Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіть не знаю що сказати, влада Зеленського може вкрасти зброю.

Я чув, що ви англійську вчили:

Ukraine’s Missing Weapons: More Than Half of U.S. Supplies Unaccounted For (msn.com)

Як було підтверджено, що розміщення понад половини зброї, поставленої Сполученими Штатами в Україну, стало складним завданням. Спостерігачі припускають, що забезпечення додаткової підтримки в майбутньому може ускладнитися з огляду на призупинення військової допомоги Україні.

З'явилися повідомлення про те, що генеральний інспектор Міністерства оборони США, посилаючись на звіт, не зміг знайти зброю на 1 мільярд доларів, що становить 56% від озброєння та військової техніки США для України на суму 1,7 мільярда доларів.

У звіті генерального інспектора Міністерства оборони США йдеться про неспроможність вести точний перелік серійних номерів товарів, що поставляються в Україну. Цей провал був пов'язаний з різними факторами, включаючи нестачу персоналу, впровадження процедур моніторингу кінцевого використання в зонах бойових дій лише з грудня 2022 року, обмеження на пересування моніторингового персоналу в межах України та відсутність внутрішнього контролю за запасами.

Генеральний інспектор Міністерства оборони визнав, що з самого початку було докладено зусиль для посилення моніторингу. Тим не менш, кадрові обмеження та проблеми з відповідальністю заважали ретельно відстежувати обладнання.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Позиция сторонников Зеленского:
    Разворовал не Порошенко? Значит на пользу Украине.

3. Знає влада, що робити,
    Має влада рацію:
    Кожен мусить подроНити
    На цифровізацію...

4. 20240115_182435.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Good man , правда, класно, що цієї ночі над Азовським морем збили А-50 та Іл-22?
    Як ти вважаєш, а якби обрали Порошенка, збили б ці літаки чи ні?
    От я думаю, що не збили б, тому що Порошенко підписав би в Парижі чергову угоду на угоду Путіну.
    А Зеленський в Парижі сміявся з придуркуватого Путіна і нічого не підписав.
    І біснуватий Путін вирішив почати війну і завоювати Україну за тиждень. Але ось уже два роки, і Україна не здається. І не здасться.
    Путін виявився Хуйлом собачим, а Зеленський - мужиком з яйцями. Так що твій прогноз про "щуплого парнішку" не справдився.
    Зараз це уже очевидно навіть сліпому.
    Тому оті всі висери проти Зеленського - марнота марнот (хуєта хуєт).

А руські придурки під Москвою (і не тільки) мерзнуть, бо так само як і ти не бачили в Путінові звичайне Хуйло, а хотіли бачити "сільного прєзідєнта, поднявшєго расію с кален". Тепер стучать мерзилми шариками по своїх колєнках.
    Колись сміялися з українців, які скакали на Майдані, тепер скачуть самі. Від холодриги. Хто скаче - той москаль.

6. Ця красива фоточка була зроблена під час того, як три дні важкопоранений Герой України Ярослав Журавель помирав під пекучим сонцем, порятунок якого взяв під особистий контроль цей ненажерливий блаЗЕнь.
    FB_IMG_1705346918268.jpg

7. __
    Рубріка - "Це Порошенко!"

20240115_213828.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, клепай дрони!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Класне відео, пророцтво:
    Facebook

11. Спеціально для кацалапого. Переклад з дипломатичної на українську

Розмовляв з англосаксами.
    Коротко про договір з Великобританією.

Чи є заслуга Зелених у підписанні цієї угоди?

Вони мені відповіли приблизно так: «вони пливуть, як мавпяче лайно, по водах Гангу».

https://m.facebook.com/story.php?st...qMdQexPGjLjaFF6GZ3Cpt42f8l&id=100089384898533

• Не подобається Не подобається x 1
  12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Нарешті: Умєров різко підняв витрати на дрони. Упс- помилка. Умєров різко підняв зарплати в структурах. А дрони нехай вкраїнчики за свої кошти збирають.

