Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Можна назвати журналістів алкоголіками і наркоманами
    Опозицію - агентами Кремля
    Бізнес - корупціонерами
    ЗСУ - поганими воїнами

Але від цього реальність іншою не стане.
    Бо де у нас знаходяться брехуни, наркомани, ухилянти, злодії і зрадники - всі вже добре знають.

2. Пише цей пост Народний депутат України, член фракції Слуга Народу. Порівнює нинішній тиск на бізнес з часами «саши стоматолога» (син януковіча).

Прочитайте. А висновки самі робіть. Розумні вже.
    20240119_150622.jpg

3. За президентства Зєлєнского я завжди впевнений у завтрашньому дні.
    Завтрашнє дно обов'язково буде глибше за сьогоднішнє дно. Нема такого дна, якого не досяг би Зєлєнскій та зекоманда разом з зескотом.

Ми навіть не усвідомлюємо, до якої глибини дна, може дійти цей скот...

• Не подобається Не подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , я буквально умліваю, коли спостерігаю Вашу активність.
    Ви сьогодні почали свій робочий день з Ігоря Мазепи, а далі пішло звичайне порохоботське лайно.
    Давайте краще повернімося до героя нашого дня - Ігоря Мазепи.

От що стверджують джерела:
    • 2014—2016 — член наглядової ради Укрексімбанку[3]
    • 20082016 — голова біржової ради ВАТ «Українська біржа».[2]
    • 10 листопада 2016 — 14 серпня 2018 — входив до складу наглядової ради Укрсоцбанку.
    Бізнес[ред. | ред. код]
    Один з найближчих соратників українського олігарха Сергія Тігіпка[4].

Колишній співвласник латвійського представництва ПриватБанку[5]. Мазепа через офшорну компанію «Concorde Bermuda Ltd» (що входила до Concorde) володів 8,5 % банку[6][7]. Цей банк, окрім іншого, займався відмиванням коштів українського олігарха Сергія Курченка з близького оточення Януковича[8][9]. Після втечі Януковича увійшов до команди Порошенка, де відповідає за угоди з купівлі державних активів. Одним з найбільших процесів переведення держактивів у власність Порошенка є приватизація «Укрспирту»[2][10].

З 2016 року Мазепа мав близькі контакти з оточенням Порошенка[11][12] журналісти Схем (Радіо Свобода) неодноразово фіксували його нічні візити адміністрації президента України[13].

2014 — після початку російсько-української війни придбав 50 % у компанії «ОМП-2013», яка надавала послуги під брендом QIWI (російський платіжний сервіс) в Україні. За даними ЗМІ, цим сервісом в тому числі користуються для здійснення переказів на непідконтрольні Україні території Сходу країни[14][15].

https://uk.wikipedia.org/wiki/Мазепа_Ігор_Олександрович

Тобто, Ігор Мазепа при Януковичові займався відмиванням коштів олігарха Сергія Курченка.
    А потім, коли президентом став Порошенко, Мазепу не посадили за відмивання грошей, а навпаки, він став членом наглядової ради державного Укрексімбанку.
    А те, що у 2014 році він ще й допомагав здійснювати перекази на непідконтрольні Україні території Донбасу, так це взагалі цікаво.

Ви не скажете, що цікавіше: яйця по сімнадцять, чи переведення у власність Порошенка активів Укрспирту?

Порошенко і Укрспирт
    В "Укрспирт" зашли люди Порошенко – эксперт
    14:12, 25.10.19
    2 мин.2484
    По словам политического эксперта Виктора Прошкина, новоназначенный руководитель предприятия далеко не "новое лицо" во власти.
    Министр экономики Тимофей Милованов 23 октября назначил временным руководителем государственного «Укрспирта» Сергея Блескуна из «старой» команды 5-го президента Украины Петра Порошенко.
    Он напомнил, что Сергей Блескун отнюдь не «новое лицо» во власти, в 2015-2016 году он уже руководил «Укрспиртом» и «вышел» оттуда со скандалами и уголовными делами.
    «Конечно, это человек из старой команды Порошенко, которая работала в 2015-2016 годах и по которой есть очень много вопросов. В то время ГП «Укрспирт» потеряло 200 миллионов гривень в банке «Платинум» господина Кауфмана, затем при закупках газа на 500 миллионов гривень тоже были обнаружены злоупотребления – НАБУ ведет по этому факту расследование и уже там какие-то судебные решения: спирт продавался водочным компаниям по заниженным ценам – до 24%. То есть при нем (Блескуне – ред.) предприятие работало фактически себе в убыток в угоду частным компаниям. Вишенка на торте – он (Блескун – ред.) фактически до последнего дня работал топ-менеджером российской компании, владельцем которой является депутат Госдумы РФ. Такое назначение – оно очень странное и не в пользу Украины», – отметил Прошкин.
    https://www.unian.net/politics/10731660-v-ukrspirt-zashli-lyudi-poroshenko-ekspert.html

