Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Гапсі з якогось дива збирається нас годувати цензор-нетом. Який багато хто давно вже не і відкриває, бо він зкотився до дна..
    Бутусов! Це провокатор, який з тої когорти псевдожурналістів, яким не стидно що не дуже правда, але є хайп - значить пройде..
    То Дроздов, а тепер ще Бутусов... Це все одно, що Шарію чи Пороху повірити повністю. А шо: трошки правди для заманухи є, значить можна спробувати зазомбувати легковірних...
    Чи отим бувшим кгбістамшвецям, що зараз віщають зза кордону - шиють діла з матерії заказчиків - повірити...
    У деяких і проукраїнських людей логіка покидає голову, а телеграм-канали в ту покинуту голову пхають гигабайти недостовірної інфи. Аби читали.

Останнє редагування: 20 гру 2023
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Бутусов усе знає... навіть краще за Мар'яну :)

https://censor.net/ua/resonance/346...entsiyu_stavky_verhovnogo_golovnokomanduvacha

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Придурки порошисти - такі придурки, що їм не приходить в голову, що якщо, Зеленський, на їх хворобливу думку, украв на мільярди сто вагонів гуманітарки і випив всю воду в крані, то він, перебуваючи хоча б у тій же Аргентині, міг би купити там у місцевих лікарів єврейського походження апендицит з ускладненнями і залишитися там із своєю сім'єю на все життя. Але він повертається в Україну, перед цим домовляється про допомогу з боку Скандінавських країн, а потім ще й організовує прес-конференцію в Україні, хоча міг просто відпочити, поїсти шашликів з Єрмаком на природі.

А міг в Аргентині купити мережу СТО, викликати туди фахівця цієї справи, скажімо, з Харкова, який би і сам заробляв, і Зеленського не ображав. Або ж міг жити в Бразилії, де, як відомо "много дікіх обєзьян".

ЗІ. Дон Педро так би і вчинив, як то кажуть "Мало лі в Бразілії Пєдров!" Ну, було б на одного більше...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Слава всім, чия сила стає силою України!
    Слава всім, хто б’ється й працює заради нашої незалежності!
    Слава Україні!
    Володимир Зеленський

https://www.president.gov.ua/news/z-pershih-chisel-sichnya-pochnemo-spryamovuvati-novij-rik-v-87829
    Зе! :uaflag::uanew::bandera:

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але вести наступ і відвойовувати втрачене - жертв більше.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Замість цього усього, Зелупа завітав до Кабо Верде- одного з центрів по продажу кокаїну.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тупо!

Впусти бандитів до до хати, не чини опору біля брами.

Так, пане "мільярд дерев", чи мільйон дронів?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

журналюги фоткають величнішого.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цитати вєлікіх:
    1) "Я не тряпка якась".
    2) "Мар'яна, Валєра".
    3) "Шо мені думати, я і так знаю".
    4) "Я працюю, служу. Якщо не подобається - це вибір українців".
    5) "Мені здається, бо я впевнений".
    6) "Ми ВЛАСНИКИ 40-ка мільйонів людей".

село і люди....

• Подобається Подобається x 1
  10. mypucm

''величнішого''

Цікаво що, крім Миха, ніхто Зеленського так не називає :scratch_one-s_head:

Він вигадує все нові й нові похвали Зеленському :scratch_one-s_head:

А коли розчаровується... у власних оцінках... сам із собою сперечається :scratch_one-s_head:

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це - в тому випадку, коли б вдалося зберегти армію і не допустити ворога в Харків чи Київ.
    Але, скажу по секрету, якби українці зовсім не оборонялися, а зустріли бурято-якутів з хлібом-сіллю, жертв взагалі би не було.
    Ну, вислали би на Сибір кілька сотень тисяч українців, жили би вони там, дихали свіжим повітрям.
    Адже багато нащадків тих, кого вислали колись в Сибір, зараз уже чистокровні москалі, з Україною за Путіна воюють.
    Прізвища на -енко та -чук.

Херсон, між іншим, не відвойовували. Був жест доброї волі. А якби захищали Херсон, жертви були би дуже великі.
    Мені особисто здається (я вже писав про це неодноразово), що наверху було прийнято рішення тимчасово здати Херсон і не допустити ворога в Харків. Втім, після війни, скоріш за все, ми дізнаємося правду.

• Тупо Тупо x 1
  12. ЯНЕЛОХ БОНЕВТІКОВИЧ ЯНЕТРЯПКА-ХУЙПІДУ

• Тупо Тупо x 1
  13. mypucm

Це не зовсім так...

Це все одно що сказати, що Київщину не відвойовували...

Весь час.... щодня щось бабахало... було постійне напруження...

Вони не просто так відступили... їх витіснили...

14. Просто питання. Чому після шикування українського підрозділу,туди відразу прилітає ракета,а після тривалих анонсів прес-конференції, навіть повітряні тривоги зникли?

15. Lanktocha

Як тепер на шабашах по Вата-ТВ, Зеленського називають "Террорист Зеленский", у їх стилі, терорист - борець із державою-терористом.

16. Good man

Good man Обычный человек

Как тебе самому интервью?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні хлопці з передку написали - просили взуття....

18. mypucm

так шо - дрони вже не треба ? :scratch_one-s_head:

19. Lanktocha

Прес-конференція слабенька і примітивна. Але, як бушують рашисти, значить президент ще не найгірший.

а де твій аватар? :)