Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. У радіусі кілометра територію від людей розчистили, щоби він видосик черговий зняв і розповів, що у нас 9 травня ніхто не відбере.
    Та хто його у тебе відбирає, сопля зелена? Начепи діда з НКВС на палку і вали до свого кумира на парад.
    FB_IMG_1652089054175.jpg

2. Ось вони реальні 91% підтримки.
    Він боїться своїх військових у себе на Банковій.
    Це є реальна любов - страх перед військовими
    FB_IMG_1651920319496.jpg

• Баян Баян x 1
  3. Міністру юстиції Франції де ла Мерту приписують фразу: "Це більше, ніж злочин. Це - помилка". Я не думаю, що втрата півдня буда наслідком зради. Це - прорахунок. Його "проєбалі" через бажання побачити мир в очах хуйла. Але хто сказав, що відповідальність за це має бути меншою?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивіться всі: Намішана якась бурда-мурда якбудто від Володимира Зеленського з датою 27 августа 2014года. Отаким людей кормить на ЛФ @Mykhaylo Khomchyn. Щось там ще підкреслено червоним - що підкреслено, то дурачки читайте.
    ОТАКЕ ВСЕ в нього.
    Зараз ольгінець @Mykhaylo Khomchyn засів в темі "Зеленський" і знову, не виходячи з неї, пише тільки фейки і пасквілі на владу, тобто те, заради чого він тут на форумі - дискредитація влади, ВСУ.

5. Ким мене тільки не обзивали.
    Але дякую тобі Боже, що ніхто не сумнівається, що я не москаль і не зелений довбойоб; як ця пані

Останнє редагування: 9 тра 2022
  6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А вот ответ . Я почти неделю мониторю интернет . Упоминание о том что перешеек был разминирован появилось только 3 недели назад. В жж . Причем в украинском сегменте онлы . До того никто об этом и не догадывался. Я так же не нашел ни одного официального заявления что перешеек заминирован . Более того, так как по перешейку тусовались гражданские в крым и обратно это было и невозможно сделать. Зато нарыл что при порошенко собирались прорыть канал по перешейку и отделить крым. Сделано это за 5 лет не было хотя бабки выделялись . Где бабки зин?
    Вобшем как обычно - секта порохоботов разгоняет фейки по принципу есть порошенко - есть украина
    Обращаюсь ко всем - попробуйте найти хоть какое то официальный документ о том что перешеек минировали

• Тупо Тупо x 2
  7. Silver bullet

Конечно, желательно, чтобы Василь прояснил. Я не знаю - был ли он заминирован, в какой части и когда.
    Но логически: если он и был заминирован когда-то, то разминировать русне ничего бы не стоило и время было - нападали они же с севера на Киев, и главная опасность и внимание было там. С другой стороны могли разминировать и наши специально - исходя из каких-то стратегических планов, чтоб зашли и были разбиты...Что мы можем знать?
    Но разминировать через зраду - такое могло в голову прийти только свихнувшимся порохоботам. Тем более, что Верещук - гражданская тетка это провернула))Они страдают зрадо*бством головного мозга, это не лечится..а у кому-то приносит неплохие ден.знаки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Я не антисеміт, але як мене заєбали російські жиди з Ізраїлю, які вчать жити. Ти не вчи ти нас жити. Ще хто зна чиї коріння довші: сарматів чи аріів.

9. Володимир Омелян:
    Я, як і багато інших глядачів та журналістів, був зачарований прес-конференцією офіцера Азову Іллі Самойленка.
    Досконала англійська, чітка структура меседжів і проста для сприйняття логіка, навіть доречні жарти. І це все в той час, коли над тобою вибухають бомби і йде штурм за штурмом.

Але, виявилося, що Ілля - справді Iron Man і досвідчений боєць.
    Отримавши серйозні поранення у 2017 - він повернувся у стрій, воює і перемагає!

Вибачте. А бєня марафон це показував?
    Ann Winter:
    Ні, він показував як Мосійсучка гуляє по Рейхстагу. Відчуй різницю, таке зветься…

- Зверніть увагу, що за 73 дні війни в Україні не з'явилося жодного публічного героя (непублічних, впевнені, тисячі).

Навіть прикордонника, який надіслав нах.. російський військовий корабель, не пускають на телебачення.

Всі лаври героя та переможця хоче залишити собі лише одна людина, яка не любить конкуренцію. Навіть якщо це конкуренція героїв, які рятують країну.

"Батько народів". Було вже таке. І теж – трансформувався зі «слуги».

