Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Поки що це твій принцип.
    Краще віслюку і гірше Україні

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Оцих "обіженок" слухати - себе не поважати. Що Омелян, що Тарасю Чорновіл, що Луценко, що Геращенко з Ар'євим, що Поярков...та можна на цілу сторінку знайти список тих, кому не вдалося "вилізти в люди" при новій владі, чи втратили що мали. Такі зрадойобство і розводять. Та всі ж розуміють цей казус.

Останнє редагування: 19 січ 2024
  3. Good man

Good man Обычный человек

Так называемая "формула мира", предложенная президентом Украины Владимиром Зеленским для выработки условий окончания войны в его стране, является лишь "фундаментом" для мирных переговоров. "Так или иначе, необходимо подключить Россию", - такое заявление сделал министр иностранных дел Швейцарии Иньяцио Кассис в воскресенье, 14 января, на полях конференции по Украине в Давосе.

Да, уважение в каждом слове.

4. Good man

Good man Обычный человек

:)))Что потерял Комаровский, если ему Зеленский предлагал стать главой Минздрава?
    Глупая борщеварочка опять блеснула своим умом. :facepalm:

5. Зате вилізли регіонали Єрмак, Татаров, Смірнов, олігарх Коломойський, якого зараз сховали в СІЗО, щоб не естрадувати в США

6. Silver bullet

Нічого, зараз якраз все пішло на краще що у війьковій ситуації, що у зовнішній. Орбану непереливки, Україна починає будівництво системи безпеки на майбутнє.Жвавіше пішла допомога. Прйшли літаки.
    Путін всім насточортів - будуть прибирати цей гнійник.
    Порохоботів з кремлеботами б'є кондрашка...

7. Good man

Good man Обычный человек

8. «Останній час, я багато спілкувався на тему силовиків з різними дуже крутими бізнесменами (якими більшість з нас захоплюється). Так ось, вони майже всі планують виїжджати з країни. Не через війну, обстріли чи навіть податки….А через те, що у кожного існує ризик, що одного дня правоохоронці будуть ломитися у двері житла, де сплять їх діти». (с)

Як на мене, почалось системне знищення великого бізнесу, рахуйте, одного із стовпів економіки країни! Напевне треба ще раз зібрати представників великого капіталу, в будівлі ОПи і потім розповісти усім про мудрава царя!

9. Щодо всієї історії з арештом Capital Ігоря Мазепи.

1. Ігор точно не герой мого романа. Якщо я не помиляюсь, то ніколи напевно і в житті не спілкувався особисто з ним.
    2. Його біографія мене мало цікавить. Він бізнесмен, власник однієї з найбільших інвестиційних компаній Concorde Capital, і платник податків. За які в тому числі сплачується і моя зарплата, як чиновника.
    3. Він, як і багато інших бізнесменів, був серед тих, у кого вистачило сміливості відкрито і публічно говорити про свавілля силовиків. Не так багато хто міг ще тоді відкрито сказати: «Ментівський беспредєл набрид бізнесу, правоохоронці приходять та іменем закону шиють голі статті, кримінальні справи та тероризують бізнес. Якщо влада не може покласти цьому край, то обʼєднаний бізнес готовий це зробити».
    4. Коли ДБР бере справу 2014 року і різко у 2023 році проводить обшуки у компанії і дома, шукають «рускій слід», і потім за начебто збитків державі в розмірі 7 млн грн вимагається застава для Ігоря Мазепи і його брата 700 млн грн та 500 млн грн…. Для мене тут очевидно, що стоїть чергова задача покарати. Думаю юристи потім багато цікавих креативів знайдуть як туди додавалися факти.
    5. Про те, яким чином взагалі ДБР займається бізнесом навіть по цим статтям я навіть коментувати не буду. Як і про те, що там через 10 років на обшуках можна було знайти. А вилучали все.
    6. Ну і знову першими спалилися офісні телеграм-канали і різні говорящі голови, які почали відкрито мочити його.

☝️А тепер головне: це історія не про Ігоря. Ще раз, він не той бізнесмен, шляхом якого я захоплююсь. Але він все ж таки бізнесмен і черговий приклад як правоохоронці зібрані в одному телефоні ОП продовжують давити бізнес. І таких прикладів все більше.

‍♂️Останній час, я багато спілкувався на тему силовиків з різними дуже крутими бізнесменами (якими більшість з нас захоплюється). Так ось, вони майже всі планують виїжджати з країни. Не через війну, обстріли чи навіть податки….А через те, що у кожного існує ризик, що одного дня правоохоронці будуть ломитися у двері житла, де сплять їх діти.

