Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Летят утки, летят утки...
    а за ними репосты блогхеров...
    и два гуся.
    Ох, кого люблю, кого люблю — не дождуся.

2. Punainen Lippu

«Я радий оголосити сьогодні про старт нашої нової економічної платформи,
    а отже, нової економічної політики –
    політики Made in Ukraine,
    політики «Зроблено в Україні»

...
    «Ми маємо перемогти, і це питання виживання.
    А щоб Україна мала весь необхідний ресурс для своєї перемоги,
    мають перемагати також українські товари,
    українські послуги,
    українське споживання
    та український експорт,
    тобто українські підприємці.
    Кожен зараз має пам’ятати: фронт у нас один, і його витягують на собі наші воїни.
    Але, щоб фронт був ефективним, повинна бути ефективною та сильною вся Україна –
    кожен, хто працює заради держави та людей»

Президент Зеленський

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ogolosiv-pro-start-novoyi-ekonomichnoyi-89321

3. Punainen Lippu

Президент Володимир Зеленський повідомив про розробку
    програми українського кешбеку «Купуй українське»
    ,

у межах якої громадяни України зможуть отримати повернення частини коштів,
    витрачених на придбання визначених українських товарів і послуг.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-rozroblyayetsya-programa-ukrayinskogo-kes-89329

4. Punainen Lippu

Від 26 лютого 14-го року й до сьогодні дуже багато змінилось,
    і кожен усвідомлює, який напрямок у цих величезних змін.
    Ми можемо завершити цю війну на своїх, українських умовах.
    Можемо повернути з окупації свою землю і людей.
    Можемо притягти Росію до справедливої відповідальності за скоєне.
    Але, щоб це було, ми повинні боротись.

https://t.me/V_Zelenskiy_official/9598

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За поляками пішли угорці, словаки... Хто лишився, румуни? То яка повинна бути дипломатія, щоби умовити уряди цих країн дотримуватись Закону? Орбана он всім ЄС вмовляли і всім НАТО. Поки грошей не дали, жодна дипломатія не діяла.

6. Проста дипломатія - прикрутити хвоста своїм злодійкуватим зернотрейдерам.

7. Тому Пашинського ув'язнили на 2 місяці. Застава 272мл.
    Шоб не постачав снаряди ЗСУ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я ото собі думаю: а може нафіг його отой Європейський Союз? Якщо там такий колгосп, що одна доярка заартачится, і всі корови колгоспу будуть без силосу ревти... Взгагалі, мені здається, що ота єдина європейська ковдра, під якою мусять усі спати покотом, приносить у кінцевому результаті більше шкоди, ніж користі. Треба дружити зі всіма, намагатися, у всякому разі, але хазяйнувати в своїй хаті самому.

У чужому краю
    Не шукайте, не питайте
    Того, що немає

І на небі, а не тілько
    На чужому полі.
    В своїй хаті своя й правда,
    І сила, і воля.

Нема на світі України,
    Немає другого Дніпра,
    А ви претеся на чужину
    Шукати доброго добра,
    Добра святого
    . Волі! волі!
    Братерства братнього! Найшли,
    Несли, несли з чужого поля
    І в Україну принесли
    Великих слов велику силу,
    Та й більш нічого

http://litopys.org.ua/shevchenko/shev140.htm

А то і ми будемо танцювати згодом, щоб дали грошей.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

З отими поляками та стурбованністю їх керівників, які продовжують стурбовано жувати соплі (шмарклі), мені інколи хотілося б, щоб і в Польщі з'явилися зелені чоловічки і почали коридори пробивати до Балтійського моря.
    А угорці? Невже їх 1956 рік нічому не навчив, що продажна комуняка Орбан крутить і ними, і півсвітом, як циган сонцем?

Як про них. поляків, колись казали? Як говорили "Єстем поляцєм". А тепер якась падла закликає Путіна до Польщі, і його ті "єсте поляці" не розірвали на шматки тут же на місці.

10. Спробую відобразити своє бачення сьогоднішнього етапу українсько-польських відносин.

Я не впевнений, що моя версія є правильною, тому що я пропускаю багато подій та інформації. Тому я не претендую на істину.
    Водночас моя версія - це пазл, який склався у моїй голові на основі ключових, на мій погляд, подій і фактів.

