Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж так думаю.

От наприклад, навіщо закривати канали Прямий, Еспресо, П`ятий? При Порошенку була теж війна, але 1+1, де жив Зеленський, ніхто не закривав.
    Тобто... сама влада ініціює боротьбу за владу і то під час війни.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Залужний - військовий.
    Ну і два слова про "розмінований" Чонгар"
    Одне питання, Мих. Русня йшла з Криму полями чи таки дорогами?

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Сколько раз их приглашали к дискуссии. Давайте обсудим это, давайте то, только без грязи. Бесполезно. Как только у них заканчивались аргументы и они понимали, что сейчас будут выставлены неправыми, сразу опускались до оскорблений и переходов на личности. Зомбированная секта Зеленского.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я дивлюся зараз інколи Гончаренко, якого не переварювала до війни, в Ютубі. Пречудово себе почуває і заробляє копієчку. А ви тут плакаєтесь. І 5-й, і Прямий є в Ютубі. І отого "журналізда" притиреного , що з Раші понаїхав і отвратно українською розмовляє на порошенківському - на Ютубі про війну полоще. І Полуєв з 112го.. Не плакайте за них. Нікуди не поділися журналісти, всі при роботі і куску хліба. Порошенко не має зайві претензії і зайві трати за ці канали. А вам, ботам, аби скиглити.

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Копыта онемели. Вон там дедушка 63 года делает для побеты что может , а ты сидишь на диване и честно отрабатываешь бочку варенья и корзину печенья
    очкун

• Тупо Тупо x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Rabinovich

Ты нацист . Позор семьи и города львов

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. Rabinovich

Тебя столько раз ловили на брехне что даже перестали это делать
    Микс стал синонимум лжеца

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Rabinovich

Народ тупой - это ты про народ украины и жителей львова?
    Народ для него не тот. Так вали к тому народу к москалям

• Тупо Тупо x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  9. ВЛАДІ НАГАДАЛИ ПРО ТЕЛЕКАНАЛИ

Зеленському схоже крупно прилетіло від західних партнерів. Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін в інтерв'ю "Радіо Свобода" доволі прозоро натякнула, що викрутаси ЗЕкоманди, яка незаконно (!!) виключила з ефіру опозиційні телеканали "Прямий", "5-й" та "Еспрессо", Сполученим Штатам категорично не подобаються. "США завжди підтримували плюралізм незалежних голосів. Ми вважаємо, що це наріжний камінь сильної демократії. І ми закликаємо усі держави забезпечувати можливість великому масиву різноманітних голосів бути почутими", - сказала пані Квін.

Просто, аби було зрозуміло. Інтерв'ю таких осіб як Крістіна Квін дають відповідно до певної процедури. Узгоджують питання. Після дачі інтерв'ю, текст надають на вичитку. В друк іде лише те, що посольство США погоджується публікувати. Тому слова пані Квін про опозиційні канали, не випадкові.

І це для ЗЕкоманди дуже поганий дзвіночок. По-перше, рішення про виключення каналів не приймав жоден суд. Нема відповідного рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення. До опозиційних телеканалів не було жодних законних претензій. Ба-більше, телеканал "Прямий" сам, добровільно припинив ефірну трансляцію і оголосив готовність прийняти участь в спільному телемарафоні. Але каналу не надали слотів для віщання. Марафон перетворили на моно-марафон, а "Прямий" вирубили з ефіру.

Простіше. Виключення опозиційних телеканалів це типове владне свавілля. За яке, звісно, доведеться відповідати, в т ч у міжнародних судах. Бо колективи каналів холдингу "Вільні медіа" обов'язково позиватимуться проти дій влади. Тим більше, що свавілля державного концерну РРТ, який відключив канали, "5-му каналу" зірвало виконання контрактних зобов'язань перед західними партнерами, що, звісно, завдало каналу матеріальних збитків.

Одним словом, ситуація для влади дуже паршива. Очевидно, Захід вельми прозоро натякає, владі пора припиняти свавілля щодо опозиційних медіа. А то американська преса може опублікувати нові подробиці - кого Зеленський просив вивести з під санкцій США, або хто й коли попереджав Зеленського де будуть напрямки головних ударів армії РФ і звідки треба негайно евакуювати людей. А їх не евакуювали.

