Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Так при чому тут військові?
    Напруж мозок, може знайдеш відповідь яке відношення мають військові до виробництва зброї?

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Довбню, більше ніж Зелупа з кодлою для ослаблення країни ніхто не робить.

• Смішно Смішно x 1
  3. MayorMayor

д

• Смішно Смішно x 1
  4. MayorMayor

Ну ось чому як не рояліст, так довбойоб?Воно не володіє інформацією, але пхає своє немите рило, куди собака прутня не сує. Довбню, 2 відсотки ВВП на оборону- це ті цифри, які прописані у документах НАТО. США витрачають на Пентагон 3,5% ВВП. Але США- це США.

5. 20240107_120109.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. 20240107_120122.jpg

• Смішно Смішно x 1
  7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Хтось сумнівається?
    Для відома запеклих порохоботів: в Україні йде війна.

Останнє редагування: 7 січ 2024
  8. Печерский холм
    ️Украинское общество шокировали новости о том, что США могут перестать снабжать Украину ракетами для комплекса "Пэтриот", и что откладывается передача Украине самолетов F-16. Очевидно, обе новости, это привет от НАТО. Т е, от США.

❓Что случилось?

А то, что Белому Дому осточертела манера Офиса Ермака-Зеленского молча игнорировать их требования. Именно это и происходит. США и Совет Европы требуют прекратить пороную практику, имя которой - "единый телемарафон".

Еще год назад Офису Ермака прозрачно дали понять, что такой формат информполитики в стране, для Запада неприемлем. Скажем прямо, украинская власть установила цензуру, при чем в первую очередь не против телевидения России, а против опозиции Зеленскому. Такого себе не позволял даже Черчиль во время Второй Мировой войны, когда на глазах Англии пала Франция, а Гитлер не скрывал что готовит для Английского королевства подобную участь.

Мы писали, Офису Ермака отмеряли время на решение проблемы единого телемарафона - до Нового 2024 года. Офис Ермака был вынужден сам забрасывать новости, мол, все готовится - подождите. Однако в реальности не происходит ничего.

Почему?

Да потому, что возрождение формата телевидения "один канал - одно мнение", будет означать триумфальное возвращение в телеэфир каналов "Прямой", "Пятый" и "Еспрессо". И не только.

‍♂️На низком старте стоят и ждут отмашки заранее подготовленные несколько медиа-проектов Рината Ахметова.

Впрочем, телеканалов из орбиты Петра Порошенко в Офисе Ермака сейчас боятся намного больше. Особенно боятся, что регулярным гостем этих каналов станет генерал Залужный.

Офис Ермака сопротивляется. Офис Ермака то пытается Запад "кормить завтраками" (обещать что "вот завтра), то начинает доказывать, что не время.

Западу это уже осточертело. Если Ермак с Зеленским не воспринимают всерьез их - пусть ждут когда десяток российских ракет упадут на центр Киева, потому что "Пэтриот" останется стоять пустым. И тогда объяснений потребуют даже не киевляне. Объяснений потребует чиновничья вертикаль и сами депутаты "Слуги народа". И крупный бизнес.

Понимает ли это Зеленский? Мы уверены что он НЕ понимает. Этот человек всерьез верил в первые дни войны, что достаточно Путину показать трупы - и тот остановится (мы подтверждаем). Он не политик. Он, он лицедей из телешоу. Он не способен мыслить стратегически.

9. О попандопуло у всій красі!
    Йому смішно з трупів українських дітей.
    І чому я не здивований, що 73% це біологічні відходи

10. MayorMayor

Цікаво, чи Мєдвєдо вже ікри нажерся?

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупо. Це відміняє Конституцію? У нас війна від 2014 року.

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

явно російська пропаганда :smokedup:

ніхто в нас так не говорить ''украінскоє общєство шокіровалі новості''
    навіть російською у нас так не говорять...

