Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гудман на цей Ваш пост поставив "тупо". Хоча кілька днів тому стверджував те ж саме.
    Щоправда, казав, що битва за Донбас буде з неясним результатом, після якої війна закінчиться.
    Гудман, можеш не старатися, щоб я процитував досілівно. Я дослівно не пам"ятаю, а шукати твої трольські висери не збираюся.
    Я, наприклад, впевнений, що закінчення війни відбудеться повним розгромом ерефії. Тому що Захід не дасть на майбутнє Росії бути мілітаризованою країною жодних шансів. Взялися по-серйозному.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

Продовжу свою думку. Захід розіб"є і демілітаризує Рф, тому що йому не потрібні оті головняки із мільйонами біженців (сирійські біженці в Європі, що створювали непотрібні проблеми в спокійному і налогодженому житті Європи - це також результата дій путінської Росії, адже путін підтримував сирійського диктатора, що і спричинило потік біженців, культура яких значно відрізняється від культури європейців), із постійним ядерним шантажем з боку росії, із неможливістю існування демократії в Росії через їх рабський менталітет тощо.
    Тому рф як сильна імперія більше не існуватиме. Можуть бути значні втрати для України, але ерефію знищать.

3. Good man

Good man Обычный человек

Дело не в точности, а в неточности. Глупо утверждать, будто после битвы за Донбасс война закончится. Я такой ерунды не мог сказать. Я сказал - эта битва будет определяющей для всего хода войны. И не меняю своего мнения. А недооценка врага во все времена приводила только к одному результату.

4. Good man

Good man Обычный человек

Медведо делит шкуру неубитого медведя.:)))

5. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То что рф распадется есть очень высокая вероятность. Но ваш подход неправильный. Победите не вы а антирашиская коалиция . И вопрос в том что к тому моменту останется от украины .
    Применение ядерного удара по украине никто не исключает .
    И я очень сильно сомневаюсь что деньги на востановление вам дадут европейцы. Их экономика к аонцу войны и так сильно просядет. То что вам дают на войну не значит что дадут на востановление. Гарантий никто не подписал
    И я уже писал , европейцам я особо доверяю

• Тупо Тупо x 2
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще буде лизоблюдства?
    Можна подумати, ні у кого нема ніяких проблем, тільки перейматися вибором 2019. Кремль також зацікавлений у скиненні влади.

7. medwedo berlogsoni

Я про це сказав:
    Але іншого виходу, крім як знищити ерефію як імперію, світ не бачить.

Навіть якщо світ мало даватиме на відбудову України, Україну відбудують. Руки є, голови є, українці - працьовитий народ.
    Крім того, не виключено, що в європейських країнах знайдуться добровольці для відбудови України. Якщо знайшлися добровольці воювати за Україну, ризикуючи життям, то напевне знайдуться добровольці відбудовувати Україну, де ризику для власного життя не буде.

Німці самі відбудували Німеччину. Я спілкувався з одним старим німцем. Той казав, що після розгрому Німеччини Берлін був - купа битої цегли заввишки в середньому 5 метрів. І без чоловіків, які загинули на війні.
    Всі молоді і старі, жінки, дівчата, одягали рукавиці і розбирали ті купи цегли. (Німці-чоловіки, що залишилися в полоні, відбудовували Москву. "На стройке немцы пленные на хлеб меняли ножики" )
    І Україну українці відбудують після війни. Жодних сумнівів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Rabinovich

Все верно. Главное что бы было понятно что это тяжелый труд и не на месяц-два.
    И к этому надо быть готовым. Фактически на русь напала орда

• Тупо Тупо x 2
  9. Good man

Good man Обычный человек

Многое зависит от полководческих качеств Зеленского. Ты говорил, что он хороший руководитель. До сих пор придерживаешься такого мнения?

10. ashim

ashim Well-Known Member

Верно. Спустя почти 800 лет.:facepalm:

Останнє редагування: 4 тра 2022
  11. Lanktocha

А ще, окрім відбудови свого, змогли і виплачувати компенсації народам, яким наробили зла під час війни, росія на такий крок не здатна, в першу чергу тому, що і народ не такий працьовитий.

12. Так все таки розмінував Чонгар і здав Маріуполь?

