Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочеш без демагогії?

Та прошу дуже.

Не важливо звідки це фото. Не важливо, чи це кортеж Зеленського.
    Курвить те, що нема чого одночасно лити сльози, що на мене 10 разів хотіли вбити і при тому руками,
    зубами і ногами триматися за владу.
    Ну як тобі так страшно - йди у відставку і не плач. Чого добиваєшся? Шоб тебе пожаліли?
    Буданов он теж розревівся в неті - теж його 10 разів хотіли вбити.
    Кому той концерт?

Мало б їм бути соромно хоча б перед воїнами, що на нулю.
    Лякливі у бункері...

Зелена команда аферистів....

Ну як Васильку? Так піде? Я відповів без демагогії?

Справедливо, нє?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жоден з порохоботів на ЛФ не говорить про президенство Пороха.

А Зебобіки просто сцуть Пороха, тільки про нього й говорять.
    Що страшно?

:))):))):))):))):)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ото ж я і хочу розглянути різні варіанти.
    Хочу, зокрема, почути думку @Мих -а:
    Будуть вибори Президента України в 2024 році чи ні? Як Ви, Миху, вважаєте?

4. Яворівський полігон. Ось таким він став після наводки Подоляка.
    Казарма була запакована людьми, добровольцями. Відповідальності за злив інформації про скупчення особового складу Подоляк не поніс. Сьогодні два роки, а про трагедію не згадують.
    У людей дуже коротка пам'ять. У єдиного марафону взагалі пам'яті нема, даремно сподіватися на добре слово чи вшанування пам'яті загиблих.
    FB_IMG_1710405318020.jpg

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так, піде. Але маніпулятивна демагогія лишилась.
    І знаєш чому?
    Бо треба завжди дивитись в корінь.
    Пан Президент згадав про замахи на себе не для того, щоби викликати жалість вальцманоїдів, а на пряме питяння кореспондента під час інтерв"ю програмі Cinque minuti італійського телеканалу Rai1. Питання звучало так: - "Ще хочу Вас спитати: Скільки разів Путін намагався Вас вбити?"
    І після того Зеленський сказав, -
    Але я не рахую. Усі наші люди, військовослужбовці, цивільні постійно ризикують. Я - Президент країни і я відповідно теж ризикую.
    Я гадаю, що Зеленському нема чого соромитись.
    Справедливо, нє?

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Нє

7. 20240314_105912.jpg

8. medwedo berlogsoni

Миху, хотілося б запитати: а оту картинку про попів (першу) Ви самі формували? Чи Вам її підсунули, а Ви її сюди виклали?
    І при чому тут помилки московського патріархату? Я Вам наводив неспростовні факти помилок П.Порошенка. (А, можливо, зумисні дії).
    Згадки про когось іншого, хто там помилявся чи не помилявся - звичайне переведення стрілок. Другий клас загальноосвітньої сільської школи.
    І, раз Ви вже загадали московських попів... При якому Президентові викинули московських попів із Київської Лаври, а Пашу Мерседеса серйозно взяли за його многогрешную бороду - при Порошенку чи при Зеленському?

• Подобається Подобається x 1
  9. Звідки звідки викинули?
    А де править Онуфрій, не в Печерській Лаврі часом.
    Осліп і оглух кацап повністю

10. medwedo berlogsoni

Миху, Ви добиваєтеся відставки Зеленського, точніше, хочете, щоб Зеленський відмовився від поста Президента.
    І Ви (як і всі порохоботи) не говорите про президентство Порошенка.
    Але, якщо Зеленський подасть у відставку і відбудуться вибори, то кого би Ви хотіли бачити на посту Президента України?

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, що можете сказати стосовно Паші Мерседеса?
    І, заодно, як Ви вважаєте - відбудуться вибори Президента України в 2024 році, чи ні?

Я за церковними справами не слідкую. І не тому, що сліпий чи глухий, а тому що вважаю, що оті всі релігії - марнота марнот.
    Які там віри, які патріархати... Яскравим прикладом того, що якщо Бог і існує, то він жодним чином не вмішується у те, що відбувається в церквах, є свіжий приклад нинішнього Папи Римського - пропутінського агітатора і путінського холуя.
    А віруючим втирають, що він займає посаду, яку колись займав апостол Петро (товариш Ісуса Христа).

