Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Що воно меле?Планктоша, тобі терміново лікуватися треба. Бо ти так дуже скоро до "абирвалг" дійдеш.

3. MayorMayor

DeepState: Окупанти стратили полонених українських бійців в Авдіївці

4. MayorMayor

Зелупоголові, ваше кривороге бидло учора реготало. Ви йому компанію склали?

• Тупо Тупо x 1
  5. Вася мене не читає, а для інших інфа із Держдепа

ПЕРЕГОВОРНЕ.

Дуже коротко. Прес-реліз по вчорашнім переговорам Байдена та Зеленського.

Президент США повідомив Президента України про "комплекс заходів яки здійснює його адміністрація" задля знаходження шляхів постачання американської зброї Україні. Він запевнив, що до кінця березня рішення про надання Україні американської допомоги "у тому чи іншому вигляді" буде прийнято і пообіцяв масовані поставки зброї по узгодженому у грудні місяці графіку. (Узгоджували ще Залужний, Остін та Браун).

Байден пообіцяв надати "надлишкове озброєння" союзникам США по НАТО з наступною його передачею Україні на суму 520 мільйонів доларів у "максимально можливе короткий термін". У ньому будуть зокрема бронемашини "Бредлі", бронетранспортери М 113 та фронтові засоби ППО.

Президент США повідомив Президента України про надходження в Україну протягом двох тижнів перших трьох партій новітніх БПЛА з використанням Ш.І. від чотирьох американських виробників та пообіцяв "набагато більші їх надходження протягом року".

Президент Байден висловив надію на те, що українська влада вирішить проблеми з мобілізацією "необхідної для успішного Контрнаступу кількості особового складу" і пообіцяв зробити "усе можливе для його навчання та матеріального забезпечення".

Президент Зеленський подякував Президенту Байдену за незмінну позицію по підтримці України, але повідомив останнього, цитую - "Якщо рішення про допомогу Україні не буде ухвалено найближчим часом то ми будемо вимушені визнати США ненадійним стратегічним союзником та переорієнтуватися на стратегічне співробітництво з більш сталими, прогнозованими та передбачуваними партнерами". (Маю надію що це Зеленський сказав про Європу, а не про Китай).

На цьому все. Гарної неділі. До зустрічі завтра.

6. MayorMayor

Конфлікт Зеленського та Залужного став однією з причин ситуації в Авдіївці, - Рьопке

У генерала та президента були різні підходи до проблеми Авдіївки, а їхня суперечка загострилася саме через російський штурм цього міста, вважає журналіст.

"Залужний хотів не допустити оточення та виведення військ в останню хвилину з великими втратами, як це вже сталося в травні 2023 року в Бахмуті. Зеленський, проте, наполягав на обороні Авдіївки до останньої хвилини. Замість того, щоб відступити в середині листопада, як того вимагав Залужний, президент сам наприкінці грудня поїхав до міста", - пише Рьопке.

Там Зеленський пообіцяв провести ротацію та посилити захисників Авдіївки, "але минуло шість тижнів, перш ніж прибуло підкріплення. Бійці третьої штурмової бригади, які прибули лише цього тижня, змогли забезпечити лише відступ української армії з Авдіївки".

Рьопке вважає, що Авдіївка може стати "лише попередньою кульмінацією цілої серії російських завоювань та українських поразок в Україні".
    Більше інформації на порталі Антикор: https://antikor.com.ua/articles/684...odnoj_iz_prichin_situatsii_v_avdeevke_-_repke

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Julian Röpcke, Bild -
    Причина украинского поражения в Авдеевке кроется не в храбро сражающейся украинской армии, а, скорее, в Мюнхене. Сейчас там встречаются высокопоставленные политики из многих западных стран, в том числе США и Германии.

Именно из-за слишком ограниченных, прерывистых, а иногда и полного прекращения поставок оружия - особенно боеприпасов для артиллерии - украинцы в настоящее время едва ли способны защитить себя от российского вторжения и вместо этого вынуждены отступать на все новых и новых фронтах.

8. MayorMayor

Василю Михайловичу, тобто, відсторонення Зклупою купи бойових генералів- на користь війську?

