Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дуже оптимістично...
    Але, час покаже, хто є хто)

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А з білим прапором чи триколірною ганчіркою когось влада примушує виходити?
    Із такими настроями, пусти гасло вийти зі складу України і створити Порохоботську Народну Респуліку і всі порохоботи це підтримають.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читаю це і думаю. Явна зрада.
    Ще було б зрозуміло, якби просто перешийок не замінували.... ну забули... ну нехлюйство... Від наших чиновників все можна чекати. Але хвилиночку, там було заміновано!!! Але хтось приклався, зробив зусилля і розмінував. Логічне запитання: навіщо це зроблено перед самим вторгненням? Ось запитання!

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  5. IMG_20220508_150309_466.jpg FB_IMG_1651920319496.jpg

• Баян Баян x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ау! Поорохоботи! У країні війна. При всіх мінусах теперішньої влади, бити себе головою в стіну за вибір 2019, робити майдан чи перевибори ніхто не буде. Неактуальна ця ваша тріпанина.

7. Good man

Good man Обычный человек

Неактуальная трепотня это когда говорят про сдачу херсонской области в качестве хитрого хода Зеленского.

8. ashim

ashim Well-Known Member

Хай тріпляться. Самі себе мінусують. І свого патрона, звичайно.

9. Хай тут полежить

FB_IMG_1652086365372.jpg FB_IMG_1652086371809.jpg

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зрадойоби, що скавчать народу України, лежачи на дівані, вважають шо наші війська повинні були за тиждень перемогти всюди - на півночі, на півдні, на сході. Якби залишився Порошенко, то точняк перемогли б, порешали б, шапками закидали б...
    На півдні кілька сел Херсонщини на днях визволили і продовжують це робити, а ольгінець@Mykhaylo Khomchyn вибирає шкварки з гівна, де кажуть що ми все проєбали. Соловйов і Скабєєва у себе теж саме кажуть.
    А найманці кремлівські наративи розносять по інтернету, на південь України і на ЛФ приносять.
    Отака "Слава Україні" на форумі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Ото сидять великі стратеги, с запитаннями) Підуть росіяни по замінованому, аякже. А Верещук командує військовими операціями.) Все ви знаєте, все вам розкажи і покажи. До чого ж ви тупі, порохоботи. :facepalm:Плещіть далі, може вас з форуму потурять назавжди.
    Ні, щоб підтримати армію, розказати про наші ВСУ, про перемоги, порадіти за визволені населені пункти, за збиті цілі, порадіти як нас на Заході підтримують і хвалять - це ні.
    Ви таке не можете собі дозволити. тому що ви - вороги. Ви брешете, розганяєте депресію, ви не знаєте що було, тому що ви від військових як від Місяця рачки, в стратегії і тактиці ні бум-бум, а тільки шукаєте щоб на владу налити і визвати почуття безвиході у людей. Мерзота...

P.S.На Харків форумі порохоботів заткнули, вони не пікнули з початку війни. Адмін в політичних темах поставив банер, що всі політичні срачі і боротьбу за виборців - нах, після війни.Бан назавжди! Всі тільки підтримують наші ВСУ і нашу владу, яка робить що можливо і робить добре. А на ЛФ підлі говнюки типа Миха та ольгінців Хомчина з Гудманом, користуючись безкарністю, бездіяльністю адміна, ні одного позитивного поста в адресу ВСУ не написали - тільки гівно на вентилятор, зрадойобство та брехня, наклепи.

Останнє редагування: 9 тра 2022
    • Смішно Смішно x 1
  12. Цьотка Галька зі Львова:
    На дебатах воно показало своє гниле нутро.
    Я до кінця життя буду памятати яку я пережила біль.
    Воно кричало - хто заробляє на війні і як вам спиться після Іловайська.
    А як тобі спиться після Бучі, Бородянки і Маріуполя?
    Сьогодні глянула відео де полковник оральних військ Арестович каже, що про@бали ми південь.
    Ріллі?
    Це мені нагадало слова хйла про підводну лодку Курськ - ана утанула.
    FB_IMG_1652087453123.jpg

• Смішно Смішно x 1
  13. "Почему разминировали мосты, почему не взорвали?", – спросил Фейгин.
    "Ответ очень короткий у тех, кто этой темой занимается: про@бали", – ответил Арестович.

