Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аннушка, а знаєш чому у нас нехватка зброї?

Україна задіє механізм ленд-ліз, як тільки виникне в цьому потреба – Єрмак — Forbes.ua

Нам зброя не потрібна, як казав Арахамія, компенсуємо кількістю мобілізованих.

Єрмак саботує "Ленд - ліз" (youtube.com)

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А про Зеленського де?

3. Двоє друзів-будівельників відмовилися від пропозицій з Міноборони долучитися до будівництва фортифікацій.
    По-перше, там використані так звані ДБНівські («державні») розцінки, типу зарплати у 12 тисяч гривень, на які кваліфікованого будівельника знайти без шансу, тим паче, в прифронтову зону.
    А головне - завтра після перших грішей прийдуть НАБУ та ДБР із кайданками. Фірми наближені до Офісу поки що мають індульгенцію, але згодом прийдуть і до них. Тому, мало хто погоджується брати участь. З грудня десятки мільярдів виділили, а побудувати нічого не можуть.
    - Так мова ж про обороноздатність, про виживання держави? - питаю.
    - Ти цими заявами НАБУ будеш смішити? Якщо вже Пашинського з його боєприпасами в такий момент можуть у мʼясорубку кинути, думаєш, якогось будівельника пошкодують?
    Знаєте, від остаточної депресії нас із вами рятує лише неусвідомлення, наскільки розвалені українські державні інституції

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От дивишся, що яйця - по сімнадцять, і так сумно і невесело стає на душі... Нічого не можеш змінити: яйця були по сімнадцять - це вже факт, це вже в минулому.
    Всі твої намагання і старання тепер не варті виїденого яйця (по сімнадцять).
    Хочеш якось забутися, а тут раптом на думку спливають шашлики на лижах...

Миху, поставте мені тупо - я так старався...

5. Останнім часом стільки разів чув і читав це слово - легітимність, що вирішив перевірити, чи правильно я його розумію.
    І, як завжди у таких випадках, почалися сюрпризи.
    Перший сюрприз виявився в тому, що термін цей багатошаровий і включає в себе не тільки юридичні сенси, але і соціологічні та філософські. Найкраще це розписано у німецького соціолога Макса Вебера, який описав три види легітимності.
    Традиційна легітимність - ґрунтується на визнанні тих політичних дій, що відповідають цінностям і нормам традиційної політичної культури.

Харизматична легітимність - заснована на вірі в особисті якості лідера.

Легальна (раціональна) легітимність - має за джерело раціонально встановлені правила, норми (закони).

Отже, у випадку з легітимністю Зеленського КСУ може визначити лише останній вид легітимності - легальний. І це буде дуже сумнівне рішення, оскільки в Конституції багато хто вбачає очевидну колізію між різними статтями.
    Щодо інших двох видів - традиційної та харизматичної, то це взагалі не компетенція суду. Це може вирішити лише суспільство через легальні вибори чи референдум.
    Оскільки всі політичні сили підписали меморандум про відмову від виборів на час війни, то це неможливо.

Висновок з цього такий: якщо навіть КСУ винесе рішення про продовження повноважень президента, то він буде лише частково легітимним і повинен буде підписуватись: "Президент України рішенням КСУ №... від ..." і не інакше. Рішення такого президента можуть бути оскаржені будь-яким громадянином у будь-якому суді. Таких президентів прийнято називати "кульгавою качкою".
    Ну. І навіщо воно нам таке потрібно?
    Вибачаюсь за багато літер, але не можу не відповісти пані Ірині Геращенко, щодо безперервності влади.
    Найвищім законодавчім органом з правами контролю за виконавчою владою була і залишається донині ВРУ. Ось вона і зберігає безперервність і законність влади в Україні, а не оцей "ерзац-президент"
    Shlomo Nagel

6. Воєнний злочин рф в Одесі:
    люди несуть квіти/свічі до будинку, де росія вбила 5 дітей і 7 дорослих.
    Проте, світ не почув з трибун РБ ООН, ПАРЄ, інш. міжнародних площадок про черговий акт геноциду через
    продажного, боягузливого поца, який мовчанням прикриває кураторів у кремлі.
    20240304_190841.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

То вам, шановний, недалеко до створення Порохоботської Народної Республіки.