9. MayorMayor

10. VasMT

11. Відбувся черговий тур переговорів між головою ОПУ Ермаком та радником Байдена Салліваном щодо Гарантій Безпеки для України. Як нам довели, Ермак знову підняв тему "юридичного наповнення" "Гарантій", він наполягав на "точних юридично оформлених зобов'язаннях США у тексті договору". Салліван вчергове відхилив прохання Ермака вкотре підкресливши узгоджений усіма союзниками базовий принцип - "Надання юридично оформлених "Гарантій Безпеки" наразі неможливе по двом причинам:

1. Вони вкрай малоймовірно пройдуть ратифікацію у Конгресі США та у парламентах декілька країн
    2. Українська сторона "зробила багато кроків які не дозволяють вважати її у перспективі надійним та передбачуваним союзником". (Аллаверди від Саллівана на заяву Зеленського Байдену).
    :
    :
    :
    Загалом - бісить. Коли вже ми, що наша влада, що союзники перестануть реагувати на події з позиції - "Як грім не гряне, мужик не перехреститься"? Скільки вже нашого Президента возили носом по його "непередбаченому" лайну - все дарма, він "маневрує на грані саботажу", а з-за його вивертів у тому числі Україна не отримує те, чого б могла..

12. MayorMayor

Щось швидко злився наш Василь.

13. MayorMayor

А ви донатьте на дрони.

14. VasMT

Я не зливався.
    Я не розумію мову окупанта. (с)

• Подобається Подобається x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зараз по мережах пішла мулька, скільки мають дружини начальників різного рівня. Вчора моя двоюрідна сестра десь вичитала, що дружина Бондаренка - черкаського мера, має якусь там мільйонну зарплату. Цим також вноситься розкол в суспільство.
    А мені особисто під час війни насрати, скільки там мають чиї дружини і чого хочуть.
    Я донатив і буду донатити, тому що я знаю, що кожен вбитий дроном рашист чи знищений рашистський танк означає, що в цьому є і моя маленька частка, яка наближає Перемогу України.

А що виходить? Припинити донатити на дрони? Щодня лише одна команда Стерненка передає сто чи двісті дронів-камікадзе.
    А це означає, що будуть вбиті окупанти, а наші бійці залишаться живими.

А то при війні, коли був Президентом Порошенко, кум Порошенка Луценко не обжирався на весіллі свого сина, яке коштувало мільйони?
    А з якими сумочками Носата Третього Тисячоліття ходила на засідання ВР?
    Ще раз кажу: я з своєї маленької пенсії буду донатити на дрони.
    І пішли усі нахер, які дивляться не на те, як докласти самому чогось для наближення Перемоги, а підігрують Хуйлу, який хоче розколоти українське суспільство руками і язиками корисних ідіотів.

Закінчиться війна, тоді будемо розбиратися, хто чого хотів чи не хотів, чому відмовлявся від американських ракет, чому - від канадських літаків, чому кумів Путіна розставляв по хлібних місцях та давав їм стратегічні труби.
    Ну, а якщо хтось бажає гардероб...
    Я також бажаю гардероб. Пижикову шапку, як у Рабіновича. ХАТЄТЬ НЄ ВРЄДНО.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вони, придурки, думають, що їх опоненти день і ніч сидять, очікуючи на їх чергові висери.
    Якби я реагував на кожен їх висер, я би тільки те й робив, що відповідав.
    А коли вчити турецьку? Коли дрова різати? Коли води принести? Коли фруктові дерева підчищати?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчора чув свіженьку новину.

Ні Зеленський, ні його уряд поки не виділив грошей на мільйон дронів. А вже березень на носі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. MayorMayor

Ні, Василю. Ви саме злилися. Ріденько-ріденько. Бо Ви розумієте, що такі відставки генералитету, які провів Зелупа, нічого гарного не несуть. Але- потрібно облизувати.

19. MayorMayor

17 лютого 2022 року. Зелупа з кодлою перевіряють, чи усе розміновано у районі Маріуполя. "Підготовка до війни" йде повним ходом.

20. MayorMayor

Добре, Мєдвєдо. А ось папаша Сруль (у мене язик не повертається це гівно назвати українським словом батько) навіть ту пожиттєву стипендію, яку його вишкребок призначив, на дрони не донатить. Та і Скумбрія краще зайву сукню купить, аніж свої гроші на ЗСУ дасть.

а де твій аватар? :)