Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Влада вдівляє мене щодня. Спочатку вирішили звільнити Главкома, потім засумнівалися, а тепер вирішили зробити аудит... якось почали з носа, а закінчують дупою:

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

мене це не дивує, бо знаю що до чого... а от вам... це насправді дивно, бо не до кінця увірували в.... спроможність Бога.

• Смішно Смішно x 1
  3. Коммунарец

Буля взагалі змінює своє мислення залежно від ситуації. я їй давно про це говорив, тому не вважайте на її слова.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

То зважайте на слова Миха.Це буде круто!))
    А що ви мені таке говорили?Я вас не чую вже років два. А до війни ви казали, що Зеленський від бога, чи я не те кажу?

Ну добре. Так, було, що я голосувала за Порошенка в 2014 році, захищала Порошенка, в самому початку його президентства, у Василя була ава, де він під петлею. Я ще зробила йому зауваження, що чи не доречніше поставити під петлю Пуйла на аві? Але час йшов, і Петро робив таке, що не добавляло до нього поваги, а ще які брудні вибори зробив. Хоч я викреслила на виборах і його, і Зеленського.

Мисляча людина і не повинна робити собі кумира, а бачити що відбувається.
    До того ж я дуже не люблю дурнів та брехунів, які ще й заробляють на брехні.
    Оці порохоботи (серед них Мих) ніколи себе не обтяжують доказами, а копіюють тих, хто клепають на українського президента заказні наклепи та цинічні звинувачення.
    Ви, як людина церкви, не можете це не бачити і не засуджувати. Тому мені дивно.

• Подобається Подобається x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Для Миха за три місяці на війні нічого не мало змінитися. Це ж треба. :facepalm:

6. Ще одна перевзулась у повітрі

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Провів нараду щодо міжнародної активності для нашої держави в лютому
    – увесь місяць розплановано.
    Дуже детально.
    Фактично – кожен день.
    Буде багато перемовин, зустрічей, нових домовленостей для України, для зміцнення наших воїнів.

Провів сьогодні також нараду щодо нових угод про безпекові гарантії для України
    – працюємо зараз із кількома країнами.
    Доволі амбітні можуть бути угоди, хороший зміст.
    ...
    Сьогодні провів кілька міжнародних зустрічей.
    Перша – Португалія.
    ...
    Друга зустріч за сьогодні – директор МАГАТЕ Гроссі.
    ...
    Третє за сьогодні – зустріч із керівником Організації економічного співробітництва та розвитку
    – однієї з найбільш поважних міжнародних організацій,
    яка об’єднує найбільш розвинуті країни світу.
    ...
    Ще одне.
    Стратегічне питання.
    Щойно підписав указ,
    який розпочинає створення у наших Силах оборони окремого роду сил
    – Сил безпілотних систем.

Президент України

https://www.president.gov.ua/news/pidpisav-ukaz-yakij-rozpochinaye-stvorennya-okremogo-rodu-si-88817

• Інформативно Інформативно x 2
  8. Відверто кажучи, я не думав, що колись це скажу! Отже! Кгм, кгм!… «Обов’язково! Подивиться! Останнє відео Бігус-інфо! ОБОВʼЯЗКОВО! От прям від першої хвилини!» Невеличкий спойлер… Останні десять хвилин, найголовніші.

Так, так! Я розумію. Зараз хтось скаже, «Та цей Бігус сам винен», і таке інше. Безумовно! Аби до влади прийшли люди які почали працювати за гнилими традиціями країни-агресора, той самий Бігус не аби як приклав руку. Використали його тоді на повну. Але справа зараз не в прізвищі. Справа в тому, що лише проти ОДНОГО журналіста відрядили цілий взвод оперативників та технарів наймогутнішої спецслужби країни, які працювали декілька днів за, (а це НАДВАЖЛИВО), державні гроші. Вірніше обісрались за бюджетні кошти. І можна тільки собі уявити, скільки так званих «топтунів», ходять за іншими медійними обличчями. За людьми, які так, або інакше неугодні владі.