Тобто, якщо розібратися, Сергій Блескун при Порошенкові в 2015-2016 роках керував Укрспиртом.
    Людина, яка до останнього дня працювала топ-менеджером російської компанії, що належить депутату Держдуми РФ.

От це цікаво, а не те, коли і чи взагалі Зеленський бриється.

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви особисто все знаєте про Порошенка та його стосунки з Ігорем Мазепою?
    Вперше зустрівши знімальну групу «Схем» на Банковій, гендиректор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа передумав заходити до Адміністрації президента
    https://www.radiosvoboda.org/a/27502184.html

6. Я знаю навіть більше. Я знаю що нас чекає через тебе і твого віслюка і його 6 менеджерів
    А давайте я зараз тут трошки внутрішньої кухні привідкрию.

Ми бачимо, що зовнішня допомога затримується і як економісти хочемо зрозуміти, яким може бути той самий План Б для України, щоб вижити якщо фінансування не надійде. Простих та приємних рішень тут не існує - зараз всім буде боляче це навіть читати, мені, наприклад, боляче. Серед обговорюваного - емісія грошей, зрізання зарплат та пенсій, заморозка всіх капітальних інвестицій тощо.

І ось ми доходимо до теми податків. Із варіантів - підвищення акцизів та ПДВ, військового збору тощо. В розмові спливла тема диференційованих мит - податків на імпорт предметів розкоші або просто небазового споживання - телефонів, дорогих авто, дорогого одягу тощо. Із оподаткування подібного споживання із чисто економічної точки зору варто було би починати, щоб хоча би якось захистити тих, чиї доходи набагато менші. І тут ми вперлися в аргумент "Це просто заведе ці ринки в тінь". Митниця не буде виконувати свою роботу, бо корумпована, і прибрати цю корупцію - абсолютно нереалістичний сценарій, ніхто не буде цього робити, давайте будемо раціональними і дивитися на світ реалістично.

У нас на майже 300 млрд грн було минулого року закупівель тільки по одній категорії - будівництво (UPD На графіку дані по категорії "поточний ремонт" за 2023). Ми не можемо дати однією з опцій підвищення ефективності цих закупівель (читай - зниження ціни) - бо держава об'єктивно неспроможна проконтролювати власних закупівельників, які масово йдуть в "допороги".

І тут як вишенька на торті приходять новини про Ігоря Мазепу. С***, ви можете закошмарити Мазепу за справу 10-річної давнини, але не спроможні закошмарити митних, закупівельних та правоохоронних схемачів? То що ж, невже й справді в Україні реалістично дивитися на світ - це розуміти, що ніхто не перекриє митні і закупівельні схеми навіть якщо ціною буде урізання (або затримка) пенсій та зарплат бюджетників або друк грошей?
    FB_IMG_1705677556061.jpg
    https://www.facebook.com/share/p/h631D735wvQwXAdk/

Р.С. За президентства Зєлєнского я завжди впевнений у завтрашньому дні.
    Завтрашнє дно обов'язково буде глибше за сьогоднішнє дно. Нема такого дна, якого не досяг би Зєлєнскій та зекоманда разом з зескотом.

Ми навіть не усвідомлюємо, до якої глибини дна, може дійти цей скот...

7. Присвячується тим, хто закриває очі на неправомірність, тому що вона направлена проти ваших опонентів і вам це дуже нравицця. Запам'ятайте, вона або є, або її нема. Якщо є, то і вас згодом мідним тазом вкриє.

8. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, по-перше, Ви відійшли від теми.
    Ви не дали посилання на джерело, де мовиться про те, що ті, хто колись арештував у Польщі Новака з двома мільйонами євро готівкою, на днях самі були заарештовані. (Взяли оті паразити і підкинули Славоміру Новаку два мільйьони нефальшивих європейських грошей. Краще б шість грамів коноплі підкинули - дешево і сердито).
    По-друге, чому це Ігор Мазепа (однофамілець Івана Мазепи) так раптом почав поспішати в Давос на власному Мерседесі, за кермом, взимку, в таку погоду, коли і дощ, і заметіль, і слизько. Сьогодні - останній день роботи Давоса.

