Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Де і коли? :))) Та він бігає від тих повісток до суду, матом гнав колись свого водія, щоб не брати повістку))
    Не розказуйте мені анекдотів на ніч. Ви з майором два чоботи пара - самі придумали, самі збудилися і кричите "ая-йя-яй!!"

2. Silver bullet

Майор відморожений чи відбитий на всю голову - товче хєрню, чому це ми русню не перемогли так, щоб вони нікуди не зайшли, нікого ніде не вбили і не окупували...Дитина шкільного віку допетрала б, тільки глянувши на географічну карту, що ніякі укріплення не змогли б вдержати таку навалу по такій довжині фронту при такій чисельній перевазі в літаках, бронетехниці, живій силі .....та в усьому. Навіть якщо все на сході бліндажами перерити. Літаки несли і кидали кількатонні бомби, а що мали ми?? Які укріплення, це ж не друга світова. Звісно, десь були, але при наявності літаків, дронів і коли обмаль ППО, що ті укріплення?
    Тобто Зеленському потрібно було з тієї гадості, що він отримав від гетьмана в спадок, зробити моментально радість - армію з суперлітаками та танками, а може ще і ядерну зброю? Та сцуко хоч вдалося відкинути їх - це диво, це просто таке диво, яке не тільки смердюча раша, та ніхто не очікував.

Останнє редагування: 26 гру 2023
  3. Silver bullet

Русня поукріпляла та бетонними їжаками "оздобила" пляжі Криму - і шо? І нічого там вже нема.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Туриста забанили на історичних ресурсах?

5. MayorMayor

Зараз кацапи на тих самих територіях побудували укріплення (причому- за три місяці). Результат- контрнаступ йде "не дуже успішно". А ось українці такі укріплення побудувати не могли (причому, на набагато коротшрму протязі). Я правильно зрозумів тупу Булю?

6. MayorMayor

Проте "лінії Суровікіна" себе чудово почувають.

7. MayorMayor

Буля, дурепо, ну ти спочатку хоч почитай щось про інквізіцію, окрім "Спид-инфо" чи "Комсомольської правди". Хоча, тебе вчити- тідьки псувати.

8. MayorMayor

Дурепо, тобі до відома: Бруно стратив цивільний суд. Інквізіція виносила більше, ніж 90% виправдовувальних приговорів. А там де карала- більшість були штрафи, тілесні покарання, вдягання спеціального "покаянного" вбрання. Так, з 1478 по 1834 роки іспанська інквізіція розглянула більше, аніж 150000 справ. Винесено трохи менше 10000 смертних вироків. Приведено у виконання- близько 7000. У ці 7000 увійшли людожерство, скотоложєство, згвалтування і вбивство дітей послідовниками сект, таке інше. Звісно, були і єрєтики, близько трьох тисяч. Це за 350 років, якщо що. Щодо відьом- інквізіція відмовилась розглядати справи по чаровництву ще з 1610 року.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. MayorMayor

І ще- іспанську інквізіцію створив король Фердинанд Другий. Тобто- цивільна влада.У 1478 році.

• Подобається Подобається x 1
  10. MayorMayor

А ось Вселенську інквізіцію- таки церковна. Папа Павло Третій. Але набагато пізніше- у 1542. І ще такий факт- доволі часто бувало, що "цивільні" злодії на суді волали богохульні речі. Щоб вийти з-під юрисдикції цивільного суду та підпасти до дії інквізіції.Бо цивільний суд карав набагато жорстокіше.

11. MayorMayor

Ось бачите, зелупоголові- ви настільки тупі, що патякаєте про те, чого зовсім не знаєте.

12. А як співав, як гарно співав

Проєкт закону про мобілізацію.

Найкраще коментувати словами класика.