Почну з того, що в Зеленського і Дуди БУЛИ дійсно добрі ОСОБИСТІ приязні стосунки. І я думаю, це був один з факторів серйозної підтримки України з боку Польщі, власне, польської держави.

"А далі почались проблеми з українським зерном..". Думаю, що ні.

Думаю, що на початку зернової історії українське зерно було вигідне тодішній польській владі і вони самі стимулювали імпорт української агропродукції. Чому? - Я думаю, їм це було вигідно з точки зору стримування росту цін, що стало одною з головних проблем тодішнього польського уряду.

І все працювало добре, поки в Польщі не розпочалась передвиборна кампанія і потрібно було показати власному електорату як вони про нього дбають. З цього моменту тодішня польська влада почала зауважувати те, що сама до цього стимулювала. І почала про це говорити, демонструвати боротьбу і тд.

Чи була причетна до того всього українська влада? - думаю, що так. Опосередкованим свідченням цього є 3 факти:

1) сховані закордоном 3 мільярди доларів від експорту українського зерна. Тобто, це гроші які не повернулися в Україну. Це не просто сховані гроші, це гроші, які сховані в умовах карально-репресивної "правоохоронної" системи. Коли бидло зганяють постояти під КМДА з питаннями "де дрони на ЗСУ?", а тут 3 мільярди баксів на вивозі багатостраждального зерна кудись діваються і всім пох. Тому повірити в те що вони не запхали тудо свої хрюкала я не можу.

2) опубліковані нещодавно дані польської сторони згідно яких якесь зерно (не все, але такі ціни були серед контрактів) вивозилося з України за ціною приблизно 500 грн за тону. В Україні таких цін нема. А це значить українські контрактери були надійно прикриті від перевірок податкової.

3) Абсолютно неадекватна реакція української влади коли поляки раптом зауважили що 1.5 року імпортували агропродукцію з України і почали з цим боротися.

Через третій фактор, притаманний місменеджмент з ефектом міні-наполеона стався, власне, конфлікт. Коли в розпал передвиборної кампанії і не дуже добрих рейтингів минулої польської влади, Зеленський виперся на трибуну ООН і почав виставляти якісь претензії. Що польським суспільством, а особливо тодішньою польською владою було сприйнято як чорна невдячність. В той час як наша доморощена гнилофабрика брехні виставляла це як "акт незалежності", "приклад суверенності" ітд.
    Через день "приклад суверенності" канув в лету, коли влада, підігнавши хвіст, відізвала свій рішучий суверенний позов в СОТ. (І добре зробила)

Гноєфабрика брехні про це через 3 дні забула. Але поляки не забули. Всі з ким я спілкувався і хто був прихильним до України, ще довго посилалися на цей епізод.

Але найбільше цього не забула минула польська влада. Не знаю що там у них в головах, але те що особистих стосунків у Зеленського з Дудою вже нема - це очевидно. Причому Дуда - це цілком адекватний і поміркований представник ПІСу. Особливо якщо порівнювати з тим, що в розпал конфлікту говорив минулий прем'єр Моравецький.

Тому, я припускаю, що як страйк перевізників на кордоні (який був першою ластівкою), так і теперішній страйк було РОЗПОЧАТО власне ПІСом, їх структурами. І розпочато як помсту за програш. Це було б неможливо зробити руками маргінальної партєйки без контрольованої поліції, митниці, державних структур і керівництва регіонів.
    Те саме стосується сьогоднішнього розсипаної кукурудзи з вагонів. Такі акції вимагають залучення занадто великих ресурсів щоб бути неконтрольованими і непоміченими.

Інша справа, що те ким воно розпочато і з якою метою - це одне, а те що ці акції перетворюються в акції українофобства і русофільства - це інше. По суті, вже на цей момент акція нібито фермерів перетворилася на кукурікання польських русофілів та українофобів, безвідносно до того яка була її початкова мета.

Що буде далі? - Важко сказати. Але новому польському уряду потрібно пам'ятати, що з ватою домовитися неможливо і вата розуміє тільки мову сили. Безвідносно до національності вати. Заграванням з ними він отримає нові витки кризи, які будуть впливати в першу чергу на польське суспільство, але й на нашу державу теж.

АПД. Додам важливе про "російське ІПСО" на цю тему.
    По-перше: з того що я зауважую останнім часом, "російським ІПСОМ" рубльові Мані називають все що прямо свідчить про зашквари української влади. І це вже навіть не смішно.