Хомчин, ну ви чи підготуйтеся краще, нашо так палитися ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

На премии ФСБ он уже три раза объелся икрой.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такі ярлики не ліпиили, ні прихильники Ющенка у 2004, ні антимайдан у 2013, а порохоботи можуть.

Невиконані обіцянки... Трам-пам-пам обіцяє українську війну завершити за день, ну побачимо.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Постачальниця яєць по 17 грн для ЗСУ володіє кількома готелями у Хорватії. За оцінками, це коштувало ~$10 млн, — розслідування «NV Бізнес».

У м. Спліт Тетяні Глиняній з Білої церкви належить щонайменше 4 готелі. Засновницею однієї з фірм-власниць вона стала ще у 2016 році. В інших — бенефеціаром у 2023 році.

17. MayorMayor

Зелень святкує кацапське Різдво. Роялісти, ну пиздякніть що-небудь:

• Смішно Смішно x 2
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сміюся) Майори ніяк не зберуться до Європи) Та що ж таке?
    Телевізор не відпускає. Телевізор - то зло, майори, відчепіться від нього, там все погане і депресія вас роздавить: телемарафон погано, концерти погано, квартал тим більше погано, мультики погано... А Порошенко якби заспівав було б краще?:)))
    Та наріжтеся вже, зараз можна, ніхто вас не засудить. Різдво можна по юліанському календарю святкувати, можно по григоріанському. Для лікбєзу вам скажу, що були і інші календарі, що створювались як календарі людства, але всі вони лише приблизно відповідають нюансам астрономії.
    Ви проживете недовго, бо таким бути депресивним, злостивим, невдячним і нудним не можна. Таких не люблять ні оточуючі, ні небеса, ні бог чи що там замість нього.

19. Маленьке спостереження
    Є таке поняття в соціології: репрезентативна/не репрезентативна вибірка.
    Якщо ви міряєте щось в одному середовищі - результат один. Якщо в кількох - інший. І вибірка якісніша.

Колись горе-губернатор Сумщини регіонал Юрій Чмирь видав: 60% жителів Сумщини підтримують Партію регіонів.
    Ага, тут же написав я в блозі. Абсолютно погоджуюсь.
    Тільки дослідження пройшло в рамках партійної конференції регіоналів.
    І там аж 60% в єдінам паривє.

Але ось лежу я під крапельницею на денному стаціонарі (нічого страшного, єслішо).
    В палаті 7 пацієнтів зі мною.
    Один з нас ще молоденький і заліп в телефоні.

Розговорилися за політику (я нічо не нав'язую, лежу тихо).
    І виявляється, що усі п'ятеро (!!!) (+ і я) - категорично не люблять Найвеличнішого.
    Я би сказав так: м'яко кажучи не люблять (там не для дітей).

Я падафігєл. Щоправда троє стверджують, що Порох теж тойво, з чого я роблю сміливе припущення, що вони в 19му голосували за Зе!, а зараз проти Петра Олексійовича тому, що не скажеш же про себе:
    "Та я лохонувся тоді сильно".

Та все ж! Як би не було це випадково (про вибірку) - це знак.
    Я ще з весни стверджуюю, що тенденція однозначна: рейтинг Зеленського пливе вниз.
    І тепер більше ненавидітимуть його якраз тодішні послідовники.
    Квартал Лисого до речі ненавидять мої співпалатники дуууже сильно. Після крайнього зашквару.
    Питаю:
    - а хтось слухав/бачив саме шоу?
    - а шо там бачить. І так ясно, що вони мудаки.

Рейтинги Зеленського тепер може підняти тільки впевнена перемога.
    Той випадок, коли це від нього мало залежить, а він від нашої спільної перемоги залежить абсолютно.
    Така от була фокус-група.
    Колеги про те, що напишу допис попереджені.
    Віктор Бобиренко

20. MayorMayor

Буля, я католік. І Різдво вже відзначив.Як і належить- перед Новим роком.Так що ви й тут мимо каси.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)