Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Таку дозу навіть Зелупа не подолає.

2. Good man

Good man Обычный человек

Петру Порошенко придётся исправлять многие ошибки Зеленского.
    То, что Меркель развалила армию Германии, он видит. А то, что Зеленский развалил антироссийскую коалицию, не видит. Настоящий ФСБшник.

3. FB_IMG_1705049574845.jpg

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Я вдячний за те, що в нас це є.
    З іншого боку: як спокійно жити, якщо розумієш, що в тебе там є десятки таких систем ППО,
    а в Україні – якби дали сім систем, то люди в Харкові, Херсоні, Одесі не гинули б.
    Чи можна з цим нормально жити?
    Я відверто скажу: я не розумію цього, як людина

Президент України Володимир Зеленський

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...bhidno-dlya-zahystu-harkova-hersonu-ta-odesy/

5. Перед вторгненням Залужний казав Зеленському, що треба мобілізувати резервістів та робити укріплення на кордонах, але Зеленський не схвалив це, боячись, що народ запанікує,
    - після того, як Залужний розрахував, що колона російських танків потрапить у пастку і українці її знищили, генерал Марк Міллі сказав йому "синку, тобі просто пощастило". Коли Залужний казав, що у нього залишилося два бомбардувальники, Міллі казав "у тебе є 70", і після цього Залужний перестав відповідати на його дзвінки. Ще у Шустера є свідчення, що Міллі питав його, чи не хоче він евакуюватися, на що Залужний відповів, що війна проти росії іде вже 8 років, він не евакуювався тоді і не зробить цього тепер. Одне джерело каже, що Залужний сказав Міллі "я готовий тут померти".

6. FB_IMG_1705056145525.jpg

7. 20240112_050649.jpg

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Парєшалі....

Байден, чому ми не в НАТО? Де зброя?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А вона була?
    Таке твердження не раз спростовували, але криза жанру.

• Баян Баян x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вибач, Гудмане, що я тебе прочитав.
    По-перше, Порошенко ніколи не стане президентом. Тому є багато причин.
    Основна - українцям не потрібен президент, який за відмашкою Меркель і Путіна ставить ворога України на відповідальну посаду.
    Якщо хто і буде виправляти помилки Зеленського, так це не Порошенко. Порошенко буде сидіти за державну зраду. Крапка.
    По-друге, якщо ти вже мене читаєш, то дай відповідь, як це трапилося, що за двадцять п'ять років царювання твого Путіна Росія докотилася до того, що на Рубльовці годинами сидять без світла?
    Ти колись казав Путін - по-своєму сільний прєзідєнт, Порошенко - по-своєму (як різні стилі у боксерів).
    Чи ти ще продовжуєш думати, що Путін - не балбєс на чолі великої країни, тобто, нічтожєство, на могилу якого колись будуть плюватися всі росіяни?

Чому ти продовжуєш пропихувати тут Порошенка, за яким плаче тюрма, а не кажеш нічого про свого Путіна?

І ще - по-третє. Виборці після війни (яка закінчиться перемогою України і звільненням усіх тимчасово окупованих територій), будуть ті ж, що і в 2019 році. Зеленський буде розглядатися як Головнокомандувач країни-переможця. Йому будуть вдячні ті мешканці Донбасу, яких Порошенко віддав на поталу Росії підписанням Мінських угод.
    З якої радості виборці раптом почнуть віддавати перевагу Порошенку?
    От я, наприклад, ніколи не проголосую за Порошенка. І таких як я - дуже багато. І багато хто впевнений, що якби Порошенко тоді не відрізав Донбас підписанням Мінських угод, не було б зараз ніякої війни.
    Тому цілком очевидно, що у Порошенка - жодних шансів. Це тобі - тільки побалакати.

Ти помітив, що основна аргументація порохоботів - це якісь кимось придумані висери? Хто ці висери фінансує? Я вважаю, що Порошенко.
    І не тому, що він сподівається стати президентом, а тому що знає, що за ним плаче тюрма.
    Порошенка не посадять лише в одному випадку - коли раптом переможе росія. Але цього, як зараз стає зрозуміло, не станеться.

• Баян Баян x 1
  12. FB_IMG_1705049574845.jpg 20240112_050649.jpg

• Баян Баян x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, скажіть, будь ласка, а чому це Гудман із Росії так рве задницю за Порошенка?
    Не задумувалися?
    Ану запитайте його, чи Путін - Хуйло. Що він Вам на це скаже?
    І крім того, я відповідав не Вам, а кацапу Гудману.
    Якщо я казав про відсутність світла на Рубльовці, то це - ніякий не баян, а факт, про який стало відомо лише сьогодні.
    І коли Ви навчитеся щось казати своє, а не перепощувати по сто разів дурні карикатурки?
    Хто така ота йобїїмать Галина Цема, що Ви її по кілька разів на день сюди пхаєте? Малювати вміє? Вам її думка важлива?
    Я також умію малювати, можу на паркані, в туалеті на стіні намалювати щось...

ЗІ. Особисто я нічого про ту Галину Цему не знайшов в мережі, крім того що вона - не дура пожрать.
    Цема.png

Останнє редагування: 12 січ 2024
  14. FB_IMG_1705049574845.jpg

15. Напередодні Нового року "Укрзалізниця" без тендеру обрала партнерів Шурми постачальником рейок на 666 млн — "Наші гроші".