8. Запорток, ну від тебе й тхне сірководнем.
    Йди, підмийся.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Треба уточнити, що ті яйця - вони були на бумазі. Їх нікому не купили, за них не платили. Та про це порохоботам п?діти ніколи не набридне) і при тому Хомчин трендить, що ніхто не буде робити фортифікаційні споруди, бо прийде НАБУ та ДБР - тобто і боротьба з корупцією їм теж погано.
    :))) Було класно при Пеці: сказав "повідрубаю руки!" і все йде як і було - без податків, без справжніх тендерів.

Хомчин:

Останнє редагування: 4 бер 2024

10. View: https://twitter.com/RudijLis/status/1764594842506526864?t=2ywv-XaQCwE7ekPNBt4Oew&s=19

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В ЗСУ є оганізація, називається Командування Сил підтримки ЗС України. Зазирніть на їхню сторінку в ФБ. Вам стане зрозуміла вся брехня вальцманоїдів.

• Смішно Смішно x 1
  12. ⁉️До 2019 року не було ніякого ІПСО, тільки гола правда про "баригу" і "мародера", який"вбив брата","липицька фабрика", "свінарчуки","кАтли"...‍♀️

❗️ІПСО з'явилося у 2024 році❗️
    Всі логичні питання, які ви собі задаєте сьогодні, на те, що відбувається, це і є ІПСО❗️
    20240304_214249.png

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Приготуйтеся там в Харкові:
    (1) Facebook

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо глянути на 1+1, то фортифікаційні споруди вже у три ряди.:)

Юрій Бутусов
    13 год ·
    Критичні втрати наших військ на фронті та захоплення нашоі землі росіянами у значній мірі відбуваються через відсутність будівництва ліній оборони.
    1 грудня 2023 року Верховний головнокомандувач В.Зеленський наказав почати будівництво оборонних споруд на фронті. Але крім промови влада досі нічого не зробила по справі. На даний момент на більшій частині обʼєктів, які були намічені для будівництва навіть не розпочато інженерних робіт, а там, де розпочали є тільки початковий рівень. Не завершено жодного обʼєкта. Темпи просто мізерні.
    В той час як Верховний головнокомандувач Зеленський та його підлеглі міністри та генерали розповідають, що треба берегти життя солдат, насправді не робиться приорітетне та найважливіше для збереження життя воїнів - оборонні споруди.
    Уся наша оборона це те, що встигла викопати піхота своїми лопатами, і якісь деревця, які піхота сама собі зробила для перекриття в сусідній посадці. Тому втрати у нас шалені від гранат з дронів та гранатометів, від мінометів. Тому так швидко ворог нас вибиває вогнем, вбиває, бере у полон тих хто вижив.
    Так, заміна Залужного на Сирського у побудові ліній оборони нічого не змінила та змінити не може - як я і писав, виділення матеріалів для будівництва, мобілізація будівельних організацій з технікою та персоналом - все це не питання військових. Армія не має такої кількості інженерних підрозділів, щоб проводити масштабні будівельні роботи на фронті бойових дій. Міністр оборони Умєров як завжди займається якимись очевидними речами, і боїться піднімати питання будівництва, бо знає, що якщо питати про гроші, то можна вступити у конфлікт з офісом. Тому усі у владі роблять вигляд, що обороні споруди, це не їх відповідальність.
    У той час як Росія з жовтня 2022 року вздовж усієї лінії фронту будує якісні оборонні споруди, Україна, захищаючись від ворога, який набагато переважає в кількості людей та озброєння, не будує лінії оборони взагалі.
    Це один з реальних злочинів Слуг народу, дуже багато наших людей щодня гинуть через бездіяльність влади, яка любить піаритись на війні, і не здатна виконувати ні вимоги війни ні навіть власні накази.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та?

А де головний крадій міністерства оборони зараз?

