Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А людською мовою можно?

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так що призначати вибори презеденту забороняє закон. Навіть КСУ не потрібен, бо по Конституції, крім отих "5 років" є таке: поки нема нового президента - діють повноваження старого.
    Навіть прецедент був: Кучма був доки не вибрали Ющенка.
    Йдіть бродіть, придурки. :)))

3. Стаття 103 Конституції вичерпно відповідає на питання про строк повноважень президента України, не залишаючи жодних приводів для інших трактовок.
    Стаття 106 не про строк повноважень, а про механізм передачі влади з рук в руки, від старого президента до нового.
    Тоді, звідки сумніви, звідки ствердження, що президент "має право", з притяганням до цього і опозиції, і ЦВК, а зараз ще хтось і Академію наук підключив?
    Це той момент, про який ніхто не хоче казати вголос з різних причин.
    Якби президент був чесною і порядною людиною, то він би просто пішов, залишивши заяву у ВРУ.
    Але, президент уходити не хоче.
    Тому, якщо його примусять це зробити, то він уведе за собою всю монобільшість і Верховна Рада стане не дієздатною.
    З трьох гілок влади, Україна втратить дві - виконавчу і законодавчу. Це буде крах держави.
    Хто ж віддав нашу долю в руки цієї глибоко непорядної людини? Про це запитайте у 13,5 млн громадян, які за це проголосували в 2019 році

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

И скучно и грустно, и некому руку подать
    ‎В минуту душевной невзгоды...
    Желанья!.. Что пользы напрасно и вечно желать?..
    ‎А годы проходят — все лучшие годы!

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Оце ближче к тєлу. Молодець.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото тупість.
    Аннушка, ви умудрились в одному реченні об'єднати протилежне і видати за правду.
    Але що тут дивуватися після вашої брехні "Зеленський не хоче звільняти Залужного"?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Надіюсь, це сарказм?

8. VasMT

Мих, доброго ранку!
    А що скажеш про невиліковні хвороби Залужного і Шаптали?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Які хвороби? Історія, що вони не пройшли ВЛК?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аннушка, вам би переїхати в оркостан, або в плем'я нумбо-юмбо. Там з цим нема заморочки.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

12. VasMT

Йо!

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Історія Залужного і Зеленського... Я б її охарактеризував трьома дієсловами:

Звільнили, нагородили, плюнули в спину.

І взагалі, Зеленський ще раз довів, що він є нульовий у кадровій політиці. Просто, безпоняття.
    Це не заміна Залужного на Сирського. Це заміна Залужного на Зеленського, бо Сирський, на мій погляд, не особистість, що має свою думку, а смиренний виконувач побажань Зеленського. Ну а який з Зеленського військовий командир?

14. VasMT

Мих, давай поки що про невиліковні хвороби.
    Дивис, "взимку" він пройшов ВЛК.
    ВЛК визнало Залужного непридатним.
    Залужний в трансі написав рапорт на звільнення.
    Його звільнили і відправили в Британію послом.
    Здавалось би що все логічно... якби на арені не з"явився Шаптала!
    Якийсь мор пішов серед вищого складу.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шось мені підказує, що Залужний мусів підкупити ВЛК, щоб його визнали непридатним.
    Це перше, а друге, невже Головнокомандуючий зобов'язаний проходити ВЛК ? А Верховний проходив?

А якщо серйозно, то Зеленський, маючи майже всю владу в країні, як жоден президент до нього, вирішив прибрати "ненадійного" Залужного.
    Боротьба за рейтинги для Зеленського - це головніше, ніж перемога, напевно.

16. VasMT

Проходити ніхто не зобов"язаний. Можна і відмовитись.
    Раніше давали страхівку за хвороби ,отримані під час служби, чи пов"язані із захистом Батьківщини. Коли я звільнявся, оранжоїди цю норму відмінили. Як зараз, я теж не знаю. Думаю, що не ввели її назад.
    Мих, ну що за таємні змови? Якби Залужного прибрали, то вереск би вже стояв до небес. Теорія про Залужного президента порожня, як висмоктане через дірку яйце. Ні команди, ні програми, ні бажання...
    ЗІ. І головне: ні одна військова диктатура добром не закінчувала. Військові - це не про демократію.
    А може й ні... Напевно.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А хто каже про диктатуру?Он Айк, відбув на посаді Президента свої два терміни, і пішов.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Зеленського теж не було ні команди, ні програми.

Команда, програма - не головне, щоб в Україні стати президентом. Недалекий народ не звертає на це увагу, а треба було б....
    Головне - підтримка населення, а вона в нього є.

Інше питання - бажання. Не знаю. Поки таких заяв не було.

19. VasMT

Айк зробив НАТО і залізну завісу з ЯЗ.
    Це виправдано в епоху розробки і накопичення ядерної зброї. І США не Україна. Там достатньо противаг диктатурі.

20. VasMT

Мих, скажу прямим текстом - НЕ МОЖНА ДАВАТИ ВЛАДУ ВІЙСЬКОВИМ!
    Військовий це не про керування країною. Ти забув про всю армійську тупість в твоїй службі? Там або люміній, або чугуній...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)