Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

https://www.president.gov.ua/news/blokuvati-shlyahi-obhodu-rosiyeyu-sankcij-ce-blokuvati-teror-88425

2. Punainen Lippu

До вашого відома:
    будівництво укріплень йде під керуванням військових будівельників.

3. То чому немає цих фортифікацвйних спород?

4. #БлогерКлубСенс
    Володимир Омелян:
    Це могло бути смішно, якби не було трагічно.
    Арешт Ігора Мазепи у багаторічній справі за формальними ознаками, які не визнає жоден адекватний суд.
    Наступним затриманим Банкової з вірогідністю у 99% буде Томаш Фіала.
    Після залякування журналістів і цькування опозиції влада перейшла до зачистки українського бізнесу, який ще зберіг хоч якусь незалежність.
    На інвест кліматі України можна поставити хрест.
    На євроатлантичних устремліннях теж.
    Банкова цілеспрямовано веде нас до поразки.

Як написав мені знайомий, який добре розбирається у зелені: «це 2013, все як у Януковича. Єдина різниця, якщо Янукович бізнес віджимав - то він працював».
    З цією Банковою ми війну не виграємо…

Карл Волох:
    Навіть якщо відкинути (уявно) війну, подивіться на наші політичні реалії. Буквально за пару днів: атаки на вище військове керівництво країни, переслідування журналістів, наїзд Данилова на опозицію, арешт одного із провідних бізнесменів по завідомо фуфлижному звинуваченню…
    Хотів запитати, хто і коли нас прокляв, а потім сам згадав: народ України, 21.04.2019

Комбриг Ме.Не.Кавун:
    Чувак, який не служив в арміі і бігав від повісток, мобілізує в країні все, що рухається.
    Чувак, який "не вміє мислити стратегічно", веде нас у світле майбутнє.
    Чувак, який "поборов коррупцію", тягне все у жахливих масштабах.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , хомчине, я бачу, що Ви - невиліковний

Ви тягнете сюди пости Володимира Омеляна, який разом із Гройсманом та Новаком крали на будівництві доріг, і який стверджує, що війну ми не виграємо.
    Ви також думаєте, що Україна війну не виграє?
    Потім якийсь придурок, обзиває чуваком людину, яку поважає весь цивілізований світ.
    Людину, в якій помилилися, на наше щастя, навіть західні розвідки, які давали Україні максимум два тижні, щоб Київ упав, і рашисти провели парад на Хрещатику, але ця людина не злякалася, не втекла, зуміла організувати спротив, і от уже два роки Україна виборює перемогу.
    Якісь паскуди порівнюють Зеленського зі злодієм і бандитом Януковичем, хоча Зеленський не танцює на цирлах перед Путіним, як це робив Янукович, не підписує ні Харківських, ні тим більше - Мінських зрадницьких угод.
    І не підпише.
    Зеленський підписує не попівські томоси з бородатими срєбрєлюбцями і стяжателями в золотих рясах, а домовленості з провідними країнами світу про надання мільярдних допомог Україні у подоланні агресора.
    Зеленський в Давосі зустрічається з лідерами держав, і до нього лідери держав ставляться з великою повагою. А Порошенко, який ставив своїх злодіїв до корит (маю на увазі Омеляна, Гройсмана, Новака, Грановського, Луценка та іже з ними) у Давосі колись шикував у номері з позолоченими стінами. Президент однієї з найбідніших країн Європи - і показушне бикування в найдорожчому номері, який собі не дозволяли лідери інших держав, бо соромилися власного народу, та їм би це і на думку не спало.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. - Куди подівся ваш вічний оптимізм? - питають мене читачі.
    Спробую сформулювати.
    Оптимізм першого року війни базувався на кількох факторах:
    - патріотичному ентузіазмі наших людей;
    - таланті військового командування;
    - безпрецедентній західній допомозі;
    - відверто безумній (через дурну самовпевненість) військовій стратегії московитів.
    Подивіться, що ми маємо на сьогодні:
    - масове ухилянтство;
    - наполегливі спроби влади прибрати з посад генералів, котрі в 2022 врятували країну й довели свою ефективність;
    - західна допомога не є більше ультимативною й обсяг її не гарантований;
    - московити почали воювати набагато ефективніше.
    До всього додалося, що у внутрішній політиці влада перейшла до остаточного руйнування демократії та державних інституцій.
    І як ви хочете, аби я в цих умовах випромінював вам оптимізм?
    К.В.

7. От скажіть чесно, ви кому більше довіряєте - західним ЗМІ чи нашому ДБР?

