Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То типу, я знаю, а ви не знаєте, а я вам не скажу - тра-ля-ля!:)))

3. MayorMayor

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

1:1

5. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  6. Зеленський звернувся до українців з приводу річниці вторгнення просто з аеропорту Гостомель - того самого, захопивши який московити мали прийняти транспортники з десантниками і блискавично взяти Київ. Того самого, з якого він, Верховний головнокомандувач, розпорядився вивести 4 бригаду НГУ, створену, озброєну й підготовлену спеціально для захисту цього аеропорту. І зробив це вже після візиту директора ЦРУ Бернса, котрий привіз йому цей докладний план захоплення Києва за «афганським» варіантом.
    Я, курва, не розумію, чого більше в такому виборі локації для звернення - цинізму чи дурості. В будь-якому варіанті, це рівень мега

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зустріч на кордоні пов'язана з тим, що саме там бунтують фермери.

• Тупо Тупо x 1

8. View: https://twitter.com/SitVasil/status/1761433524010184705?t=C0b6HeIbYlInx-LrXxPcBw&s=19

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Спєцом для майорів розбір інтерв'ю Зеленського для Фокс Ньюс від Гончаренко, його не останнього ворога. Бо нікого іншого майори вочевидь не послухають. Правда я щось пропустила щодо Залужного і його вибору. Поки про вибір мовчать.

View: https://www.youtube.com/watch?v=br5dssr5rTg

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Silver bullet

Хоч би одного побачити розумного порохобота, і помирати можна...а то всі якісь махрові довбні) Зеленський якби налякався та хотів здати країну, не просив би допомоги перед війною у Штатів та ЄС, та і взагалі б виїхав за кордон, не кажучи про Закарпаття. Але ж сам не виїхав з Київа і іншим не дав. Що б зробили з ним та родиною оті ДРГ - страшно уявити. Але логики від порошків очікувати - як з моря погоди. Якщо ще це порошкі, а не ольгінська сволота, бо вони вже близнюки - браття).

P.S.У мене відчуття, що це вже по десятому разу обсмоктується. Працюють тролі...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так він й не просив, він сказав, що його розвідка знає, що війни не буде, бо вона на місці, а що може знати розвідка США?
    Ну а те, що не втік, то от Янукович втік, яка користь від того Пуйлу? Майже жодної. Тому, щоб захопити всю Україну, треба президента, який докінця її злиє, згідно договорняка в Омані.

https://fb.watch/qq1zROwJv9/

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Silver bullet

21:26 | 24.02.2024
    За результатами тристоронніх переговорів Президента України Володимира Зеленського, глави Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн і Прем‘єр-міністра Бельгії Александра де Кроо досягнуто політичного рішення про відкриття переговорів щодо членства Української держави в Євросоюзі.

Про це глава Української держави заявив під час пресконференції в Києві, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні (24 лютого – ред.) провели тристоронню зустріч із Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн і Прем‘єр-міністром Бельгії, країни, яка зараз головує в Євросоюзі, Александром де Кроо. Такий формат підкреслює наш пріоритет у відносинах із Європейським Союзом на цей рік. Маємо бути не менш активними у напрямі євроінтеграції України, ніж минулого року. Ми досягли політичного рішення про відкриття переговорів щодо членства. І вже готові отримати переговорну рамку, а після цього розпочати переговори щодо вступу України в ЄС. Можемо зробити це під час головування Бельгії”, – зазначив Президент.
    Відео дня

На переконання Зеленського, це буде не лише чітким свідченням, що об‘єднана Європа не піддається жодному путінському шантажу, але й свідченням того, що Європа визнає та поважає відданість українського народу європейським цінностям і солідарності. “Маємо разом вирішувати кожне із наявних у Європі суперечностей і маємо разом захищати нашу Європу від усіх форм російської агресії”, – підкреслив глава Української держави.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський ніколи не брехав.

а де твій аватар? :)