І друге, сьогодні у мене буде обід з одним з послів G7…. Планували обговорити матрицю реформ. Але я більш ніж переконаний, що більша частина цієї зустрічі будуть питання від них: чому останній час такий тиск на бізнес та журналістів. Точно не та репутація країни, яка нам потрібна. Особливо зараз.

Ну і останнє. Я бачу багато бізнесменів, які навіть зараз публічно включилися проти тиску правоохоронців на бізнес. Бачу багато представників медіа. Бачу багато лідерів думок. Кого я не бачу, так тих, кому народ України дав портфель члена Уряду або мандат депутата, і які точно чудово розуміють, що відбувається. І ці люди точно більше захищені, ніж той самий бізнесмен який пише пост у підтримку Мазепи. Але замість того, щоб публічно виступити на захист бізнесу обирають просто тихо промовчати, і тремтять від страху…. отримуючи зарплату з податків того самого бізнесу, який мають захищати.
    https://www.facebook.com/share/p/qDVuzxmfjn6HzDej/

10. Ось реальний стан справ в країні, а не "зараз якраз все пішло на краще"

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю. А Ви часом не скажете, хто цей такий могутній Хтось?
    А можна дати посилання? На незалежні західні ЗМІ? Якщо Ви про це знаєте, то напевне, що десь прочитали.
    Тільки не кажіть, щоб я шукав сам у мережі. Я не можу шукати того, чого там немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

З бізнесменів, що "тремтять від страху" впевнено можу назвати одного: Петра Олексійовича Порошенка. Бо він чекає на погане і як той скунс все навколо себе обливає смердючими струмами - "не чипайте мене та мій бізнес"!
    В країні війна, а в нього в голові - тільки політика. Сама політика!
    Хоч і зрозуміло, що не виберуть Пецю ніколи з таким антирейтингом, то хоч нагадить...а може має надію, що Зеленський сам відмовиться-набриднуть помиї, мо має надію, що буде Стефанчук після 11 травня, та ПЄС збирає підписи вже проти нього, щоб Пеці замість влізти, але не сидить тихо і крутить тую політику, щоб повернутися до руля хоч не виборами, так "многоходовочкою").
    Але на кожен болт з хитрою різьбою, завжди знайдеться крута гайка....

13. medwedo berlogsoni

Зеленський не відмовиться.
    Я ще чотири роки тому писав, що євреїв виховують так, щоб вони не звертали уваги на те, що про них кажуть.
    Вони поколіннями живуть в суспільствах, коли у всьому звинувачують євреїв. І бога вони розп'яли, і слона в зоопарку замучили, і воду з крана випили...
    А стосовно Порошенка, то очевидно, що "знає кішка, чиє сало з'їла".
    Оте жжжжж з Ігорем Мазепою - "не спроста".
    Крім того, смішно ще спостерігати за двоємислієм Хомчина. З одного боку у нього Зеленський - чувачок, який усе навкруги розвалює, а з іншого боку - могутній Хтось, який садить своїх людей на яйця по сімнадцять гривень і виводить мільярди під час війни.
    Стосовно обіграванні прізвища Мазепа, то я навіть і заперечувати нічого не хочу.
    У мене був колись знайомий єврей, у якого прізвище Мазепа. Хороший чоловік, програміст. Зараз на пенсії, якщо ще живий.
    Оті Ваші, Хомчине, паралелі між Ігорем Мазепою і історичною особою Іваном Мазепою - це від безвиході.

От що "бреше" російськомовна Вікіпедія про Ігоря Мазепу (З посиланнями на джерела, звичайно)

Один из ближайших сотрудников украинского олигарха Сергей Тигипка.[11]

Представитель латвийского представительства Приват банка.[12] Мазепа через офшорную компанию Concorde Bermuda Ltd (которая является частью Concorde) владел 8,5 % банка. Этот банк, кроме всего, занимался отмыванием денег украинским олигархом Сергеем Курченко с близкого окружения Януковича.[13] После бегства Януковича попал в команду Порошенко, где отвечал за покупку государственных активов. Одним из наиболее выгодных процессов является передача власти на приватизацию Укрспирта Порошенко.[14][15]

https://ru.wikipedia.org/wiki/Мазепа,_Игорь_Александрович

Ану, глянемо за посиланням 14

Частково про це говорить і той факт, що Мазепа в серпні 2014 року за квотою Президента Петра Порошенко був призначений до наглядової ради державного "Укрексімбанку". Ігор Мазепа запевняв, що прийшов в банк як незалежний директор - для побудови системи операційного управління, ризик-менеджменту та стратегій.
    https://daily.rbc.ua/ukr/show/tayny-investbankira-dengi-vlast-svyazi-1453357055.html

Так що оте все жжжжж Порожжжженківців навколо арешту Ігоря Мазепи - неспроста.
    Буде Ігорьок розповідати дужжжже цікаві факти.