• Смішно Смішно x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А багато експертів говорили, що Зеленський на дебатах був яскравіший і переміг. Давно це було, а порохоботи це ще згадують із піною з рота.

11. Silver bullet

Та йой) був він, з ним розмовляли, він дуже ніяковів, такий симпатичний, молодий, гарна фігура. Не пускають! :)))Та чого б не пускати??:facepalm:
    Яке брехливе стадо! і з Азова і по ТВ хлопець часто є, і в ютубі скільки хочеш.
    Якраз у Зе вождізма нема, не зрівняти з Порошенко, той би нам на другий строк показав би гетьманство, бо в ньому це дуже видно...
    Зе сидить часто не на початку столу, а всередині, його непомітно, бо нема ні гастуку, ні костюму.сидить слухає..
    Про те, що він боїться своїх військових - туфта, дремуча. Його зараз в приміщеннях, куди можна попасти зовні, завжди так охороняють, бо війна і були спроби його знищення.
    Зараз якби знищити пуйла, так такий би був для нас радісний хаос, що скоріш за все рашисти посідали б на свої танки та поїхали назад під пісню "Ми уходим". Як з Афгана.
    Головнокомандувач на війні- це король у шахах.
    Та Хомчин навряд чи в шахи грає, бо огранічене)

12. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    5 год ·

Ми б'ємося за свободу для своїх дітей, а отже, переможемо. Ми ніколи не забудемо те, що зробили наші предки у Другій світовій війні, у якій загинуло понад вісім мільйонів українців. І зовсім скоро в Україні буде два Дні Перемоги. А в когось не залишиться жодного.
    Перемогли тоді. Переможемо й зараз. І Хрещатик побачить парад перемоги – перемоги України!
    З Днем перемоги над нацизмом!
    Слава Україні!

View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3072227753027580

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Я смотрю иначе . Во первых с 14 года въезд в крым украинцам был разрешон только через перекоп . Поэтому перешеек работал на транспорт до февраля 22 года . И минировать дорогу по которой проходит движение гражданских невозмо
    Перешеек имеет размеры
    . Даже если пол перешейка у русских то минировать надо под 100 кв км. Это титаническая работа которая не могла остаться незамеченной в сми. Цензура до февраля была слабой да и русские подняли бы вой.
    Да и разминировать задача не из легких - как минимум часть мин ставят по системе неразминирования.
    То есть опять же пройти незаметно невозможно - это сотни людей и при таком масштабе - обязательны несчастные случаи у саперов .
    Всего этого нет . Тишина полнейшая
    Вобщем я считаб что микс и иже с ним занимаются антиукраинской пропагандой
    Микс такой же ольгинец как и хомич и гудман
    Все что они пишут - дискредитирует украинскую власть

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

@Rabinovich, так они что пишут, для солидности - "у военных возникли вопросы по разминированию"))У каких военных? Какие вопросы? Может, у таких, как Хомчин, называющий себя "выщим офицером".:)))
    Копаться в том, что выше их уровня компетенции, это их, порохоботов и кремлеботов, любимое дело. И, конечно, самое легкое-обвинять в зраде или некомпетентности руководство.
    Но, хочу сказать, при всей этих юзеров недалекости, их работа по дискредитации власти - не такая уж безвредная. Потому что накидывать на вентилятор все то гавно и фейки - это лишний депресняк у читающего населения, которое не имеет такие уж стальные нервы как у Данилова или наших ВСУ, и без того плачут и не могут дождаться конца войны .

• Смішно Смішно x 1
  15. Але але гарно сжилися кацапські жиди в Ізраїлі з малоросами в Україні.

16. – Як ви вважаєте, чи достатньо було зроблено за весь час, аби врятувати Маріуполь?

– Я можу сказати, що ми зробили все можливе та неможливе, аби відтягнути на себе переважаючі сили противника.

Ми абсолютно свідомо пішли в цей котел. Розуміючи, що згідно з планом оборони потрібно буде вести кругову оборону в місті, і воно, власне, так і сталося.

Вважаю, що ми зробили вагомий внесок для перелому ситуації в цілому в Україні та відтягнули на себе велике угрупування сил противника, щоб послабити тиск на інших напрямках. Це дало змогу отримати Україні озброєння від західних партнерів, перегрупуватися й діяти більш ефективно.

– До якого моменту можлива була деблокада Маріуполя?

– Можна було просто не допустити ситуації, яка зараз склалася.

