Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так в тому ж і відмінність!Порох як той колобок, що і "від дєдушкі ушол, і від бабушкі ушол", а все при великій владі і при потоках фінансових і державній власності.

В тому і причина клінічної ненависті до Зеленського, що при ньому Пецю і його партійку викинуто на смітник історії з 6% в парламенті...І не звертають уваги, як Пеця не старається. І так не так, і так не так...не виходить :)))
    Порох і його посіпаки у відчаї, бо як переможе Україна, то забуде країна і його , Петрове, ім'я та по-батькові.

2. Гончаренко працює в ОП віслюка?
    Переставай пити шмурдяк, планктоша.

3. Ти як був дурнем при всіх президентах так ним і залишишся при всіх наступних

4. Тому віслюк так сцить кип'ятком і ходить ріденько коли бачить Порошенка.
    Тут праві були древні: собаки лають, віслюк ніколи не стане конем, а караван як йшов так і продовжувати свій шлях

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що поможе?
    Кацапйю хоч плюй в очі...
    Ви дивитесь наших стримерів? Луганського, Попика, Кириленко, Соколову тощо?
    Хоч один кацап змінив свою думку під тиском доказів і спростувань?
    Ні...
    Там вроджений перелом головного мозку.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я спілкуюся з ними порівняно рідко, але сьогодні мав нещастя глянути, що ж там срання Хомчин нашкрябав у трьох темах, ну, і не втримався.
    Може, Ви на свіже око скажете, що відбувається: Хомчин з глузду з'їхав, чи на кацапію працює?
    Я все ніяк не можу визначтися.

7. Потихеньку з'являється інфа про справжні причини затримання Мазепи

- Що це за х&&ня з Мазепою? - питають мене знайомі бізнесмени. - Як можна звинуватити за незаконне відчуження землі бізнесмена, котрий не має жодних владних повноважень, а чиновників, котрі цю землю виділяли (й ще масі людей, окрім Мазепи) - ні? Що це за застава, котра в 100 разів перевищує інкримінований збиток? Що за обшуки без ордера etc, etc?..
    Обставини цієї справи настільки дикі й безпрецедентні, що в голові здорової людини не вкладаються.
    За моєю інформацією, рокова провина інвестбанкіра Мазепи полягає в тому, що він запропонував одному дуже відомому генералові після війни профінансувати його виборчу кампанію. Відповіді, щоправда, жодної не отримав, але інформація (здогадайтеся, яким чином) до Офісу дійшла. Відтак, портновський Татаров отримав завдання через єрмаківське ДБР і портновських суддів Мазепу показово покарати.
    Думаю, останні неприховані зусилля ОП зі звільнення й наступного увʼязнення генералів повʼязані з цим же

8. medwedo berlogsoni

Порошенко тимчасово на волі. Після закінчення війни обов'язково сяде.
    Але ми не про це.
    Ви спочатку сказали, що тих, хто посадив Новака (злодія з подачі Омеляна, Гройсмана та Порошенка), на днях самих посадили.
    Але не дали посилання, звідки ця інформація. У мене така підозра, що трошки брехнули.
    А потім будемо розбиратися з командою Зеленського.

9. Good man

Good man Обычный человек

Трусливый кацалапый, ты уже несколько дней бегаешь от меня и не можешь ответить на простой вопрос. А тут корчишь из себя смелого.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вищий недоофіцер - корисний бовдур (useful idiot).

11. medwedo berlogsoni

А що це бізнесмена на фінансування виборчих кампаній генералів потягнуло?
    І як тільки генерал не погодився (послав Мазепу... на Давос), Мазепа відразу рванув через пригрітий пропускний пункт в Польщу.

12. Good man

Good man Обычный человек

Выпил? Веди себя прилично.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цей набір слів не кожен зрозуміє.

14. Good man

Good man Обычный человек

Наш Василий легко поймёт. А после второй даже увидит логику в этих словах.

15. medwedo berlogsoni

Хомчине, і навіть якщо припустити, що це так, то які шанси у Порошенка стати президентом на майбутніх виборах?

Ви дійсно вважаєте Марию Репко із фейсбука надійним джерелом?
    Чи вона посилається на якісь польські джерела? Тоді скопіюйте посилання на ті польські джерела.
    Я в фейсбуці не тусуюся.

Нагадаю, якщо Ви за півдня не забулися, що Ви казали, що тих, хто звинувачував Новака в корупції, самих звинуватили в корупції.
    Прошу пана, джерело із польських ЗМІ.
    Щоб два рази не ходити, я ще й Гудмана пошлю нахер. Я його не читаю. Що він запитує чи не запитує, мені похер.
    Хай Вам, Хомчине, підгавкує. Не заперечую.

16. Всі стрічки в Мазепі, а скринька забита питаннями від іноземних інвесторів. Навіть нема що їм написати.
    Справа Коболєва нам вже заважала з допомогою. Зараз це...

https://www.facebook.com/share/9WS9biPGSvNCLRWH/

17. Якщо Вася дивиться луганського, то більше питань немає.

18. Цю пісню я вже чую 5 років.
    Заїжджена платівка
    Пора міняти. З нею тобі грошей недадуть

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто згадувався
    https://www.chesno.org/politician/20598/
    І нема чого клеїти дурня!

Не сидить у нас ще ніодин екс-президент

20. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , мені прийшло в голову дуже смішне запитання до вас, порохоботів.
    А чому Порошенко та його когорта, включно з Вами, не реагували так боляче на арешт банкіра і бізнесмена, птаха значно вищого польоту - Ігоря Коломойського?
    Коломойский останется под стражей до 26 января
    https://forbes.ua/ru/news/kolomoyskiy-zalishitsya-pid-vartoyu-do-26-sichnya-28112023-17547
    Чому тоді не кричали, що Зеленський наступає на бізнес, на чесних бізнесменів, що з арештом Коломойського-банкіра-бізнесмена припиняться іноземні інвестиції в Україну?

В чому причина? У Порошенка за Коломойського душа не болить, а за Ігоря Мазепу болить?
    Коломойського відправили в СІЗО законно, а стосовно Мазепи проявили свавілля?

Ану, хай Порошенко крикне по п'ятому "Свободу Ігорям! Коломойському і Мазепі!" А ми послухаєм, пустимо сльозу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)