По-друге: з того що я побачив в польських соцмережах за 2-3 дні, до всемогутнього російського ІПСа і стравлювання народів там теж поки далеко. Просто українцям треба розуміти, що не всі в Польщі люблять українців. І зараз ця категорія людей отримала предмет боротьби. І мужньо вправляється в українофобстві і довбойобстві під знаменами нібито актуальної теми. Щоправда українська сторона в довбойобстві теж не відстає.
    Mason Lemberg

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Недавно моя родичка повернулась із Польщі з роботи, сказала, що перетнула кордон ще скоріше, ніж зазвичай, поки що блокують і не пропускають вантажні автомобілі.
    Чим раз більше про таке говорять, можливий сценарій після успіху путлера в Україні.

Нагадав деякі висказування. Ймовірно був договорняк путлера з Обамою і Меркель, говорив Мураєв, що ультиматум, як ви запропонуєте те і те Україні - анексую Крим, те і те - недореспубліку недоносію, те і те - всю Україну... і Порошенко ( як стверджують порохоботии ) від такого би не врятував.
    Як мамлив Обама при зелених чоловічках у Криму, таку поведінку складно уявити у Рейгана, який у труні перевертається, чи якби став президентом Маккейн.
    Бути нам нейтральними як "масонська ложа банкірів" Швейцарія не вийде, вже пробували і переконались.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Угорці були перші. А взагалі, потрібно у кожному випадку розбиратися на професійному дипломатичному рівні. І не робити послами масажисток.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, пішло!!!!

Вже Зеленського в Європі перестали поважати, значить переходимо до плану Б: всі, хто не підтрмує клоуна - самі винні і нехай на них нападе москаль.

Маладєц! Ну а шо? Кумир понад усе!:)))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Отого провокатора вже взяли за зябри, вже не на тракторі сидить, а в буцигарні.
    Таким чином, сказати по правді, один з них підісрав їм добряче, тепер всі ці "блокуватори" підуть під сраку дещо скоріше. Десь прочитала, мабуть в стрічці, що біжить, по ТВ, що ЄС дали якісь гроші, які Дуда спрямував в дрібний та середній агробізнес. :))) Як все просто в житті)
    Чому Зеленський не захотів бачити Дуду, що вже вдруге допускає шантаж з боку польских фермерів. Вже ж було домовились, через Польщу йде усього 5% української агропродукції, інше пустили по морю до румунських та германських портів на Дунаї...А німцям завжди йшло поляцьке зерно, то тепер поляки знов блокують, навіть і не зерно, а просто український транспорт через те, що українці торгують зерном з Німеччиною. Тобто заважають польським фермерам у торгівлі.
    Отака х)ня, малята. Так захоче Зеленський бачити Дуду? Яка наступна причина блокування? Щоб ЄС дали ще грошей?
    Кожен за себе. Але у нас збоку таке зло, що хочеш-не хочеш треба до гурту. І треба, щоб продукція була краще та дешевше...ото й уся істина.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Буля, це знову я)). Тільки з Польщі повернувся, ненадовго. Дурепо, Польща- це зараз тил українського війська. Як вважаєш, де ремонується західна техніка, яка на озброєнні ЗСУ?Зелупа своїми діями вже призвів до проблем на фронті. Тепер він призводить до проблем у тилу. А вкраїнчики радо смакують гівно марахвону. Оце дивлюся на вас, і розумію, що війну ви програєте. Саме ви. Бо дії вашого обранця і його кодли ведуть до програшу. Кацапи на авдіївському напрямку захоплюють населенний пункт за населенним пунктом. Бетонних ліній оборони нема. Зате є 17,1 мільярди на дороги. І це ваш Зелупа зробив, та його кодла. Вилизуйте сраку хрипатому поцу.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Москаль наступає... Сирський "молодець".

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У зв'язку з тим, що зараз ми маємо успіхи на морі та в повітрі, я думаю, Зеленський звільнить командуючих військово-морських, та повітряних сил.

А ви як гадаєте?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. VasMT

ЄС - економічна унія. Не більше. А це про гроші так чи нашей...

20. VasMT

Ми і розбираємось... Три місяці. Ще трошки і розберемось...
    От тільки влади цих країн своєю бездіяльністю шкодять Україні і працюють на підоРашку.

а де твій аватар? :)