Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Дайте ему кто то галоперидолу

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довгоносику, хоч ніс у тебе довгий, до мене не дістане.:crazy:

• Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Думаю, сайт ростовской гостинцы, где можно удаленно забронировать номер, у него в закладках браузера.

• Подобається Подобається x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Пациент, как бы тебе помягче сказать. В общем, исходя из твоих слов, и кацалапый и борщеварочка и джиппси - трепло и дураки.:hi: Вы там между собой разберитесь. В сортах говна разбираться не хочется.:bad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А мне и не надо. Ты известный в своем городе человек. Так что после войны жители украины припомнят ваши имена

• Тупо Тупо x 1
  6. Daily Mail про евакуацію з Маріуполя. Цитую:

Але виявилося, що частина угоди з Кремлем означала, що евакуйовані повинні були бути «перевірені» жорстокими російськими солдатами в окупованому місті Безіменне, що за 30 миль на схід від Маріуполя, перш ніж вони були звільнені назад на територію, яку контролюють українці.

Одна вціліла, 54-річна Еліна Василівна, розповіла Daily Mail: «У нас взяли відбитки пальців, сфотографували. Голова крутилася.
    Міліція провела анкету і запитала, як ми ставимося до війни, до нашої влади. Вони називали нас «українськими покидьками».
    У нас забрали телефони і зробили особистий огляд нашої нижньої білизни. Наші особисті речі перевіряли – це як тоталітарна держава».

Mariupol refugees were subjected to humiliating interrogation by Russian soldiers before release | Daily Mail Online

________

Хто укладав таку угоду з кремлем?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, як кожен порохобот, тягне до рота всяку бяку, так мало того - пускає на вентилятор. Мих, для тебе персонально лікбез: Швець - випускник тієї ж школи КГБ, що і Пуйло. Хоч він і називає пуйла окурком і сірою міллю, але бувших гебістов не буває. У нього погані стосунки з Єрмаком, щось там було таке:"тролі від Єрмака", які зачепили його, Швеця, гебістське минуле...і пішло-поїхало. Тепер Єрмак у Швеця за все відповідає, мабуть, вже став прем'ром, а ми не помітили...)
    А от я вчора дивлюся останній ролік Швеця і не вірю своїм вухам: він каже, що пуйло в Україні "придержується яких-то рамок", тобто ще не дуже потріпав Україну, мог би й більше: не розбомбив урядовий квартал і таке інше(не хочу повторювати)...Це навіщо?? він хоче пуйла перед Гаагою освітлити чи навести на думку, що ще не зроблені всі справи в Україні? Дивіться, слухайте. Пруф давати не буду.гугль в помічь.

8. Good man

Good man Обычный человек

Чего-чего? Многие украинские военные закончили советские высшие учебные заведения. А многие из тех, кто сейчас с оружием в руках, служили в советской армии. По твоей логике все они агенты кремля. А потом она ещё обижается, когда её борщеварочкой называют.:facepalm: Да это ещё комплимент,:))) тут другие слова подходят.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Браво! Вам приз:

Тільки не кажіть, що це я придумав. Це придумали фанатіки.

Останнє редагування: 5 тра 2022
    • Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я багато слухав Швеця. Він ніколи не говорив щось проти України. Або говорив, але я не чув, незважаючи, що бувших не буває.. Відношення до Єрмака... Єрмак має посаду завгоспа, але пхає свій ніс куди ніхто його не просить. Він зіграв не останню роль у рятуванню вагнерівців, котрі за пару місяців вже вбивали наших воїнів. Отаке.

• Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

раз "багато слухав", то ще послухайте учорашнє. Дивне враження, впевнена, що і у вас буде те ж саме питання: "Нащо він переліковує, що ще в нас Путін не зруйнував??"

12. Схоже у якутського скульптора з'явилися фарби
    IMG_20220505_072916_063.jpg

13. Good man

Good man Обычный человек

Тут он больше на бурята похож, чем на еврея.

14. У Харкові майор Нацполіції виявився агентом ФСБ

Завдання оперуповноважений отримував від співробітників російських спецслужб через свого родича, пенсіонера Білгородського "ОМОНу".

Це добре. Це, звичайно, дуже добре. Але коли СБУ почистять від агентів ФСБ та корупціонерів. Тому що екс-начальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ, який втік з України за кілька годин до насала війни, бригадний генерал Андрій Наумов, залишив у СБУ всю свою агентуру. А вона точно працює не в Україні. Хоча іноді підробляє на Єрмаку.

15. Пітушиний угол стікається на банкову.Редути готові.Білий вошдь і сини пердунові вичисляють кортеж квартального Зєлєбоби.Комсомольці Фаріон гранати вже приготували.Сексота-95 буде безжально покарана патрійотами націоналістами
    20220505_113804.png

16. Ах, були часи

17. Брехливий птах-говорун, як і все зелене коло.
    20220505_114423.png 20220505_114435.jpg

18. Сьогодні їду вранці за донькою з внуком, слухаю радіо, так званий єдиний ефір. В заставці між новинами реклама чи я чорт воно знає що. Приблизний текст: "Сьогодні в Україні всі Олександри називають своїх синів Вододимирами, бо бути Володимиром Олександровичом це круто". Подумав про себе, чи не пішли би ви нахуй з таким відвертим жополизством. Вимкнув.Ну, сука, де це дно закінчується?
    Ігор Стокоз

а де твій аватар? :)