Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

я чула цю думку від військового експерта, не так деталізовану, просто було сказано, що такий хід був продуманий...і крепості-Маріуполю ізначально була відведена ця роль. Тому там не кінчаються снаряди і продукти.
    До війни, до речі, готувались ще з осені, і знали коли нападуть, хоч і намагалось керівництво заспокоїти населення, щоб зараньше не стикнутись з хаосом і панікою. Все було продумано.
    У нас ресурсів набагато менше,ніж у раші, тому була взята стратегія максимального захисту міст-мільйонників.На всю лінію фронту стільки просто нема солдат та зброї...Тому такі скептичні були настрої щодо нас на Заході...Це ж просто немислимо.
    Звісно, перемагаємо не ми самі, а антипутінська коаліція...Підтверджую, щоб зробити Рабіновичу приємно) Але ж таки воюють наші, ну де-не-де трохи добровольців- грузинські, ізраільські, азербайджанські, італійські та датські.

Останнє редагування: 4 тра 2022
  2. Silver bullet

Мих зі своїм Каломойшею явно бахнутий... Ви в своєму розумі, що вас не цікавіть війна, а оте висосане з пальця політичне казнащо? Чи ви в Польші?
    Це як би я зараз упадалась, що мені ніде піти зробити модняву стрижку чи віп-манікюр. Яких ібанутих носить земля ..:facepalm:

Останнє редагування: 4 тра 2022
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Так Анжелина Джоли приехала с вип-маникюром, стрижкой и одеждой на 100 000 гривен. И ничего, вы с удовольствием проглотили эту заботу. Сама себе противоречишь, борщеварочка. Но у тебя это регулярно происходит, как и у остальных из секты Зеленского.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вибачте пані, у нас війна, а тому важливо куди йдуть гроші і хто присмоктався до бюджету.

Чи у нас війна і до злодіїв нема справи?

Я вас не розумію.

Що до Польщі, то я - герой, бо не втік.:)))
    Мало того, не збираюся втікати. І діти і вся родина є в Україні. Допомагаємо біженцям та армії. Жодних грошей не збираємо. Допомагаємо виключно своїми силами.

• Тупо Тупо x 1
  5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Прикольно. Его спросили про перекоп а он про беню , единородца вальцмана. Скабеева нервно курит в сторонке

• Тупо Тупо x 1
  6. Rabinovich

Ты сцикло. Потому что побоялся выйти с хаты

• Тупо Тупо x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОТО БЗДНУВ!

• Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Меня самого смущает, что сейчас все кому не лень занимаются сбором денег, а в итоге сообщений об укомплектовании военных и нормальном обустройстве мирных больше не становится. Возникает резонный вопрос - где деньги? Зато недавно Найем сообщал, что ЕС уже жалуется на большие объемы Мерседесов и Лексусов, которые идут в сторону Украины.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слюнявчик заміни, бо смердить, довгоносику.

• Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

И он ещё считается интеллектуалом в секте Зеленского. Что же тогда с мозгами у остальных.:suicide:

11. Rabinovich

Очкун обыкновенный ты микс. Диванный вояка бояка

• Тупо Тупо x 2
  12. Єрмак знав що війна почалась в 2 години ночі, бо йому лічно доложіла развєдка (чуваку, який не має доступу ні до чого розвідка оповідає раніше за прєза, ну ви понялі)...

Данілов знав вже о 3 години ночі.

Лєнка-ополчєнка дрихла до 5:40, прокинулась від гучних вибухів, причому Вовка був вдома, і вже і години як у Єрмака оночасно.

Ну. і найцікавіще ми дізнались сьогодні: до того як Лєнка прокинулась, Вовка вже встиг "прийняти бій" оказується, а потім побіг "на пєрєдову" просто повідаца з солдатами...

Блін... Зберіть хтось все це до купи і викладіть на ФБ хоть тому ж Таймсу, нехай з Гугл-перекладачем почитають. Їм цікаво буде.

А потім нехай ще викладуть дані де ОпочЛєнка була реально вже за тиждень до війни, і де її свекор зі свекрухою.
    #узеленского

Ник Мельник

FB_IMG_1651512580550.jpg 20220430_154633.jpg FB_IMG_1651366270664.jpg

Вкладення:

13. Silver bullet

Мих, я тебе якось переварювала, але, мабуть, відправлю до Гудмана. Ну правда, чим ти тут займаєшся? Ти смітиш, гадиш.
    У нас війна, важка, затяжна - зараз це стало найбільш видно. Багато трагедій, а у тебе - вибори, політика...Та запам'ятай і заспокойся-не буде гарних виборів у Порошенко, просто ні про шо говорити, ні за шо боротися, і зараз це просто цинізм чи ідіотизм-не знаю... Більшості аби дожити до перемоги.

14. Good man

Good man Обычный человек

Это чмо сидит за несколько тысяч км от Украины, на территории размером всего в половину киевской области и мнит себя экспертом на театре военных действий в сотни тысяч квадратных километров. Натуральный пациент психиатрической клиники.

15. Good man

Good man Обычный человек

После того как пациент Рабинович обложил грязью Миха за его помощь простым людям, ты хочешь мило улыбаться пациенту Рабиновичу и нормального общения? Извинись перед Михом и прилюдно назови Рабиновича моральным уродом.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не очкун, я - герой, бо не втік.:)))

• Тупо Тупо x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я львівянин і є тут на Львівському форумі. А що ви робите на львівському форумі?

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

смітиш - гадиш - це як для кого. Для вас гаджу, бо ви не маєте аргументів. Легше сказати: Мих, ти брешеш, ніж відповісти по суті питання.

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не в тому справа. Біда в тому, що дурний народ знову клюне на фокуси клоуна.
    Крім Пороха є достатньо інших нормальних політиків. От чим поганий Залужний?
    Я б не проти голосувати за нормальний мужиків - українців.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)