Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Вася ти і брехло.
    Послухай ще раз. На 1:05 Подерев'янський це сказав.
    Або звернись до вухо-горло-ніс

• Подобається Подобається x 1
  2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Порохоботи, сер!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Васі :russian:

4. Навіть якщо він читав і розумів Сунь Цзи і Клаузевіца ... він залишається тим, ким є - клоуном ... природженим ідіотом
    FB_IMG_1706906375425.jpg

Примітка: в цьому тексті жодного разу не згадується прізвище П.О. Порошенка

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

6. MayorMayor

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вирішив сам себе витягнути з болота, як Мюнхаузен.:)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Для Миха пуйло авторитет. Фотки великі його постить і вірить більше, ніж українському президенту.Порохоботи стрімко котяться до дна ..
    А може у Миха пуйло - президент? Що тут коїться на форумі хз...

• Смішно Смішно x 1
  10. В колекцію.
    Трохи з запізненням, але най буде.
    Інтервʼю Нетряпки німецькому телеканалу ARD
    1. Про закон про мобілізацію («щоб не було шансів ходити по вулицях»).
    – Я попросив наших військових коли вони будуть готувати цей законопроект і їх і депутатів я попросив щоб не бу було шансів ходити по вулицях, є сьогодні можливості застосування digital формату тощо. Тобто ми живемо в час цифровізації і тим більше ми дуже цифровізована країна ми налагодили цей процес і під час ковіду і під час війни немає питань вирішити це це питання сучасно, а це перше дивіться у нас є відповідний військовий стан і дуже складно напевно говорити про захист свободи говорити коли ти не в військовому стані коли ти не в війні коли це тільки риторика про захист свободи.
    2. Про гроші (всі гроші, якими «весь світ фінансово підтримує Україну залишаються за кордоном»).
    – Є такий момент от наприклад якась людина виїхала і ми зараз говоримо що вона вона виїхала вона знаходиться за кордоном і вона отримує підтримку від Німеччини і ми дякуємо за те що ви підтримуєте наших громадян, але буває так що як вам сказати ця людина отримує підтримку і від вас і від нас, ну так буває. Я зараз не про наших українців в Німеччині я вам узагальнюю це і тому я завжди говорив що для нас набагато краще якщо би Німеччина вона би підтримувала українців вдаваючи гроші в бюджет України, а потім Україна вже б перерозподіляла ці гроші в залежності де знаходиться ця людина, тому що знаєте коли почалась війна наші люди виїхали нема питань, але вони вивозили гроші як будь-яка людина вони
    вивезли гроші і всі ці гроші вони залишились в Європі, а потім Європа почала підтримувати Україну і почала її підтримувати знов таки в Європі, тобто всі гроші які йшли на підтримку українців вони залишались за кордоном, розумієте да вони залишались в економіці тієї чи іншої держави і тут ну і ви розумієте що в в кінці кінців гроші наші виїжджали а потім європейські гроші залишались знов там куди виїхали наші громадяни. Ну і в кінці-кінців всі гроші залишились поза територією України – немає в мене ніяких питань, я б хотів би просто щоб ми звернули на це увагу коли ми говоримо що весь світ фінансово підтримує Україну – я хотів би звернути увагу де залишається більшість цих грошей.
    #Цитаты_потерпевшего
    FB_IMG_1706960062422.jpg

Примітка: в цьому тексті жодного разу не згадується прізвище П.О. Порошенка

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та не переживайте, у Путіна з Зеленським повний контакт, а фото - то таке...
    Як гадаєте, хто з них вищий за ростом?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/pics_maps/4882

Зарплата Володимира Зеленського – 336 тисяч гривень на рік (28 тисяч на місяць), без надбавок та премій. У перерахунку на поточний курс президент України заробляє за виконання своїх обовʼязків менше $9 тисяч на рік.

Зарплата його американського колеги Джо Байдена – $400 тисяч на рік. Крім того, йому виділяють $50 тисяч на особисті витрати, $19 тисяч на розваги і $100 тисяч на оплату поїздок.

IMG_20240203_165920_993.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

То краще бути футболістом) І ніякого геморою, тяжких проблем та відповідальності.
    А на рік - мільйони доларів. На цю зарплату Зеленский звісно не живе, є якісь доплати, але якось бути вкінці списка...Країна велика, проблеми великі.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зараз прикольно бути головою ОТГ. Тільки треба мати в штаті толкового землевпорядника і юриста :)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. А той з булавою на піаніні грав …
    А ніколи гетьманом не став!

FB_IMG_1706978763781.jpg

• Подобається Подобається x 1
  18. MayorMayor

Вітаю вас! Тих, хто назло Пороху обрали
    слугу кремля!
    ... це не діти Пороха, не будинки Пороха, це ваші діти, ваші будинки, ваші життя!
    Тому наступного разу, коли 'явиться бажання зробити щось назло Пороху чи
    порохоботам, змастить макітри лайном...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо хтось хоче закінчити війну, він її закінчить.

а де твій аватар? :)