Коли Бігус декілька разів сказав про гнилі традиції, він не перебільшив. Та й це відомо і горобцям з Хрещатика. Бо є традиції і нікуди їх не подінеш. ВЧК. ГПУ. ОГПУ. НКВД. МГБ. КГБ…. Методички одні і ті ж самі. Тільки обкладинки міняються. І навіть той самий Бігус констатує факт, що… Так! Завжди були натягнуті відносини із владою. Так! Під офісом була «наружка». Так! Нас прослуховували… Але! Так брудно ніколи не працювали! НІ-КО-ЛИ! Тоді у кожного постає просте питання. Невжі тепер і СБУ стало в один ряд із вищевказаними конторами?

І напевне саме головне в цій брудній історії. Навіть не уявляю, хто такий впливовий вирішив, що СБУ його кишенькова іграшка і відповідно дав команду цілому відділу влаштувати оперативні дії стосовно одного журналіста. Бігус натякає на якийсь поверх в будівлі на Банковій де сидить якийсь Єрмак! Ну то Денис напевне погорячкував! Тут варто зробити вираз обличчя із великими очима і сказати: «Та лаааааадно! Та бути такого не може». А хто міг дати команду якомусь Єрмаку? (Ще більші очі) «Нууууу… Не знаю! Невже САМ?», і подивиться в стелю.

Ну що тут ще можна сказати? «Бачили очі, що купували, а тепер їжте чиюсь країну мрій, хоч повилазьте».

p.s. Я чудово знаю, про офіцерів спецслужб, які щохвилинно боронять Україну. Проводять унікальні спецоперації. Ризикують своїм життям цілодобово. Багато хто загинув, боронячи Україну і на жаль ще загинуть. Бо війна! І напевне хтось з них, мусить врешті решт грюкнути кулаком по столу і сказати армійською мовою, «Та ви за…ли, потвори! Ми вам хто? Бойові офіцери? Чи лялькі для виконання ваших забаганок». І почалось це не зараз, а трохи раніше. Коли друга дитинства призначили керувати СБУ. Напевне Мусять! Але чи скажуть…

Дякую, Вова! Дуже дякую! Охрененная виходить країна мрій! Просто на заздріть всім! Що далі? Сандормох та Биковня разом?

(Відео на ютубі легко знайти по запиту Бігус-інфо)
    FB_IMG_1707282157836.jpg

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що за хер, цей Нагел Херр?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Змінилося: до Зеленського дійшло те, що говорив Залужний ще три місяці перед цим.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я бачу. Ось, наприклад:

Зараз Місьо - радник. Навіщо? Що каже вам ваш критичний розум?

13. Коммунарец

Я не людина церкви, аби всіх засуджувати, але намагаюся внести зміни в погляд людини, аби та мала терпіння у своїх висловлюваннях.
    Особисто я не голосую на виборах з 2004 року, бо то все марна трата.
    Усе йде від Бога, але не всякий це зрозуміє, як не рохуміють і задум всевишнього.
    Сталін переміг Гітлера, але не став святобожцем... так і Зеленський, який переможе Путіна, не стане тим же... але приблизить явлення помазаника божого на землю.
    А Миху я теж рекомендував менше лізти в політику, бо в нього краще виходить з фото, особливо з релігійними пам'ятками.
    а на рахунок "тупо"... спитайте у Priusa, якто йому зараз добре)

14. MayorMayor

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мисляча людина в стані подумати що сприяло широкомасштабному вторгненню? Чому це не почалося в 2014 році, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 роках - за Порошенка? Мисляча людина подумає, чому москалі за дві доби перекинули війська з Криму в Херсон. Мисляча людина подумає, чому в країні крадуть і тут же відпускають на волю і так далі...

А що до кумира, то я вам вже казав, нехай президентом буде Залужний, я не проти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. MayorMayor

Змінилося. До Зелупи дійшло те, що Залужний казав три місяці тому.

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як ви розумієте цю фразу? Буквально все?

18. MayorMayor

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я проти.

а де твій аватар? :)