• Подобається Подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , я хочу Вам щиро подякувати за те, що Ви "навчили мене колись" користуватися Гуглом.
    От що я найшов:

В Минагрополитики появился новый план приватизации стратегического госпредприятия. В распоряжении ЭП оказалась копия документа, согласно которому чиновники рассматривают два варианта приватизации.
    История с приватизацией одного из наиболее коррумпированных госпредприятий - "Укрспирта" - вероятно, приближается к развязке.

Минагрополитики разработало законопроект о разгосударствлении спиртового монополиста, который до сих пор находится в списке запрещенных к приватизации.
    https://www.epravda.com.ua/rus/publications/2015/12/9/571500/

І знаєте, коли вирішити прибрати до рук заборонений до приватизації Укрспирт?
    Я Вас дещо здивую: У 2015 році, коли Президентом став Порошенко.
    Замість того, щоб боротися з корупцією на державному підприємстві, він та його команда вирішили зняти заборону на приватизацію спиртового монополіста, який мав приносити мільярди до держбюджету, і віддати його в потрібні руки. І брав у цьому участь Ігор Мазепа, за квотою Порошенка.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та навіщо ви сперечаєтесь?
    Слухаємо Зеленського і насолоджуємося:

https://t.me/putch111/41446

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Логічно, у євреїв прізвища не тільки Кронштейн чи Штангенциркуль.
    Такі завжди були і війна - не основна причина еміграції.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спирт залишився, а спиртзаводи платять в бюджет,

А треба просто красти, як це робить влада і жодних притензій тоді не буде.

Ось як мужичок зі Львова, вкрав мільярд і спокійно злиняв. А ДБР у стилі 95 кварталу каже: ми його не могли затримати раніше, бо не встигли зібрати доказів!!!!!!

Мільярд!!!!!!!! Де там до спиртзаводу.

Жодної копійки в казну! Без всяких відрахувань!
    І для кожної розумної людини ясно: відпустила влада пацана Гринкевича, бо він у крадіжках повязаний з МО, з Рєзніковим.
    Хіба останній лох може повірити, що пацанчик нагрів МО на мільярд, а Рєзніков нічого не знав.
    Прийдеться здавати самих приближених до Зеленського. Тому влада його відпустила.

Ну й Рєзніков не розгубився.
    Зразу відновив ліцензію адвоката, щоб мати недоторканість, чисто, як зрадник і друг дитинства Зеленського Бaканов.

Вся гниль зеленої влади вилазить на зовні.
    Цікаво, чи вистарчить цинізму у зелених знову лізти у владу? Як гадаєте?

18. medwedo berlogsoni

Наскільки можна судити зі слів адвоката Ігоря Мазпи, Ігор Олександрович сам спланував так, щоб вихідні посидіти в СІЗО.
    Він вирішив перетнути кордон у четвер, щоб його арештували в четвер ввечері, а в п'ятницю в суді було розглянуто справу про заставу, але оскільки заставу в п'ятницю вже пізно вносити, бо закінчується банківський день і тиждень, то Ігор Олександрович поїде на суботу і неділю в СІЗО.

Якщо сьогодні обирають міру запобіжного заходу у нас на 12:00, то банківський день сьогодні до 17:00, судове засідання, мабуть, триватиме години три-чотири як мінімум. То ймовірніше за все Ігор Олександрович поїде в СІЗО. Так зазвичай робиться на суботу-неділю, аби людина не могла вийти на вихідні.
    https://biz.nv.ua/ukr/finance/zatri...chennya-ta-maybutni-perspektivi-50385459.html

19. «Останній час, я багато спілкувався на тему силовиків з різними дуже крутими бізнесменами (якими більшість з нас захоплюється). Так ось, вони майже всі планують виїжджати з країни. Не через війну, обстріли чи навіть податки….А через те, що у кожного існує ризик, що одного дня правоохоронці будуть ломитися у двері житла, де сплять їх діти». (с)

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  20. Топ-новина на Bloomberg

“Україна затримала інвестиційного банкіра, який скаржився на корупцію».

Вітаю всіх причетних!
    Так переможемо!
    FB_IMG_1705668075573.jpg

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)