Ціна, за якою уклали угоду — на рівні найвищої у 2023 році
    20240112_202613.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще один безпрєдєльщик, типу Януковича.

Розумієш, Медведо, бздіти такі речі на ЛФ - просто, а от довести в суді - тонка кишка.

17. Тред про те наскільки брехливий і цинічний т.в.о. президента Зєлєнскій. Тред, щоб кожен з вас міг сісти і самостійно оцінити, як поводився і що розповідав Зєлєнскій, пів року до вторгнення
    7 вересня:
    -youtu.be/tZZk5AwqHvk
    -youtu.be/HIDj3ap-yd0
    10 вересня:
    -youtu.be/V-3y2PxmR5A
    -youtu.be/uREHMYUeJO4
    14 вересня:
    -youtu.be/RWPPPvuaOm4
    23 вересня:
    -youtu.be/Ug1jomw2kVc
    -веселі спогади про ДН youtu.be/gWqK5dMFwgg
    Повернення в Україну з США
    14 жовтня:
    -youtu.be/cTKwhmNxVdc
    28 жовтня:
    -youtu.be/-7Mu7ea0MFc
    2 листопада:
    -youtu.be/8DHSJ9vmjcE
    3 листопада:
    -весела Зеленська і Прага youtu.be/Eq5ZRmP8hfI
    10 листопада (початок відвертої брехні, завжди повертайтесь до цього відео):
    -youtu.be/P42BwVIYJ-g
    15 листопада (вугільна криза і ковід):
    -youtu.be/i5Ucub9C008
    21 лисптопада:
    -youtu.be/Vvvm4smcy4E
    26 листопада(веселий прес марафон 30 запитань):
    -youtu.be/AZqcfdixLRw
    27 листопада (Голодомор)
    -youtu.be/qCa1Bg6eqUA
    -youtu.be/5OonsyrH01k
    1 грудня(Верховна Рада)
    -youtu.be/R_EtRTTNdRI
    6 грудня(Урочистості ЗСУ):
    -youtu.be/M71Jwt3lwRQ
    -youtu.be/IEWHPd0cFqM
    10 грудня(Самміт):
    -youtu.be/d2Zx8Ti8ORg
    23 грудня (Гулянка дипломатів в Гуті):
    -youtu.be/CZfc2WOGrDo
    25 грудня(Різдво):
    -youtu.be/0PJMuhp-Xo0
    31 грудня (Новий рік)
    -youtu.be/Ou2fxVSb7oY
    19 січня (Шашлики і Дєнь пабєди)
    -youtu.be/DSMMlF9vptg
    20 січня (Шашлики Дубль 2, Без паніки)
    -youtu.be/8U21_Whwtz8
    22 січня (День Соборності, міст в Запоріжжі)
    -youtu.be/0bAOKqnzang
    24 січня(РНБО)
    -youtu.be/bSTfD0CuaZ4
    25 січня (Фейки)
    -youtu.be/AyyCNTFPwec
    26 січня (Фейки, дубль 2)
    -youtu.be/eNMaQ-teEBI
    30 січня (нарізки з журналістами)
    -youtu.be/Pd62eR4ULJA
    -youtu.be/efE0LuHuPjM
    -youtu.be/-4d6WvpQJws
    -youtu.be/bsM8NRexXk8
    1 лютого (ВР)
    -youtu.be/QMICaRY9ZsM
    14 лютого (одне звернення: 2 рази, в один день)
    -youtu.be/EljlP1pl7MQ
    -youtu.be/Nju6ux18L5U
    19 лютого (Мюнхен)
    -youtu.be/OKQLcacZX5o
    20 лютого (Небесна Сотня)
    -youtu.be/2ppujGypKmg
    21 лютого (РНБО)
    -youtu.be/dyk3iFzpe0c
    - звернення youtu.be/Cm8Ri6KnFq8
    22 лютого (звернення дубль 2)
    -youtu.be/88jGEXGFOBs
    23 лютого (звернення після визнання "лднр")
    -youtu.be/IVPAEbY9pM0
    ніч 24лютого (надзвичайний стан)
    -youtu.be/T8Gazh3lz8Y
    ранок 24 лютого (вторгнення)
    -youtu.be/5CpyGvVkH08

Можна зробити продовження і додати багато інших відео і висловів.
    Головне тут одне:
    -коли ви читаєте, дивитесь будь-яке відео СЬОГОДНІ, не забудьте відкрити і побачити слова, які говорились тоді. Pohuy на 7 мільярдів, якби вижило сотня тисяч людей, які просто би втекли (будь-куди на захід) і ВИЖИЛИ, були попереджені, а не залишені на поталу ворогу.
    І до тепер ЖОДНА, їбана мразь зі слуг, НЕ ВИБАЧИЛАСЬ за свою бездіяльність. Чомусь за них це робив Порошенко.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко застерігав тупу владу, ось і маємо:

19. Good man

Good man Обычный человек

Если бы твой кумир Зеленский был уверен в своей победе, он бы не стал отказываться от выборов. Это первое.
    Второе. Про срок для Порошенко ты говоришь с мая 2019-го. Тебе не надоело быть Арестовичем?

20. Good man

Good man Обычный человек

Он не собирается отвечать за свои слова. Его цель посеять вражду внутри украинского общества. Для этого он делает провокационные вбросы.

а де твій аватар? :)