Просто дати задню влада не може. Бо розуміють. Акціонери телеканалів по судах владу без штанів залишать.

А час іде. Американці просто так не попереджають. Не буде реакції ОПУ - буде реакція Держдапу США. Навіть не сумнівайтеся.

10. Ті, хто не аплодує, не захоплюється діючою владою - працюють на кремль. Ті, хто ставить питання та/або висуває вимоги, які не подобаються діючій владі - працюють на кремль. Ті, хто не згоден з будь-якими діями та рішеннями діючої влади, навіть якщо такі дії та рішення порушують чинне законодвавство України - працюють на кремль.

Ті, хто припинив фінансування українського війська та зірвав всі - ВСІ! - оборонні програми - працює на Україну. Ті, хто відвів наші війська з вже відвойованих територій на Донбасі - працює на Україну. Ті, хто знімав клістрони з нашої ППО та пошкодив кораблі в "Кузні на Рибальському" - працює на Україну. Ті, хто зірвав операцію по "вагнерівцям" - працює на Україну. Ті, хто розмінував три - ТРИ! - мости та сухопуні сполуки материкової України з Кримом - працює на Україну.

НЕ ПЕРЕПЛУТАЙТЕ!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще не приїлося це примітивне жоване передоване, що всі, крім Порошенка "Агенти кремля"?

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Не переймайтеся за тих, кого Бог лишив розуму, але не тужтеся здолати їхнє словоблудіє.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Теж маю питання: Який опір був оркам по дорозі до Нової Каховки?
    Відповім: ніякий, жодного пострілу.
    А чому?
    Навіть, якщо поле заміновано, то дорогу завжди можна перекрити.

А що було насправді?