Це вже 54 щорічна зустріч, що триватиме до 19 січня.
    https://vikna.tv/dlia-tebe/novyny-u...-forum-2024-programa-hto-predstavyt-ukrayinu/

Що йому заважало поїхати на два-три дні раніше? Тим більше, що він хотів там підписати якісь важливі документи про інвестиції.
    Документи лише в Давосі підписуються? А в Україну тим інвесторам було в облом прилетіти?

Хомчине, у мене є більш достовірна версія: хтось стукнув Ігорю Мазепі "за облаву" (по Бабелю), і він вирішив "рвать когті".
    Ну, гаразд, він на Мерседесі своїм ходом в Швейцарію. Скільки кородонів ще довелося б перетнути, поки доїхати із України (по такій погоді)в Швейцарію? Ви на карту дивилися?
    Чому саме через Польщу, тут у мене жодних запитань: у Львівській області - пригодовані митники. (Можливо, що й Порошенком).

Якось дуже слабо віриться, що Ігор Мазепа поспішав як на срачку саме в Давос.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

Хомчине - це загальні слова.
    Скажіть краще, чому Порошенко тісно співпрацював з Ігорем Мазепою, який раніше відмивав гроші Курченка (ще при Януковичові).

10. medwedo berlogsoni

Хомчине, так Ви ще й економісти??? Умєрєть - нє встать.

• Смішно Смішно x 1
  11. Кацалапий, ти де дальше свого села виїзджав за кордон?
    Особливо зараз, коли можна виїхати тільки автобусом, або авто.
    Я виїжджав з лютого 2022 декілька раз.
    Це доба в дорозі тільки до Варшави автобусом
    Авто швидше і комфортніше.
    Зараз попробую поїздами з пересадками.
    Але це теж більше12 годин.

Подорожуйте і ви "полюбите" віслюка як я його люблю

12. Кацалапий, вікі це не достовірне джерело. Люба кухарка може її правити.
    Тому не дивуюсь твоїй інтелектуально,-розумовій обмеженності

• Смішно Смішно x 1
  13. Кацалапий, це дійсно про тебе і тобі подібних
    FB_IMG_1705681720430.jpg

Там же було синіми буквами виділено джерело.
    Для тупих ще раз даю посилання

https://www.facebook.com/share/p/h631D735wvQwXAdk/

14. medwedo berlogsoni

Я не отримав відповіді, чому він виїхав в передостанній день роботи Давоського форуму.
    Він учора надвечір був лише на українсько-польському кордоні

Ігоря Мазепу затримали о 15:00 під час проходження українсько-польського кордону
    https://tsn.ua/ukrayina/biznesmena-...u-yogo-pidozryuyut-vsi-podrobici-2495899.html

А ще скільки смерком до Варшави пиляти... А тоді ще до Давосу добиратися...
    Я, наприклад, не вірю, що він поспішав в Давос. Так на важливу зустріч не поспішають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Видно зразу що дальше села не виїжджав.
    Гугль в допомогу.
    Перетинаєш тільки один кордон: українсько-польський/чи словацький/чи угорський/чи румунський і дальше немає кордонів. Зовсім. Навіть постів поліції.
    Відкрий карту і проклади маршрут до Давоса і будеш здивований.

16. medwedo berlogsoni

Я не про Вікі в даному випадку.
    Я про те, що Порошенко призначив членом спостережної ради в Ексімбанку Ігоря Мазепу. Вікіпедія дає посилання на інші джерела.
    Втім, я вже втомився.
    Ви не даєте посилання на достовірні джерела (взагалі ні на які джерела), де сказано, що затримали тих, хто колись затримав Новака з двома мільйонами готових єврогрошей.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви отримуєте якесь задоволення від спілкування з кацапйом і їх агентами?

18. Хто зараз Порошенко?
    Хто зараз віслюк?
    Що робить в команді регіонали Єрмак, Татаров, Смирнов, Шурма і дальше по списку?
    Хто розмінував Чонгарі? Вася? Нездивуюся?
    Але по чиїй вказівці?

• Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Єдині? А чи не з тієї когорти, хоча би Гончаренко?
    Вулицю не замітає, при інших обставинах, міг бути активістом у "Слузі народу", як у команді чи не всіх президентів.

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а де твій аватар? :)