Якщо би всі міста, починаючи з Генічеська, Мелітополя та Бердянська, так само стійко тримали оборону й давали бій противнику, тоді би він точно не дійшов за чотири дні з Криму до Маріуполя.

Так як цього не сталося, ми опинилися в оточенні. Тому що противник фактично без спротиву подолав доволі великий кілометраж. Практично без боїв, маршем він пройшов з Криму та опинився на західних околицях міста Маріуполь.
    – У вас є пояснення, чому так сталося?

– У мене є власне бачення цієї ситуації. Якщо би війська, які там знаходилися, стійко тримали оборону, вгризалися би в землю та билися з противником, не давали би йому просто так заходити у міста, була би зовсім інша картина.

Справа в тому, що противника потрібно було знищувати ще на перешийку при виході з Криму під Генічеськом. В тому районі противник був вкрай обмежений в маневрі та мав лише єдиний маршрут висування. Враховуючи рельєф місцевості, противник був каналізований.

З тактичної точки зору, це було саме сприятливе місце для нанесення вогневого ураження з метою знищення та подальшого блокування ворожого угруповання. Противника потрібно було знищувати там, під час висування з Криму. І цього чомусь не було зроблено.

36-а бригада морської піхоти, дії якої не піддаються ніякому логічному поясненню… Спочатку один батальйон раптово здався в полон, це було ще 4-го квітня. В результаті чого ми втратили на той час єдиний шлях сполучення між "Азовом" та 36-ою бригадою. Потім несподівано командир 36-ої бригади прийняв рішення, нікого не попередивши, просто піти на прорив у невідомому напрямку і тим самим втратив багато людей. Так само багато людей було кинуто напризволяще, і вони просто потрапили в полон.
    Якби цього не сталося, з цією бригадою ми би ще довго могли тримати оборону на правому березі, але фланг було оголено й після завершення зачистки заводу Ілліча противник кинув всі свої сили на наш напрямок – це дало йому змогу наступати на нас з флангу та тилу.

Один із батальйонів "Азову" опинився в подвійному кільці оточення. Було прийнято рішення прориватися з боєм на завод "Азовсталь".

Ці нескоординовані дії, які раптово відбулися з боку 36-ої бригади, призвели до катастрофічних наслідків, які вже не в змозі було повернути назад.

Це було рішення командира 36-ої бригади полковника Баранюка, або його на це хтось підштовхнув з керівництва – мені не відомо. Але в будь-якому разі воно було абсолютно нелогічним – на заводі Ілліча ще достатньо довго можна було тримати оборону, але чому таке рішення було прийнято – мені невідомо.

У них було абсолютно достатньо бойової техніки та боєприпасів, щоб утримувати оборону.

– Наскільки я розумію, там була доволі велика кількість людей. Десь 1500 військових?

– Так, десь так, навіть трішки більше.

– Більшість з них потрапили в полон, наскільки я розумію?

– Так, це приблизно 1000 наших морських піхотинців.

– Скільки людей зараз перебуває в укриттях "Азовсталі"? І чи ви вірите в перемовини?

– Станом на зараз (ранок 8-го травня) всіх цивільних із заводу евакуйовано.

Під час останньої евакуації противник не дотримувався режиму припинення вогню. Машина, яка їхала за цивільними, була обстріляна. Протитанкова ракета влучила в неї, загинуло троє бійців, шестеро отримали поранення.

Я хочу, щоб увесь світ знав, що ми в жодному разі не утримували на заводі цивільних осіб. Евакуація цивільного населення проходила в чотири етапи. Більшість людей просто боялися виходити з підвалів під важким авіабомбардуванням противника.

Вони не вірили, що автобуси доїдуть до Запоріжжя, боялися, що їх заберуть в РФ. Тому на перший етап евакуації пішли добровольці, виганяти людей насильно з укриття ми не мали права.

Після того, як автобуси доїхали до Запоріжжя, люди повірили, що це реально, і погодилися їхати вслід за ними.

Усі перемовини щодо нас мають вести політики, а ми – солдати, ми воюємо.

Все буде Україна!

Ми обов'язково переможемо.

Командир “Азова” Денис Прокопенко (Редіс): Ми зробили все можливе та неможливе, аби відтягнути на себе переважаючі сили противника

Останнє редагування: 9 тра 2022
  17. Цинізм зелених зашкалює
    FB_IMG_1652100622106.jpg

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Гівно годинами постить усяку муйню на форумі, але на фронт цей недоофіцерік ніяк не попаде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  19. Як там у Польщі в пані під спідницю сидіти?

а де твій аватар? :)