Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це для них занадто складно.
    Їх основний метод аргументації - перевод стрілок. Або, як у випадку з Хомчиним - перепост великими літерами недоречної думки якогось нікому невідомого блогера.

• Подобається Подобається x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А до того писала, що в мене немає ніякого бізнесу, бо якби був- тут дурепа дала волю своїй фантазії.

3. MayorMayor

Ну ось я і хочу надати дурепі такі ознаки. Але з однією умовою.

4. MayorMayor

5. Кацалапий, як сміється під керівництвом цирюльників

medwedo berlogsoni
    Das stud nemödik a del binos gudikum.
    Цитата від MayorMayor: ↑
    Собрались как-то парикмахер, артист, фотограф, спортсмен, блогер и безработная, а бармен им и говорит:
    - Начинаем заседание комитета Верховной Рады по вопросам национальной безопасности и обороны.
    Сміятися будем не зараз, а тоді, коли під керівництвом цирульників і швейцарів українська економіка стане міцнішою, ніж за часів колишніх директорів заводів та різних секретарів комітетів компартії.

4 вер 2019

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не аж так, проблем достатньо і без того, ще внутрішнього розколу і ворожнечі бракує.
    Знову бажане за дійсне від порохоботів.

7. Сміятися будем не зараз, а тоді, коли під керівництвом цирульників і швейцарів українська економіка стане міцнішою, ніж за часів колишніх директорів заводів та різних секретарів комітетів компартії.
    Як сміється чи ще неначасі, планктоша.
    Це обіцянка кацалапого від твого любимого 2019 року

8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

які ознаки ? :scratch_one-s_head:

1. фото грошей не означає, шо вони твої,
    2. навіть якщо вони твої - це не означає, шо в тебе є діючий бізнес,
    3. і кого вважати ''багатою людиною'' ? :scratch_one-s_head:

9. Lanktocha

Скільки русизмів, патріот мля... не "любимого", а "улюбленого". Не вважав і не вважаю Зеленського оптимальною кандидатурою, але така реальність.
    А будь такі бойові дії при іншому президенті, в тому числі, при Порошенку, крики ботів, що як тримається економіка, решта не розхитуйте човен!

10. Планктоша, тупість не лікується

ЛЮБИМИЙ
    Тлумачення із "Словника української мови"*
    ЛЮБИМИЙ, а, е. 1. Дієпр. пас. теп. ч. до любити 1 - 3. Наче половину горя, її [Світлани] дівочих кривд по-сестринськи брала, переймала зараз на себе оця ніжна, оця любима нею з дитинства акація - біла колюча королева півдня (Гончар, II, 1959, 100); [Очерет:] Зараз для мене щастя - любити вас і бути любимим (Коч., II, 1956, 450); Багато зробив Ф. Маківчук для розвитку української радянської сатири й гумору, цього нелегкого, бойового і любимого народом жанру нашої літератури (Рад. Укр., 9.IX 1962, 3).

2. у знач. прикм . Те саме, що любий. Любимого братика вона не втримала - рвонувсь і втік (Вовчок, І, 1955, 312).

3.у знач. ім . любимий, мого, ч. ; любима, мої, ж. Той (та), кого люблять, кохають. Нічого не відповіла йому Зінька.. і пішла стежкою одна, пригнічена, ображена в кращих своїх почуттях, покинута любимим (Шиян, Баланда, 1957, 176); Як жить на світі хороше, у парі йти з любимою! (Гонч., Вибр., 1959, 221).

4. Якому надають перевагу перед іншим. Він буде робити любиме діло, готувати нове покоління до нового життя (Коцюб., II, 1955, 148); - У човен не взяли ми зайвої ваги: Оце - для голоду, ось трошки для жаги, Папуша тютюну, дві-три любимі книги... (Рильський, І, 1960, 230).

Орфографія (словоформи)
    любимий - прикметник
    ВІДМІНОК ЧОЛ. РІД ЖІН. РІД СЕР. РІД МНОЖИНА
    Називний любимий любима любиме любимі
    Родовий любимого любимої любимого любимих
    Давальний любимому любимій любимому любимим
    Знахідний любимий, любимого любиму любиме любимі, любимих
    Орудний любимим любимою любимим любимими
    Місцевий на/у любимому, любимім на/у любимій на/у любимому, любимім на/у любимих

11. MayorMayor

1. Ну звісно. Кожен же може десь узяти сто тисяч долларів, щоб сфотографувати.
    2. Звісно. Гроші же появляються самі собою, просто з неба сипляться.
    3. Багатою людиною можна вважати Ілона Маска. Або Уорена Баффета. Щодо мене, то більше підійде слово "заможний". Або "представник середнього класу".
    Ну і питання від мене: чому ти такий тупенький?

12. MayorMayor

09.‎01.‎2024 685 доба війни
    83 доби до закінчення конституційного терміну президента Зелемського

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Мечты, мечты,
    Где ваша сладость?
    Где ты, где ты,
    Ночная радость?

14. Lanktocha

Шановний філоЛОХ Хомчин, описані тут різні випадки, щодо президента, актуальніше "улюблений".
    Не допустіть фальстарт, Порошенка не переоберуть, хочеться довічного путлера чи його гауляйтера? Обстрілу рашистами якоїсь багатолюдної виборчої дільниці, переселенцям, жителям прифронтовтих регіонів зараз не до виборів.

15. Good man

Good man Обычный человек

Нам говорят, Владимир безальтернативный. Мы, сторонники Порошенко, лишь скромно спрашиваем, о каком Владимире идёт речь. ;)

16. Може для тебе він і улюблений.
    Вам лохам видніше
    Для мене нікчема, злодій і зрадник інтересів України

17. Тупість у всьому.
    2029, фальшстарт, вибори, Порошенко - набір з чотирьох слів без яких планктоша взагалі не взмозі написати речення.
    Простіть йому і будете прощені.
    Не відає дитя мале, яку дурість несе
    Амінь

• Смішно Смішно x 1
  18. Бидло ніколи не визнає, що воно це наробило. І не просто йому визнати, що воно співучасник злочину в масових вбивствах, в державній зраді, в руйнуванні міст, у розвалі ВПК, посібництво в розкраданні бюджету і в допомозі агресору. І що руки цього бидла по лікоть у крові українців.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та з майорами, я бачу, випадок зовсім безнадійний). Туристе, запостили б краще майорам картинку з грошима. Їх багато в інеті, як і інших.
    А коли б він сам фотографував свої чи чужі для форуму, тут не знаю що казати, бо йому терміново треба до психіатра.
    Скажу щодо підприємництва. Наш сусід в парку тримає будочку, де продає кофе і коржики. Від нього користі точно більше, ніж від такого, що кожен день не вилазить з форуму та кляне Зеленського.

:)))мані, мані, мані...

20. Lanktocha

Зараз не до майдану, так і створення якоїсь Порохоботської Народної Республіки підтримає хіба що купка ботів, ну і поплескають путінархи.
    Я попереджав, хто до кого перекинеться і яке виберуть "менше зло", писав, який буде результат, хоч голосуй двома руками, вірили чорноволохам, жили у паралельній реальності, не можуть змиритися і бушують ще.

а де твій аватар? :)