Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти свою воду сам пакетуєш?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я так на Вас надіявся...
    Бо я не можу второпати, чому порохоботи стверджують, що якби був Порошенко, то Путін би не захотів окупувати Україну?
    Адже стверджуючи, що вони знають, чого хотів чи не хотів Путін, вони тим самим стверджують, що знають, що робиться в голові іншої людини, в даному випадку - в голові Путіна.
    Ніхто не знає, що робиться в голові іншого.
    Але про наміри росії можна судити хоча б із тих мультфільмів, які знімали в Росії 20 років (чи десь так) тому. У всякому випадку - ще до всякого Порошенка чи Зеленського. Там "київський князь" змальовується як хитра і підступна людина, на відміну від "справжніх патріотів" Іллі Муромця, Добрині Нікітіча та Альоші Поповича.
    Тобто, ці кацапи, які зараз дохнуть під Авдіївкою, ще в дитинстві надивилися дитячої пропаганди про "поганих київських правителів". І їм вбили в голову, що Чернігів, Київ - руськіє города, населення яких "треба звільнити" від хитрих і підступних правителів.

Ну, кацапи, - ладно. Їм мізки засирали все життя. А от чому порохоботи думають, що якби в Києві був не той правитель, то Москва не напала б, хоч убийте, не розумію.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я вважаю, що ми тут маємо справу з кацапським заказником. Вони не можуть сказати прямо, що Зеленський залишився, як його не хотіли вивезти в беспечне місце, бореться і не думає вести переговори з пуйлом, щоб капітулювати. Тому вони викручуються, плюються, видумують різню хєрню і називають українського президента "боневтіком" і різними кликухами. НЕ КАПІТУЛЮЄ!Відтіля і ненависть.

Ну як ви думаєте, українець став би таке на форумах творити? Це кацапйо, що працює проти України. Хомчин - точно заробітчанин з того боку, майори - це дно, хоча що заробітчанин не виключаю. А Мих...хто зна хто під ником Миха зараз пише. Може і колаборант який, теж юдини грошики заробляє. Ці троє - бригада ворогів, навіть сумніватися нічого.

Останнє редагування: 29 січ 2024
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже не раз згадували.
    Підозра про марш-кидок Приазов'ям, але майже аналогічне було захоплення Новоазовська і відкриття 2 фронту в ДиНиРи.

5. VasMT

Ось в чому системна помилка...
    Вони не думають, вони рефлексують агітками, плакатами, гаслами... Тобто волохами, лємбергами і іншими обіженими...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Співчуваю.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

Нє, ну Зеленський ввійшов в кураж. Німеччина, не давай гроші нашим українцям- біженцям! Дай гроші нам, а ми вже подумаємо кому їх давати:

(1) Facebook

Даються взнаки навики комедійного артиста. Але молодець, дурних баранів можна стригти в будь-яких ситуціях.

:))):))):)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я теж раніше так думала, а але ж вони іноді втрачають пильність і проколюються, бо мізків недостатньо, і вилазить мурло ненависника не Зеленського, а всієї України. Я по таким випадкам сповіщаю Адміна. Але хто зна що за мотиви у Адміна тримати на форумі Лева таку кацапську тухлятину. Ну якщо пензюка Гудмана з жовто-блакитною авою і російською клавою тримав...
    Доречі бригада гудману лайкала, уявіть собі.

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Може краще вам піти просто на харківський форум?

Рефлектуй:

Зеленський: «Військовослужбовцям можуть знизити виплати, а у цивільних забрати соцдопомогу»! (youtube.com)

• Тупо Тупо x 2
  10. VasMT

І це все?
    Щось дуже короткий зміст марафону...
    І кому вони співчувають?

11. VasMT

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це наслідки вибуху, пройде.

• Тупо Тупо x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. VasMT

Це коли сингулярність втратила стабільність? Біг Бенг?
    Так він всіх зачепив...
    Вальцманоїдів, правда, більше...

15. medwedo berlogsoni

Вимушений подивитися заігнорованих.
    В ютьюбі висер про звільнення Залужного. Я, звичайно, не повірив і заглянув в укр.нет.
    Там повідомлення, що Залужного ніхто не звільняв.
    Але що цікаво: в одному кориті тих, хто заявив про звільнення Зеленським Залужного, сидить жидок Борислав Береза, який колись рвався до київського корита в мерію, і всім нам відомий порошенківський божевільний Юрій Бутусов.
    Щоб не переповідати, даю посилання на факти.
    https://ukranews.com/ua/news/980953-u-minoborony-vidreaguvaly-na-insajdy-pro-zvilnennya-zaluzhnogo

А я тим часом розігнорую порошенківських "увсєгдаготових" на ЛФ і почитаю, чи вони також підхватили на свої вентилятори те лайно.

У Борислава паскуди Берези завжди є "надійні джерела" в ОП. Хлєбає із тих джерел.

16. medwedo berlogsoni

Миху, і чим оцей Ваш висер відрізняється від Гудманового (кацапської паскуди), який піддьобнув Василя, що нібито Василь в Ростов поїхав?
    Чи Ви, після того, як паскуду Гудмана забанили, підхопили паскудівське знамено?

Я думаю, що сказати "Співчуваю", в тому плані, що офіцер ЗСУ в окопах не дивився телевізора, може лише найпаскудніша гнида із паскудних гнид.
    Чи Ви - вічно п'яний, чи так дурний?

• Подобається Подобається x 1
  17. medwedo berlogsoni

А можна детальніше, про який вибух мова?
    Їх щодня тисячі. Який конкретно вибух Ви маєте на увазі?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

То всьо Гутман! От зараза, нє?:beach:

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Усі сили перечислити не можу- не мій рівень. Декілька КАМАЗів та БТР кацапів були на Салтівці, роту спецназу наші заблокували та спалили у школі на Шевченко, якісь кацапи каталися по Шишковці та на Жуках.Також кацапи були у районі Філіпп Морріс.

• Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що тут дивного?

Василь є прихильником Януковича, а зараз - Зеленського. А куди накивав п'ятами Янукович? Правильно, в Ростов. Які запитання?

Багато прихильників Януковича перейшли на підтримку Зеленського. З Ригів - у Слуги.

а де твій аватар? :)