8. medwedo berlogsoni

Ти краще не віслюка захищай, а прокоментуй ось це

https://www.facebook.com/share/p/2QWzEGBDiSTLNkMY/
    Будете сміятися: за мене, фронтовика, взялося НАБУ. Такий собі дедектив Андрій Грушанський, здоровий мужик, який під час війни замість того, щоб піти на фронт...купував квартири в Києві, клепає проти мене справу. Воно мене на допит викликало. Я не відмовилася, я йому сказала хай їде до мене на нуль поговоримо. А йому покажу до чого довели країну продажні дедективи, що виконують політичні замовлення.
    А тепер розкажу вам про суть справи.
    В 2014 році "Роснефть" закупила послуги української юридичної фірми "Арцінгер" для того, щоб повернути в її власність нафтопродукти арештовані після Майдану. "Арцінгер" виграв всі суди...Як так? А тому що працівники "Арцінгера" були інтегровані у владу, як ...антикорупціонери. Це і Касько, який був першим заступником генпрокурора, і Шкляр заступник міністра юстиції, а громадянську підтримку організовував працівник Арцінгера і за сумісництвом керівник Трансперенсі інтернешнл України Тімур Бондарєв. Ця інформація з доказами. Їх я оприлюднювала, ще в 2014 році. Ці докази я знайшла у відкритих джерелах. Є офіційні документи на сайті Роснефті про перемогу в закупівлях Арцінгера і рішення Печерського суду віддати паливо Роснефті (внизу посилання на мою статтю з прінскрінами цих документів).
    Я одна з тих, хто не дав виконати це рішення суду - повернути паливо рашці. Ось це і є мій кримінал. Паливо, до речі, було поставлено в ЗСУ.
    Але українські захисники "Роснефті" так просто не здалися. Порушували справи, обливали мене брудом, брехали в ЗМІ. А тепер їх дітище НАБУ ці старі справи 2014 року реанімінувало.

Чому зараз? Справа не в мені. За мене взялися, бо це тиск на моїх друзів, які мали нахабство вимагати від НАБУ розслідувати мега корупцію, яка відбувається в царині закупівлі боєприпасів для армії. Про її розмах можете почитати в статті Тетяни Ніколаєнко. Щоб ви розуміли у нас ціле НАБУ і два роки їм сцикотно взятися за розслідування найбільш страшної для країни корупції, яка обмежує кількість боєприпасів на фронті. Скикотно? Чи зрадники?

https://m.censor.net/ru/resonance/3...KHj9X6kBylM8Vfz1yNyA4C-ekcX9s--PHG8f9wF6QowkE

https://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/562f5d29d124f/

9. Історично Мазепу ненавиділи русскіє царі і московський патріархат. Не хочу проводити аналогій з поточними подіями, але наслідки, по факту, знову бʼють по Україні під час війни з росією.

Результат «ефективних менеджерів» влади Зеленського наразі такий:

Нищення парламентаризму ✅
    Нищення місцевого самоврядування ✅
    Нищення дипломатичної служби ✅
    Нищення незалежних від ОП журналістів і телеканалів ✅
    Побудова поліцейської держави з повним контролем силовиків ✅
    Нищення незалежного і активного бізнесу (в активному процесі)
    Дискредитація ЗСУ (в активному процесі)

Ви впевнені, що це справді дорога в Євросоюз? Може досить вірити улесливим запевненням влади?
    Володимир Ар'єв

10. Punainen Lippu

:facepalm:
    І все це зробив Володимир Олександрович?
    Ви відкрили мені очі.

З.І. Зруйновану капличку забули внести в список.

11. Добре було при Пороху, вся фігня, яка відбувалася в країні була справою його рук. А зараз все стало незрозумілим. Хтось стежить за журналістами, хтось купує яйця по 17 грн., хтось садить на тендери Міноборони своїх людей під час війни і виводить мільярди. Хто це могутній Хтось?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я довіряю в тому числі і польським правоохоронним органам, які колись затримали Новака з двома мільйонами євро готівкою, який був підлеглим Володимира Омеляна, який у свою чергу був підлеглим Володимира Гройсмана, якого поставив керувати Кабміном Петро Порошенко.

Співробітники представництва Центрального антикорупційного бюро Польщі у Гданську затримали трьох осіб за підозрою у корупції та діях у складі організованої злочинної групи, серед затриманих - екскерівник "Укравтодору" Славомір Новак.
    https://www.epravda.com.ua/news/2020/07/20/663107/

Що стосується західних ЗМІ, то вони також бувають різні.
    Дайте мені посилання на те ЗМІ, у якому говориться про затримання Ігоря Мазепи, а не на думку Володимира Омеляна.

Тому що якщо у зв'язку із затриманням Мазепи почав хвилюватися Омелян, то я думаю, у нього є причини для хвилювання.

13. Punainen Lippu

:haha:
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Іван_Мазепа

14. Кацалапий, ну ти й тупий.
    Пару днів тому керівники цього антикорупційного органу були заарештовані за незаконні дії в ті часи.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Омелян при Пеці мав таку шалену заплатню і ще на додаток такі шалені можливості корупції, і разом все втратити ...ненависть є пропорційною втраченим можливостям.:)))

Останнє редагування: 19 січ 2024
    • Подобається Подобається x 1
  16. Попандопуло, замість копіювати всякую херню, краще поїдь у Полтаву і тобі розкажуть всю правду про стосунки Кочубея, Мазепи і Мотрі

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невже і далі у "Євангеліє" від чорновоолохів залишається совковий принцип "Чем хуже, тем лучше"?

18. Буля, читай про арешт антикорупціонерів в Польщі, а ненеси тут бред сивої кобили

а де твій аватар? :)