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви мене зацікавили тим Онуфрієм (відносно зацікавили - я глянув у Вікіпедію).

24 лютого 2022 року Онуфрій закликав президента країни-агресора В. Путіна негайно припинити «братовбивчу війну», він також висловив підтримку українським воїнам[49].

27 травня того ж року УПЦ МП провели собор. Він ухвалив постанову, в якій висловив незгоду з позицією голови РПЦ Кирила щодо війни проти України, а також доповнення та зміни до статусу про управління УПЦ МП[50].

Онуфрій (Березовський) — Вікіпедія (wikipedia.org)

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, не правда.

Я хочу, щоб у громадян України не відбирали конституційного права - права вибору і ще хочу, щоб не людина (незалежно хто вона) впливала на те, чи давати мені то право, чи відкласти на невизначений термін.

І ще я хочу, щоб в країні діяло верховенство права, а не бажання влади, бо так пише Конституція.

Я хочу, щоб виконувалась Конституція, зокрема в даному випадку Ст. 103.

Зрозумів?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то доведіть "факт", що у 2019 році Порошенко потратив 1,5 мільярди гривень. Бо у мене відчуття, що ви особисто порахували ці кошти.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то і є корінь. І я погоджуюся, що жалість у порохоботів він не викликав, бо порохоботи розуміють, що мають справу з артистом комедійного жанру.

І інтерв'ю до 10 замахів це не має відношення, котре ви приводите.

Це звичайний піар, як фото на сходах, як книги - перший місяць війни, другий місяць війни, ......десятий місяць війни, котрі навіть завзяті зебобіки не читали.
    У це змагання за кількість замахів підключився Буданов, але він ж не міг написати більшу кількість, бо не можна шефа перепригувати. Тобто по 10 замахів на кожного.:)))

Окреме питання про
    А за шашлики йому не соромно? За обман людей про загрозу війни - не соромно? А за Баканова, Наумова - не соромно?
    А за обкрадання армії його командою - не соромно?

Я думаю, йому не соромно, бо для того, щоб у людини був сором, потрібно мати совість, а її нема.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу дотримання Конституції, я ніколи не говорив про відставку Зеленського. Сам Зеленський говорив про відставку, якщо не закінчить війну.
    Зеленського обрали на 5 років.

А кого я б хотів - це інше питання.

17. medwedo berlogsoni

Порошенко відзначив у своїй декларації, що потратив на виборчі перегони 2019 близько півмільярда гривень (а не півтора мільярди, не слід тут із себе вумного корчити).

Президент Петро Порошенко використав 407,8 млн гривень на проведення виборчої кампанії, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко - 163,7 млн гривень.

Про це свідчать проміжні фінансові звіти кандидатів у президенти.

Усі кошти у виборчому фонді Порошенка були внесені виключно ним самим. Фонд Тимошенко наповнено партійними коштами. Фонд Зеленського на три чверті заповнено за рахунок добровільних внесків, решта суми - це його особисті і партійні кошти.

Порошенко витратив на вибори 408 млн гривень, Тимошенко - 164 млн, Зеленський - 86 млн - портал новин LB.ua

18. medwedo berlogsoni

Гарне бажання.
    Я хочу, щоб Порошенко не фінансував усяку сволоту, яка обсирає під час війни Президента України.
    Зауважу, між іншим, що його обсирали і до війни, і цих два роки, поки продовжувалася війна.
    Гаразд.
    Як Ви вважаєте - Зеленський залишить пост Президента після закінчення п'ятирічного терміну його перебування на цьому посту?
    І що Ви робитимете, якщо Зеленський до закінчення війни не покине свій пост?

19. medwedo berlogsoni

Де й коли?
    І розберіться нарешті, чого Ви хочете: щоб Зеленський подав у відставку, чи щоб були призначені нові вибори після закінчення п'ятирічного терміну перебування Зеленського на посту Президента?
    І що буде, як Зеленський не стане чекати, поки оберуть нового Президента (скажімо, Разумкова), а дійсно піде у відставку? Вам на радість.

а де твій аватар? :)