16. Я чего с этими дорогами так завелся-то… Месяца два назад - еще до окончательного штурма Авдеевки точно - мы получили запрос от одной из войсковых частей на Запорожском направлении. Нас просили в качестве волонтерской помощи прислать - знаете, что? ни за что не угадаете - экскаватор. Экскаватор, блин!
    Потому что парни уже тогда понимали, что надо строить линию обороны. С контрнаступом уже тогда все было понятно. А зима. А промерзшую землю лопатой долбить - хрен по чайной ложке наковыряешь. А Запорожская область технику на строительство укреплений не давала. Не давала, и все.
    Потом про эту проблему в Полтавской области начал писать Андрей Полтава. Долбить во все колокола. Через день крыл херами эту, как её там - то ли очольницу «слуг народа» в области, то ли кто она там - которая не давала технику.
    Потом об этом начали писать уже во всех пабликах.
    Теперь эта проблема стала настолько очевидной, что об этом пишут уже и западные СМИ - Украина слишком поздно перешла от контрнаступления к созданию оборонительных сооружений, это может грозить катастрофой на фронте. Вы ж в курсе, что русские после Авдеевки уже продвинулись на запад еще на четырнадцать километров?
    Но местные власти технику не дают. Потому что надо строить дороги. А трактор подбить могут. И дороги тогда будет строить нечем.
    Мы, конечно, можем выкопать линию обороны, но чем мы будем строить тогда дороги (с). Кто-то из великих сказал. Не помните, кто?
    То, что строительной техники на Великое Будивництво было закуплено в Запорожскую область до фига сколько - известно всем.
    И вот армия просит у волонтеров из Эстонии пригнать им экскаватор в Запорожье, когда там своих херова туча стоит неиспользованных.
    Мы тогда в запросе отказали. Отказали.
    Ну не можем мы тащить экскаватор с другой стороны Европы за херову тучу денег, когда у вас своих там до жопы.
    Я не знаю, ребят, как вам быть. Я честно не знаю. Я не знаю, где вам прятаться от артогня и КАБов. Не знаю, как вам рыть укрепления.
    Но мы НЕ МОЖЕМ потратить чертову тысячу денег на то, что в стране и так есть, и вместо чего можно купить - ну, с десяток так пикапов точно - которых нет.
    Это очень трудно - отказывать. Отказывать людям на передовой. Зная, что, возможно, именно этот отказ будет кому-то стоить жизни…
    Слава богу, этим занимаюсь не я. Я бы не смог, наверное.
    Поэтому я и не лезу.
    У нас сейчас остались только мы. Донатить, как не в себя. Иначе вопрос будет не в том, через два или три тижня освободим Донбасс. А в том, где процент новая граница. По линии разграничения, по Днепру или по границе с Польшей.
    А потом ты открываешь ленту, и читаешь про тендеры на 17 миллиардов на строительство дорог.
    И вот скажите - как я к этому должен относиться?
    Какие слова у меня первыми должны вылетать изо рта?
    Ну слава бог, наконец-то?
    Нет.

Монобанка
    send.monobank.ua/jar/APjVMiBvBa
    Номер картки банки
    5375 4112 0491 8994

PayPal
    paypal.com/donate/?hosted…

Банківський переказ:
    Кому: MTÜ SAB UA Reg.№: 80610178
    Адреса: Estonia, Tallinn, 13620, Punane 15
    Найменування Банку: Coop Pank AS
    Номер рахунку: EE584204278623498908
    SWIFT kood/BIC: EKRDEE22
    IBAN: EE584204278623498908

17. VasMT

Справа в тім, що я входив структурно в цей вид ЗСУ. Раніше він називався ГУОЗ, зараз КСП. Я трошки більше знаю за Бутусова про форт обладнання, бо займався перевіркою та очисткою місцевості від ВНП перед будівництвом.

• Інформативно Інформативно x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ви не можете знати стан справ сьогодні.

19. VasMT

Можу. Тому що цими питаннями я займався до грудня минулого року. Я тільки проводив перевірку і очистку. А робиться все після перевірки. Робилось як силами ЗСУ, так і місцевими адміністраціями. Адміністрація виділяла техніку, обладнання проводили війська.
    При цьому наголошую, що мій загін був не один, хто займався цими питаннями. А ми, так буває серед військових, час від часу спілкувались і зустрічались по всяким цікавим питанням...
    І ще, я багато поїздив Донбасом, побував в різних дірах. І бачив, що було зроблено оранжоїдами...

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, американка тих часів, яка хоч і не голосувала за Джона Кеннеді, але попри все вважає його не лише просто президентом, а своїм президентом, а тому також хоче взяти участь у запобіганні замаху.

А наші порошенківські придурки, попри те, що Зеленський - не просто їх президент, а президент, який уже третій рік тримає удар від неймовірно жорстого і підступного, ладного на все ворога, продовжують третій рік обсирати Зеленського.
    Інакше як хронічним ідіотизмом і гамнистістю порохоботів це назвати не можна.

а де твій аватар? :)