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Цікаво, біля якого під'їзду бабуся це сказала?

Умєров додав, що українська Формула миру,
    запропонована президентом Володимиром Зеленським,
    вже об’єднує 83 країни світу.

https://zaxid.net/news/

14. Good man

Good man Обычный человек

У меня пока нет точной информации, кто сбил, не был ли это дружественный огонь. Если так, то это не заслуга ПВО и налёты продолжатся. Ил-22 точно вернулся. Имею на руках фото.

15. Good man

Good man Обычный человек

Мой прогноз полностью сбывается, просто Зеленский отрастил усы, бороду и живот.
    Я в 22-м году сказал, что приезд звёзд Голливуда это пиар. Ты можешь мной не согласился, пытался выставить русским, мол, они реально будут помогать, а я их принижаю. Прошло полтора года, кто из нас оказался прав? Сейчас опять язык в задницу засунешь.
    Про помощь Запада оружием, снарядами и деньгами я первым на форуме начал говорить, что Зеленский своим поведением всё испортит и помощь станет меньше. Ты везде орал о том, как его солидно принимают, а я желаю снижения помощи, поэтому в момент величия Зеленского прогнозировал снижение помощи. Кто в итоге оказался прав? Опять я.
    Про F-16 ты говорил, что до нового года железно будут. Я также говорил, что нет. Обвинял в кремлёвских нарративах. Опять я оказался прав. А ты с языком в заднице.
    Учись, старый фсбешник, ато так и будешь зарабатывать на продаже родины.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленський зустрівся в Давосі з Генеральним секретарем НАТО.
    @Mykhaylo Khomchyn , що Вас і ВалеріяПрозапаса не влаштовує?

View: https://youtu.be/R5H-_x7TIPA

Що поселився не в Президентському сьюті з золотими стінами, як колись це зробив Порошенко?

Президентський сьют відкрили 4 роки тому. Його площа 300 кв. м зі стелями з кристалів Swarovski і шпалерами з золотим напиленням. Деякі деталі спальних комнат декоровані шкірою ската, кімнати прикрашені килимами ручної работи і стільцями з обшивкою з риб'ячої луски. Розташований він в будівлі Spa Suites на п'ятому поверсі.
    https://ukranews.com/ua/news/543272...mu-syuti-de-stilci-obbyti-ryb-yachoyu-luskoyu

Чи захотіла б Європа зараз мати справу з таким хамлом, як Порошенко?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Артіст, нє?

18. Не сумніваюся, що вчора ви читали звіт про розмову з нашим Головнокомандувачем голови Обʼєднаного комітету начальників штабів США генерала Брауна. Про неї Залужний нам розповів.
    А ось про що змовчав.
    17 січня в Брюселі відбудеться засідання Військового комітету - найвищого військового органу НАТО.
    - Ви ж там будете, адже ми вас запросили? - запитав генерал Браун.
    - Я поки що не впевнений, що вдасться, - ніяково відповів Залужний.
    Навряд чи Браун здивувався. Він так само ясно, як і ми, розуміє сьогодні, що Україна знаходиться в заручниках у інфантильної, закомплексованої особи, чиїми основними мотивами є самолюбство, мстивість і заздрість. І коли вони входять у суперечність із інтересами країни, то останні точно вирішальним фактором не будуть.
    П.С. Найбільша іронія, що відбувається це одночасно з урочистим оголошенням зеленими про створення у ВР спеціального комітету по інтграції в НАТО.
    П.П.С. Станом на цей момент дозволу на участь у нараді Залужний так і не отримав. Пропоную поширити допис і показати зермакам, що нам про цей саботаж уже відомо

19. Що можна очікувати від Фірташ і від кацалапого, для якого Фірташ авторитетне джерело!?
    Українські Новини
    Власник Inter Media Group (Дмитро Фірташ, Сергій Льовочкін, Валерій Хорошковський)
    Започатковано 1993 рік
    Стан активний
    Адреса офісу Київ

а де твій аватар? :)