«Дорогі українці!
    Після моєї перемоги на виборах мій шестирічний син сказав:
    «Та! По телевізору кажуть, що «Зеленський – Президент…»
    Виходить, що… я… теж Президент?!»
    І тоді це прозвучало як жарт, але згодом я зрозумів, що насправді це істина.
    Тому що кожен з нас Президент.
    Не 73 відсотки, які за мене голосували, а всі 100 відсотків українців.
    Це не моя, це наша спільна перемога.
    І це – наш спільний шанс. За який ми несемо спільну відповідальність.
    І щойно – не тільки я складав присягу. Кожен з нас поклав руку на Конституцію і кожен з нас присягнув на вірність Україні.
    Уявіть собі гучні заголовки: «Президент не платить податків», «Президент напідпитку промчав на червоне світло», «Президент потихеньку краде, бо «всі ж так роблять».
    Ви згодні, що це ганьба?
    Ось що я маю на увазі, коли кажу, що кожен з нас – Президент.
    Відсьогодні кожен з нас несе відповідальність за країну, яку ми залишимо своїм дітям.
    Кожен з нас, на своєму місці, зможе зробити все для розквіту України.
    Європейська країна починається з кожного.
    Ми обрали шлях до Європи, але Європа – не десь там. Європа ось тут (у голові – ред.). І коли вона буде ось тут – тоді вона з’явиться і ось тут – у всій Україні.
    І це – наша спільна мрія.
    Але у нас є і спільний біль.
    Кожен з нас загинув на Донбасі.
    Кожного дня ми втрачаємо кожного з нас.
    І кожен з нас – переселенець.
    Ті, хто втратив власний дім... І ті, хто відчинив двері власного дому, розділивши біль.
    І кожен з нас – заробітчанин.
    Ті, хто не знайшов себе вдома, а знайшов заробіток на чужині…
    Ті, хто в боротьбі із бідністю змушений втрачати власну гідність.
    Але ми все це подолаємо! Бо кожен з нас – українець.
    Ми всі українці: не існує більших чи менших, правильних чи неправильних.
    Від Ужгорода до Луганська. Від Чернігова до Сімферополя. У Львові, Харкові, Донецьку, у Дніпрі й в Одесі – ми українці.
    І ми маємо бути єдині. Адже тільки тоді – ми сильні.
    І сьогодні я звертаюсь до всіх українців у світі. Нас 65 мільйонів.
    Так, не дивуйтесь – нас 65 мільйонів. Тих, кого народила українська земля.
    Українці в Європі та Азії, у Північній та Південній Америці, в Австралії і в Африці. Я звертаюсь до всіх українців на планеті!
    Ви нам дуже потрібні. Усім, хто готовий будувати нову, сильну та успішну Україну, я з радістю надам українське громадянство.
    Ви повинні їхати в Україну не в гості, а додому.
    Ми чекаємо на вас. Сувенірів з-за кордону не потрібно, привезіть, будь ласка, свої знання, досвід і ментальні цінності.
    Все це допоможе нам почати нову епоху.
    Скептики скажуть: це фантастика. Це неможливо.
    А може, це і є наша національна ідея? Об’єднавшись – зробити неможливе.
    Всупереч усьому!
    Згадайте збірну Ісландії з футболу на чемпіонаті Європи.
    Коли дантист, режисер, пілот, студент і прибиральник билися й захищали честь своєї країни. І зробили це, хоча ніхто не вірив.
    І це наш шлях. Ми повинні стати ісландцями у футболі, ізраїльтянами – в обороні рідної землі, японцями – у технологіях, швейцарцями – в умінні щасливо жити одне з одним, незважаючи на будь-які розбіжності.
    І наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі.
    Мене часто питали: а на що ви готові заради припинення вогню?
    Дивне запитання. А на що готові ви заради життя близьких вам людей?
    Можу запевнити – задля того, щоб наші герої більше не гинули,
    я готовий на все. І я точно не боюсь ухвалювати складні рішення,
    я готовий втрачати свою популярність, свої рейтинги,
    і якщо буде потрібно – я без вагань готовий втратити свою посаду, щоб тільки настав мир. Не втрачаючи наших територій.
    Історія – несправедлива річ.
    Не ми почали цю війну. Але нам цю війну закінчувати.
    І ми готові до діалогу. И я уверен, что прекрасным первым шагом для начала этого диалога, станет возвращение всех украинских пленных.
    Наш наступний виклик – це повернення втрачених територій.
    Чесно кажучи, мені здається, що це формулювання не зовсім коректне.
    Бо неможливо втратити те, що й так наше.
    І Крим, і Донбас – це наша українська земля.
    Де ми втратили найголовніше. Це – люди.
    И сегодня мы должны возвращать их сознание. Вот что мы потеряли.
    За эти годы власть не сделала ничего, чтобы они чувствовали себя украинцами. Знали – они не чужие, они наши, они украинцы.
    И пусть кто угодно раздает хоть по 10 паспортов, это ничего не изменит. Украинец – это не в паспорте. Украинец – это вот здесь.
    І я точно це знаю. Знаю від бійців, які захищають Україну – наших героїв, і україномовних, и «русскоговорящих».
    Там, на передовій, немає чвар і розбрату, там є сміливість і честь.
    І я хочу звернутися до наших захисників.
    Не буває сильної армії там, де влада не поважає людей, які щодня віддають життя за країну. Я зроблю все, щоб ви відчували повагу. Це гідне, а головне, стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.
    Потрібно не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти.

