMayor

Мєдвєдо, ти ідіот. І маніпулятор (поганий, як і належить зелупоголовому). Почнемо препарувати твою тушку. Перше- щодо поляків. Ти коли у Польщі був? О, ніколи не був?-Хто би сумнівався. Можливо, у польських селах і живуть розумово обмежені, як ти, але в великих містах- полякам по цимбалах національність чи колір шкіри (так, Мєдвєдо, там живуть і працюють і азіати, і негри, ти не знав цього?).Тому твої бздури, щодо моїх "роздумів" є тільки бздурами, які характеризують тебе, і твої жахи у твоїй макітрі. Друге- щодо євреїв. Справа у тому, що і Зелупа, і його папа-Сруль відносяться не до євреїв, а до жидів. Зі своїм "я вам нічого не винен" та говноїдством зі "пожиттєвою стипендією". Мєдвєдо, от скажіть- ця справа зі "стипендією" з якого боку харакеризує жидка-Сруля?Нічого, що воно далеко не бідне, що в нього вишкребок- долларовий мультімільйонер?Але цей говноїд хапає навіть цю досить мізерну стипендію. Бо говноїд. Так що не треба ототожнювати євреїв та жидів, Мєдвєдо. Як не треба ототожнювати українців та вкраїнчиків. Так що можете після прочитання цього посту стерти гівно зі свого писку, та знову проверещати "я усіх заігнорив".

13. MayorMayor

Продовжимо щодо Зелупи:

Михайло Мудрик,який вчора приніс нашій збірній перемогу,не просто талановитий футболіст,а ще й справжній Патріот.
    Декілька тижнів тому,він передав нашому війську 50 дронів.
    Які придбав за свої власні гроші
    І це не вперше,коли Михайло допомагає ЗСУ.
    Величезний респект тобі,Друже

Скільки дронів за власні кошти придбав доларовий мультімільйонер Зелупа?

14. MayorMayor

І щодо дронів за державні кошти:

Зеленський збрехав щодо забезпечення армії дронами. Частка держави у загальній кількості переданих дронів - лише 5%, - Бутусов

ДревляниН:
    Банда ЗЕлена забрала на ці неіснуючі дрони кошти у громад. З моєї громади тільки сотні мільйонів. Мільйони які реально пішли би на дрони для бригад ЗСУ які підтримує наша громада. А так пішли «в карман» чи ХЗ куди але точно не на дрони.(с)

15. MayorMayor

А чим ти займався, окрім як шашлики жерти пропонував? Усі винні, окрім самого Зелупи, який ні за що не відповідає, і ні в чому не винен.

16. MayorMayor

Путч:
    В нормальній країні, "не може бути раціональних пояснень" щоб під час війни клоун став президентом. А у нас став.
    Тому репетувати "Байден, де "Петріот" це так потужно…

Валерій Прозапас:
    Виділяти чергові півмільярда на "єдине" фуфло, з яких більше 100 мільйонів на "1+1" Коломойського.... і одночасно з докором верещати на весь білий світ "дайтє прокляті Петріоти!!" (с)
    Колись буде пораховано скільки "Петріотів" можна було не клянчити, а закупити за в прямому сенсі про..раний ресурс - а поки під позітівний шумок триває епоха великого барахління.

Бiла Левиця:
    Х.йло робить нові бомби на наші голови.
    А зелені роблять вигляд, що теж щось роблять.

Схоже, що єдиний шанс назавжди позбутися Бурьяни Безумної - це розтягнути по соцмережах думку, що її рейтинг більший за клоуна.

Бiла Левиця:
    Дуууже сумніваюсь,що порохоботи ходять на концерти 95 кварталу.
    Зелебоби теж не хочуть лазити по магазинам "Рошен", але їх туди заганяють палками і силоміць примушують об'їдатися тортами, які Порошенко пече особисто.

КиївМіськБудда:
    Зараз Україна - "Ельдорадо" для журналістів-розслідувачів, які мають викривати корупційні схеми державних службовців.
    Але - хєр там. Вони усі позатикали рота, отримавши бариші чи погрози від цих самих держ-службовців.
    Ситуація рівня США 19 століття. Тільки гірше.

17. MayorMayor

18. Депутати на засіданні Верховної Ради 28 березня не змогли ухвалити жодного рішення.
    На стрімі Олексія Гончаренко з зали ВР одна жінка спитала. На.уй ви там сидите?
    Я і сам собі задаю це питання. Відповів Гончаренко.
    Зеленський паровозом протягнув в Раду свій Моносброд, який тепер з ним розісрався і не хоче працювати. На зло Зелі та ОПі. І плювати їм на війну і країну. Вони мріють втекти подалі.

а де твій аватар? :)