Sten Feed:
    Люся, про@бали это, когда должны были сделать, но не сделали.
    А когда НЕ ДОЛЖНЫ были делать, но СДЕЛАЛИ - это умышленно.

Антонин Риндих:
    Коли г…омаса пробачила йому Журавля, він зрозумів, що АЗОВ теж можна покинути стікати кров‘ю.

Я Буданов, начальник головного управління розвідки. Я про@бав початок війни з відомим найближчим ворогом, бо жив в одному домі з бородатою сссоссійською шльондрою з ксівой МВД і його жінкою, але тепер мене публікують на перших шпальтах видань і ФБ, як експерта прогнозів.

Я Данілов, секретар РНБО, я знав про початок війни, і натякав кольором костюму через телевізор про це, хоча і говорив протилежне. Але ви тупі, тому не зрозуміли ніфіга.

Я Баканов, голова СБУ, я не бачу зрадників в Раді, ОП, чи Кабміні. Там всі файні хлопи, поки на когось мені не вкажуть особисто з-під юбки бородитої бабусі. Іноді я ловлю шпійонів, але кількість членів ДРГ сссоссії на початок війни тільки в Києві було більше 400. І якщо б я когось піймав до початку війни, я б знав їх плани, але то секрет, державна таємниця.

Я Подоляк, радник голови Офісу 6-го Президента України Володимира Зеленського. А ще я корегувальник вогню СССОсійським ракет. Куди б я не приїхав, що б не сказав, всюди прилітає. Але ума заткнутись мені не вистачає. Інших корегувальників розстрілюють, а мене годують за рахунок бюджета та виплачують зарплату.

Я Таран, бувший міністр оборони, що зупинив всі програми розвитку ВСУ. Але тепер я за це стану дипломатом, буду отримувати гроші з бюджету, пенсію, статус. А ви лоxи, що там , волонтерством займаєтеся: шлєми, броніки, пікапи?

Я Каклєта-Тішенко, з початку війни захищав на Закарпатті ресторани і готелі, за це мені дали наградний ствол. Ну, щоб був офіційний. Коли ви будете мені задавать питання неудобні, я зможу офіційно відстрілюватись.

Я Зеленський, Верховний головнокомандувач, з початку грудня я знав, що ніякої війни не буде, тому вивіз свою родину. Я командую з ядерного бункера, а нагороди своїм генералам і офіцерам вручаю під охороною взводу спецназу. Я не готувався до оборони, і хотів швидко здатися, бо шашлики. Але хтось опирається окупантам, і шашликів в цьому році не буде.

Шкода.(с)
    FB_IMG_1652087757788.jpg

• Тупо Тупо x 1
  14. Прої@али Південь від Арестовича, це друга частина по@уй від Кошевого.

15. А були часи коли президент за все відповідав.І за дорогу цибулю і за обміни полоненими,за бої за кожен населений пункт,за призначення на посади.А тут хоп-проєбалі...З коронавірусом,з оборонкою,з армією вцілому.Тисяч 30 мирнрго населення,це так,на вскидку.Проєбалі...

16. Silver bullet

:))) Та повна брехня і підтасовка від ольгінця @Mykhaylo Khomchyn. І ні одного пруфа, як завжди).
    Маю надію, що недоофіцер за свої сфабриковані фейки колись на повну отримає.
    Всі оці "тексти" написані як про "непорочне зачатіє" - а ви підставляйте вуха під локшину і вірте.
    Геббельс брехню накручував і чим вона була страшніша - тим їй вірили краще. А йому платили краще.
    Погано, що ми на ЛФ тримаємо фейкомета з пригожинських робітників.

17. Silver bullet

Проєбали, а 91% підтримки Зеленського) Йой, як не сходиться дебет з кредитом) Заткнися, недоофіцерик. Нема чого тобі ловити в Україні.
    А про Південь через тиждень будемо мати картину. Тоді поскрипиш зубами.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)