Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Потрібна річ, але у мене і в більшості бажання побачити на трибуналі в Гаазі путіна. Може таке доречніше? Такою тріпаниною і бажанням змістити владу в Україні уподібнюєтесь до рашиських пропагандюг.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ку-ку!

Батько голови Львівської ОВА Зиновій Козицький купив пам'ятку архітектури у центрі Львова.
    Його компанія придбала будівлю за ціною 85 млн грн. Раніше цей будинок належав Інституту банківської справи.
    Це окрім того, що він будує готель у Львівській області.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не бійся, До Гааги Путіна приведе не Зеленський, а рейдерство команди Зелених в Україні загрожує існуванню державі.

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    І що тут такого?
    Все зраду шукаєте, злидні?
    Ну-ну...

https://forbes.ua/profile/zinoviy-kozitskiy-98

7. Lanktocha

Не вийняток, подібне робили і при іншій владі.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Автора якого? Того, хто сказав?
    Ти маєш якесь уявлення про гіперболу в літературі?
    Чи ти - із тих людей, яким якщо скажуть "Знаю я вашого брата", відповіси "У меня нет брата"?
    Якби він сказав "вісім мільярдів шістдесят мільйонів сто двадцять шість тисяч чотириста двадцять три", це щось би змінило?
    Дмітрій Биков, автор книги, процитував слова людини, яка таким образним виразом висловила впевненність, що справжній артист, якого дивляться на сцені дуже багато людей, ніколи зі сцени не втече."
    І він виявився правий, а ти зі своїм "как может не бояться щупльій паренек, никогда не занимавшийся единоборствами" просто обісрався.
    Ну, признайся - обісрався ж?
    Я це сказав не у прямому розумінні, а то ти зараз зрозумієш буквально і почнеш демонструвати свої труси, а образно - що ти був тоді неправий.
    А Путін - також не Хуйло у прямому розумінні цього слова, а лише гамниста пакосна підла гопникоподібна особистість, якій у майбутньому місце на смітнику історії, поряд з Гітлером.

Радій, що я тобі відповів, бо це для тебе, кацапського бота-серуна, - сенс твого паскудного існування.

І не важливо - десять мільярдів, чи вісім, чи п'ять. Важливо, що ти персонально слідкуєш щодня за Зеленським, чекаєш, паскудо, коли він піде зі сцени, і сциш кип'ятком, як і твоє Хуйло кремлівське, що Зеленський все не покидає сцену, а на сцені з'являються все нові і нові персонажі, яких ні ти, ні Хуйло не очікувало побачити.
    Той же Джонсон, Шольц, Макрон, Байден... І всі - зі зброєю, яка буде довбашити по ваших дурних кацапських бошках, поки ви там усі не повиздихуєте.

Останнє редагування: 21 січ 2024
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. А що не робили при іншій владі?

10. 20240121_094345.png

• Тупо Тупо x 2
  11. medwedo berlogsoni

Порох підписанням мінських угод віддав росії частину донбасу. Які тепер Україні доводиться повертати великою кров'ю.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Трусливый урод, это называется сел в лужу твой Быков. Умный человек должен знать базовые вещи из разных областей. Про примерную численность населения Земли, про то, что ржу осциллографа нет стрелки, про то, что ирак и иран это разные страны. И т. д. Умный, даже если он чего-то не знает, должен разобраться в сути вопроса, прежде, чем выскажется. Твой коммунистический физик тебе об этом не рассказывал? ;)

• Смішно Смішно x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Где в минских соглашениях Донбасс передаётся России?

14. Lanktocha

Всі такі були кришталево чисті? Взяти, хоча би Дубневичі.
    По-різному трактують ті ж мінські домовленості, порохоботи кричать про велику користь, якщо називати речі своїми іменами, це розрахунок на заморозку конфлікту, від Порошенка - ми не наступаєм, нічого не відвойовуєм, ви маєте свій анклав, як казали деякі пропагандюги "Гиря на ногах Украиньі", укладено це при авторитетних свідках і гарантах, здавалось пуйло не наважиться обдурити і підвести Олланда чи Меркель, але нічого подібного, хоч Зеленський цю помилку Порошенка взяв до уваги.

15. medwedo berlogsoni

Гудман, що тобі не подобається?
    Що Зеленський не втік? - так це факт.
    Що ти обісрався? - так це тоже факт. (Назвав Путіна сільним прєзідєнтом, а він виявився дурним біснуватим старичком, який веде росію до погибелі).
    Що не слідкуєш щодня за Зеленським? Так це також факт - ти з цієї теми, а також інших тем, що стосуються нинішньої України, не вилазиш.
    Що чекаєш на кожен мій пост і радієш, що я тобі відповів? - Так це також факт.
    Що ви в росії там повиздихуєте, бо у путіна, який вирішив йти війною проти цивілізованого світу, пупок розв'яжеться? - Так це фактичний розвиток подій.
    Скільки вже там днів у Подольську під Москвою люди мерзнуть, дитсадочки закриті, в лікарнях холодно? Га? Оце і є фактичний процес вашого виздихування. Наступна зима буде ще гіршою, тому що у Хуйла грошей на каналізацію немає, а є лише на снаряди.

Гудман, я вчора сюди не заглядав, і прочитав багато сторінок турецькою. А сьогодні заглянув, а ти, паскудо, забираєш мій час своїми дурницями.
    Я навіть не буду читати, що ти там віповів чи не відповів, до чи після того, як поставив "не подобається". Бо мені, як кажуть у вас на росії "с вьісокой колокольни..."

• Подобається Подобається x 1
  16. А що не робили при іншій владі?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не заганяйте Медведа в тупик.

Єдине, що може сказати Медведо, це те, що так сказав кумир і божок Зеленський, а чи написано таке в Мінський угодах - то таке.

А ще, Зеленський сказав, що у нього один термін і він не збирається більше йти у президенти. А ще Зеленський сказав, що закінчить війну, а якщо не закінчить, то сам піде з поста президента.

Ну що ж... Детлайн закінчується 31 березня і ми ще раз дізнаємося про брехню Зеленського.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

От що ви цим хочете сказати? Хочете оправдати дії теперішньої влади Дубневичами, чи як? Чи Дубневичі - це норма життя?

От аби бзднути.

19. Good man

Good man Обычный человек

Самое печальное. Когда Зеленский не уйдёт с поста, то они будут говорить: зачем раскачивать лодку, коней на переправе не меняют, конституция то такое. У них Владимир безальтернативный. Но мне это что-то напоминает.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)