13. Lanktocha

Такі речі краще дослідити після перемоги.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Rabinovich

Рф правоприемница и наследница орды. Точно так же как восточный рим назвали византия точно так же западную орду назвали россия

• Тупо Тупо x 2
  15. medwedo berlogsoni

Хомчине, от Ви - сРатег.
    А давайте уявимо собі, що дійсно, як Ви кажете, Чонгар розмінували перед самою війною, хоча він був замінований настільки, що пройти з Криму було неможливо.
    Уявіть собі, що б ті російські війська, які два місяці тому посунулися з Криму, Пуйло дало команду перед нападом розмістити, наприклад, під Харковом. Бо Чонгар неприступний.
    Тобто, на Харків наступала б удвічі сильніша орда. І логістика із Білгорода до Харкова для орди - набагато краща, ніж із Криму в Херсон (скільки там зараз Чорнобаївок уже нарахували? - 18?)
    Тоді орда окупувала б Харків запросто. Якщо в Києві російські танки знищували за 12 км від Хрещатика - Метро Берестейська, то можна не сумніватися, що Харків узяли б. Харків для України набагато важливіший, ніж степовий Херсон.

А може розмінування (гіпотетичне) Чонгару і було з провокаційною метою, щоб розпорошити російські війська на тисячі кілометрів. Розвести (в розумінні - розчинити і в розумінні - набібати) оту всю орду?

Зараз значна кількість російського війська зав"язла в Херсоні, під Херсоном, молотять їх в Чорнобаївці, бо вони там - як на долоні.

А зараз залишити Херсон і перекинути все на Донбас уже не вийде. І далеченько, і потрібен час, і шкода Херсон залишати.
    Як тій індійській мавпі, що встромила руку в глечик із вузьким горлом, зажала в долоні приманку, і кулак витягти не може, а випустити приманку з долоні шкода.

Як перекинути війська з Херсону на Донбас? Степом-степом? Розіб"ють по дорозі, бо в степу не сховаєшся. Через Крим - Ростов? Ну, дуже далеко і дуже довго.

Професійні військові взагалі не розуміють, чому російські "стратеги" не вдарили по Україні одним кулаком в одному місці, а розпорошили свої війська майже вздовж всього кордону України.
    Нам повезло, що російські "стратеги" виявилися настільки тупими.

16. Good man

Good man Обычный человек

Я правильно понимаю, кацалапый считает проход российских войск через Чонгар гениальным стратегическим ходом Зеленского по заманиванию врага в ловушку?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну нічого. заморожені російські рахунки по всьому світу підуть на відбудову України...

18. Good man

Good man Обычный человек

Тут вопрос непростой. Запад заморозил 300 млрд российских активов, а в ответ заморозили 500 млрд западных. Но если российские активы это чисто государственные, то западные активы это в основном частные активы. Здесь США и ЕС находятся в более уязвим положении.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой, не смішіть мене.

От читайте уважно:

Ви думаєте чого бабця бєня зараз сидить тихо і ніде не вилазить? Бо у неї ціла купа проблем, потрібно в терміновому порядку повернути все взад. Геть усе, що було нажите ,,тяжкою працею'' і що було пограбовано і вкрадено за всі роки своєї діяльності.
    А чого б ні. Зараз є слушна нагода поки в країні війна і поки внучок закриває на все очі. То ж не дарма бабуся всадила великі гроші на проект ,,презедент 2019''.
    У каоломойського своя війна. Які битви очікують на Україну в судах з колишніми власниками ПриватБанку найближчими місяцями.
    Колишні власники ПриватБанку Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов ведуть проти свого колишнього дітища та держави сотні судів на мільярди гривень. Війна — не завада
    25 квітня Центральний апеляційний госпсуд Дніпра задовольнив скарги ПриватБанку та Дніпропетровської облпрокуратури і зберіг за банком право власності на один із офісів у Дніпрі.
    Після цього суду почалась ціла серія розглядів навколо “ПриватБанку” за участі держави, самого банку, його колишніх акціонерів, їхніх партнерів і компаній, які з ними пов’язують.
    Уже на початку червня 2022 року стартують слухання по суті у Високому суді Лондона проти Коломойського й Боголюбова. Припускають, що процес триватиме до листопада.

:)

Бєна поносить Зеленського на всю голову, а той мовчить.

Ну добре, грав би Бєня Зелю - фіг з ним. Яке мені до цього?
    Але тут ситуація інша. Бєня грвє всіх нас, всю Україну, а Зєля в вус не дує.

І не подує. Тому нема поваги до Зєлі.

Бо насправді, Бєню можна спокійно впустити на рельси американського правосуддя і сидів би він там, як бомок взимку.
    Але Зеля ніколи не підставить свого папіка. НІКОЛИ. Запамятайте це.

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)