Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупі та Ккодлі не вистачає грошей на красти!Захід, доколє?!

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спитаю ще й Вас (питання було до Миха), -

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. MayorMayor

"Чомусь" там, де кацапня нарвалася на спротив- Харків, Суми, Чернігів- вона не пройшла. А ось з Херсоном "невдобно вийшло".Чи на Херсон кацапні сунуло більше, ніж на Київ?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@VasMT, не знаю, можливо у Вас вийде переконати, бо в мене не виходило.
    Можна запитати, наприклад, скільки разів за часів Порошенка раша стріляла з Білгородської області по Харкову.
    І чому тоді не стріляла? Боялася Порошенка? І що б Порошенко зробив із тими балістичними ракетами, які летять, з моменту пуску, здається, півхвилини?

Із Бєлгорода до Харкова ракета летить 30 секунд, а щоб школярам та студентам спуститися в укриття, треба 5 хвилин, - голова ОВА Синєгубов
    https://espreso.tv/iz-belgoroda-do-...ukrittya-treba-5-khvilin-golova-ova-sinegubov
    Чи наявність Порошенка в кріслі на Банковій зупинила б Путіна від такої стрільби?
    Тоді виникає питання - чому?
    Відповідь "Путін боїться Порошенка, а тому не стріляє по Україні" викликає лише сміх.
    Значить, відповідь має бути інша. На вірну відповідь може навести простий факт: Відповідальним за обмін полоненими з боку України призначено кума Путіна - Медведчука. Тобто, відповіддю може бути : Путін добивався своєї мети поневолення України руками Порошенка.

Можна ще полистати Ютьюб назад і подивится, коли Порошенко почав допомагати ЗСУ. Скільки часу пройшло з 24 лютого 2022 року, перш ніж Порошенко здійснив першу закупівлю хоч чогось для ЗСУ.
    Можна запитати, чому Порошенко зі своїми людьми не вийшов в перший же вечір вторгнення на площу і не заявив, що Україна буде битися з агресором (як оце під Новий рік, з білою сукою на передньому плані). Відповідь-відмазку колись давав Хомчин - "бо Порошенко - не президент". Ну, да. Непрезидент не має власної думки стосовно початку війни на виживання.

А от Зеленський в перший же вечір Вийшов на площу зі своїми соратниками і заявив "Ми всі тут, і будемо боротися"
    А Порошенко не заявив "Ми всі тут і будемо єднатися і боротися з ворогом". Сидів і чекав.
    А з Зеленського паскуди глузували - "боневтік".
    Одним словом, пане Василю, на Вас після окопів чекає тут, на ЛФ, досить цікаве "спілкування" із упоротими.

5. Ахах...Щойно потрапив на рекламний пост "Родина президента за крок від ніщити". Ну і стаття про важке життя сім'ї президента, і те що вони не можуть дозволити собі банальних речей.

Поставив ржущий смайлик, потім виправив на блювоту.

І тут Телеграм такий: "А з Преміумом ви можете поставити одразу дві реакції". Це найкращий продакш який я бачив.

6. VasMT

Там ближче.

7. MayorMayor

До Харкова ще ближче. До тогож, у Харкові Дніпра немає.

8. VasMT

Навіть думки такої не мав...
    Там перелом головного мозку і струс кісток черепу... І повна відсутність життєвоважливих органів.

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

А кацапйо заходило в Харків?
    Чи може там заміновано все було?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, оптимальний варіант покласти відповідальність за безпеку України з Півдня - це скинути не сержанта з дротиком в руках.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І ще оптимально - спроба конкретний злив Півдня змішати з подіями на Харківщині, або в Сумах, або привести приклад 2015 року...

Або давайте поговоримо про інтенсивність бойових дій в різних районах.

12. VasMT

На нас всіх чекає досить цікаве "спілкувіання" всіх з усіма...
    Поки що це "спілкування" стримує наявність фронту і допомога йому...
    І нагородна зброя в цьому "спілкуванні" буде вагомим аргументом.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Харкові голова СБУ (виявився нормальний) дозволив видати оборонцям зброю. Тепер за це його судять.

14. VasMT

Не лести собі...
    Я мабуть відкрию тобі велику таємницю, але з дротиками сидить саме сержант. Може і солдат сидіти. І не обов"язково з дротиками...

15. MayorMayor

Заходило.

16. VasMT

Гармати видав? ЗРК видав? Танки?

17. VasMT

Я щось пропустив?
    Якими силами і коли?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як тобі сказати? Переглянь Єдиний марафон... А раптом там знайдеш відповідь на своє запитання.:)))

Держава витрачає 2 ярди гривень на телевізор, а ти мене питаєш.:)

19. VasMT

На фронті телебачення було лише кацапське. Дома телебачення нема.
    Може перекажеш в двох словах?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але як не крути, за безпеку Півдня України відповідає сержант, з дротиком, чи без. Це ж безпека країни, а не якась тряпка, нє?

а де твій аватар? :)