Поле розмінували, а дорога була вільна. Це була підготовка до війни. Якби комусь встрілило в голову перекрити дорогу і заблокувати рух, прошу дуже - розміноване поле.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юрій Швець — Єрмакові: НА КОГО ВИ ПРАЦЮЄТЕ?!*
    ...Ставитиму запитання особисто Єрмакові.
    Запитання перше: про 95 бриґаду. Мені надіслали вчора відео бійця, який не приховує свого обличчя, який є бійцем 95 десантно-штурмової бриґади, який заявляє про те, що з 24 лютого зарплата бійцям бриґади не виплачується. «Ми не можемо власним коштом, – каже боєць, – підтримувати нашу боєздатність». Йдеться про те, що бійці вже не мають власних грошей на картці, 7 гривень залишилося на картці! Виявляється вони весь цей час своїм коштом ремонтували автомобілі, аби підтримати боєздатність. «Це – підрив боєздатности, – каже боєць, – після війни ми цих фінансових щурів дістанемо! Кому війна, а кому мати рідна! СБУ, перевірте рахунки 95 бриґади, коли були перераховані кошти для зарплати. Перевірте, чи не «розкручуються» ці гроші. Повірте, такі випадки були. Пане президенте, зробіть повний авдит!»
    У зв'язку з цим в мене є запитання до Єрмака. Кілька днів тому улюблена телекомпанія Трампа і республіканців Fox news оголосила, з посиланням на міністра фінансів США, що в одному з пакетів допомоги Україні закладено півмільярда доларів для зарплат в Україні — чиновникам, але, гадаю, зокрема й бійцям України, а може, й насамперед бійцям України. І ось тепер виявляється, що грошей йок! Повторюю: це допомога, оплачена американськими платниками податків, у тім числі мною, і я маю право поставити це питання Єрмакові: ґдє дєньґі, Зін? Я хочу дізнатися, чи ці гроші отримано відомством України і яким саме відомством. Єрмак не міг пройти повз цю суму — півмільярда доларів США, виділених на зарплати. Чи отримано ці гроші? Якщо так, де вони перебувають, на яких рахунках? І чому досі не виплачується зарплата бійцям, які перебувають на передовій? Чому не виділяються гроші на ремонт техніки тощо? Це питання №1: ґдє дєньґі, Зін?
    А іншим бійцям ЗСУ я хочу сказати: ви герої! Вас довели до ручки. Ви даремно просите через інтернет допомоги в того, від кого ви її не отримаєте. Пишіть сюди! Із цим питанням, якщо йдеться про гроші американських платників податків, якщо треба, я до президента Байдена дійду. В мене, як у будь-якого американського платника податків, є досить широкі можливості.
    Перейдімо до другого питання.
    Я вже розповідав про співпрацю спецслужб США та України, згідно з якою американці з грудня місяця повідомляли відомство Єрмака, а в січні для цього приїхала ціла команда на чолі з директором ЦРУ, котра графічно, тобто з картинками, аби було зрозуміло навіть Єрмакові, і з мапами детально пояснила, що планує аґресор. У зв'язку з цим запитання: мені надіслали свідчення [полоненого] орка, який розповідає, що 24 лютого його з іншими орками посадили на машини у Криму, й він заснув. Прокинувся він під Каховкою, і ніщо не потривожило його сну. Питання: як так сталося, що після того, як американці ознайомили вас з усіма планами аґресора, детально, про напад на Україну, - як так сталося, що мінні поля між Кримом та рештою території України, на північ від Криму, були розміновані? Мені кажуть, що розмінування було закінчене в лютому, вже після того, як американці розповіли про напад, який готувався. Як це вийшло?
    Єрмак має дати відповідь. Адже внаслідок цього ворог захопив майже весь південь України: це й Маріуполь, і Херсон, ворог перебуває біля воріт Миколаєва і неподалік Одеси. Як це сталося? ..Чи це було продумане рішення, яке має певну спрямованість? Навіщо це зроблено?
    Поставлю загальне питання: Єрмак, ви на кого працюєте?**
    Хочу почути відповідь особисто. Не від тролів ваших, що морально опустилися [натяк на Арєстовіча***], а особисто від вас. Я ставлю це питання як американський платник податків, котрий платить гроші, що на них утримується, зокрема, ЦРУ, котре ділиться результатами своєї роботи з вами. І на ці ж гроші оплачується допомога, оплачуються зарплати, зокрема й ваша - ви в мене на утриманні зараз перебуваєте!
    Два запитання. Чекаю на відповідь.
    * Транскрипт і переклад уривку з учорашнього відео від Юрія Швеця (з 25:50 хв.):
    «Операція "Чисті руки": на кого працює Андрій Єрмак?»
    https://www.youtube.com/watch?v=WxOIVhp64V8
    ** Власне, на запитання, на кого працює Єрмак, Ю. Швець вже сам відповів півроку тому:
    "Демченко і Єрмак: що відомо про дуже високопоставлених кротів в українській владі"
    https://lesinadumka.blogspot.com/2021/11/blog-post_25.html
    *** Про Арестовича - тут:
    Юрій Швець - Єрмакові etc.: "КАМЕРУ У В'ЯЗНИЦІ, ДЕ СИДІВ ПАВЛО ЛАЗАРЕНКО, ЗАРЕЗЕРВОВАНО"
    https://www.facebook.com/lesya.../posts/1862483097283351

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, я тобі стільки наставив ТУПО, а ти далі не знаєш хто тупий. Напевно, ти і є тупий з довгим носиком.:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій послідовник Януковича.

Просто Янукович втік, а Васілій не втік.

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні почув прекрасну новину.

Ізраїльський банк в Росії почав блокувати рахунки всіх олігархів Путіна.
    Це помста за Лаврова, який сказав, що Гітлера батько - єврей.:)))

Але є одна малеееееесенька непомітна ремарка: Ізраїльський банк блокує рахунки всіх російських олігархів, крім... Абрамовича!!! :haha:

Яка чудова компанія вирисовується! Коломойський годує Зеленського, а Зеленський захищає від санкцій Абрамовича, а Ізраїльський банк теж підтримує Абрамовича.

Ну от... Слава Україні, нє?

• Тупо Тупо x 1
  18. ashim

ashim Well-Known Member

Примусив себе почитати ігнорованих за сьогоднішній день. Наче в гівно вступив. Хоча б одне слово співчуття до героїв Маріуполя! Зате, якщо станеться непоправне, - скільки тут буде смороду від них!:facepalm:

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від вас співчуття за Маріуполь просто рікою пливе, а тут раз і гівно вступили. Уважним тре бути.

• Тупо Тупо x 1
  20. Rabinovich

Тупой ты . Ты тут клялся на пи...ра что поставил меня в игнор и что? Тут есть золотое правило , если человек обещает то что не может выполнить то он дурак, а если обещает то что не собирается выполнять то он фуфло.так кто ты очкун горластый?

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)