Безумовно, окрім війни, є ще багато бід, які роблять українців нещасливими. Це шокуючі тарифи, принизливі зарплати і пенсії, болючі ціни, неіснуючі робочі місця.
    Це медицина, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні.
    Це міфічні українські дороги, які будуються та ремонтуються тільки у чиїсь бурхливій уяві.
    Дозвольте мені процитувати одного американського актора, який став класним американським президентом: «Уряд не вирішує наших проблем. Уряд і є нашою проблемою».
    І я не розумію наш уряд, який тільки розводить руками й каже: ми нічого не можемо зробити.
    Неправда. Можете.
    Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори!
    Зробіть це. І люди оцінять.
    Якісь у вас вибіркові оплески. Не всім подобається, що я кажу?
    Дарма, бо це кажу не я, а народ України.

І моє обрання доводить – громадяни втомились від досвідчених, системних, надутих політиків, які за 28 років створили країну можливостей.
    Можливостей «відкатів», «потоків», «дерибанів».
    Ми збудуємо країну інших можливостей.
    Де всі рівні перед законом, де є чесні та прозорі правила гри. Одні для всіх.
    А для цього до влади повинні прийти люди, які будуть служити народу.
    І я дуже хочу, щоб у ваших кабінетах не було моїх зображень.
    Бо Президент – не ікона, не ідол, Президент – це не портрет.
    Повісьте туди фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивиться в очі їм.
    Я можу ще багато чого сказати, але українці хочуть не слів, а дій. Тож…

Шановні депутати!
    Ви призначили інавгурацію у понеділок, у робочий день.
    Я бачу в цьому один плюс – це значить, ви готові працювати.

А тому прошу вас ухвалити:
    1. Закон про скасування депутатської недоторканності.
    2. Закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.
    3. Багатостраждальний Виборчий кодекс і зробити відкриті списки.
    А також. Прошу звільнити з посад:
    1. Голову Служби Безпеки України.
    2. Генерального Прокурора України.
    3. Міністра оборони України.
    Це геть не все, що ви можете зробити. Але для початку – достатньо.
    У вас буде два місяці. Ухваліть ці важливі закони та рішення.
    Повісьте усі медалі собі.
    Заробіть непогані бали на дострокові парламентські вибори.

Я розпускаю Верховну Раду України 8-го скликання.

Слава Україні!

І наостанок. Дорогий народе!
    Протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці усміхалися.
    Це була моя місія.
    Тепер я робитиму все, щоб українці принаймні більше не плакали.»

13. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нащот мінувань і укріплень...

перед окупацією в нас місцева тероборона кілька разів зупиняла колони техніки...

в'їзд у місто був красиво перегороджений бетонними блоками... на почесному місці стояла пляшка - коктейль молотова... и напис про руский воєнний корабль...

росіяни втратили кілька одиниць техніки, полонених...
    потім змінили тактику...

прилетів літак, скинув на місто кілька авіабомб...
    техніка - спочатку обстрілює, потім їде...

------------------------
    як правильно потрібно було оборонятися ? :scratch_one-s_head:

не знаю :dntknw:

14. Silver bullet

:)))майори таки наглухо відбиті...Все треба розжувати, бо думати нічим. "Лінія Суровікіна" живе допоки не прийдуть в належній кількості літаки F-16. Поки нас тримали на паузі - русня окопалася. Все має свою ціну.

Ну хоч про Джордано Бруно майорам прийшлося залізти почитати. Правда, потім розмовляв з голосами у себе в голові)
    Кошмар. Що я тут роблю?

15. mypucm

а, ще згадав... чомусь запам'яталося...
    один військовий з передової розказував у відео:

"коли дронів достатньо, і вони ефективно використовуються - штурмовики заходять на порожні позиції... ''

---------------
    знову ж таки... моєї особистої думки тут немає :dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я можу знайти і вибачення Порошенка і ухиляння Зеленського від мобілізації. Хочете дурно виглядати?

18. mypucm

А ЯК БУТУСОВ МОЖЕ ЦЕ ТОЧНО ЗНАТИ ???

:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно, пора подати в суд на Бутусова за брехню.

Але хто подасть, якщо це правда?

Турист, 26 000 тис. дронів - це не голка в сіні. Бутусов має знайомих в багатьох точках фронту. Це не так вже й важко вияснити.

Останнє редагування: 26 гру 2023
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що з тої вишиванки, коли в дупі балалайка?

а де твій аватар? :)