Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Это привело к освобождению пленных? Да.
    Это привело к отсутствию полномасштабной войны? Да.

Тебе шашечки или ехать?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще колись Червоненко говорив, що через томос буде ще один поділ і релігійний розкол. Тепер спостерігаємо щодо нового календаря, на 100% не перейшли на новий календар навіть парафії УГКЦ на Львівщині, на сході багато хто живе за старим літочисленням, тут говорили парафії ПЦУ, не може бути, одні колядують і відзначають Різдво, в інших - звичайний будний день, що вже говорити про великі села, де по 2 церкви різних конфесій.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/censor_net/42134

Зеленський позбавив можливості задавати йому питання

Цензор.НЕТ подав заявку на участь у прес-конференції президента Зеленського. Але прес-служба офісу президента нам навіть не відповіла.

Очевидно, що по-перше, пан Зеленський боїться відповідати на не підготовлені питання, до яких йому не написали відповіді. А по-друге, пан Зеленський боїться відповідальності перед народом України. Багато за що - за призначання агентів ФСБ на найвищі державні посади, за ганебну здачу півдня України, за провал підготовки до війни, за тотальну корупцію та безлад, які Слуги творять у державі, за некомпетентність на усіх рівнях, і за постійну брехню у вищому керівництві.

І не мене Зеленський позбавив можливості задавати йому питання - президент позбавив народ України можливості почути відповіді на питання, які хвилюють суспільство.

Що ж, буду шукати інші можливості змусити Зеленського відповідати за свої дії.

Юрій Бутусов

@censor_net| Ми у Facebook та Twitter

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бутусов так само брав за горло Порошенка за ганебну здачу Донбасу?
    Бутусов так само брав за горло Порошенка за те, що за п'ять років не було побудовано завод з виготовлення боєприпасів? А зараз на фронті бракує снарядів, чекаємо Христа-ради, поки хтось підкине...
    Бутусов так само брав за горло Порошенка, що той віддав державну трубу ворогу України і куму Путіна - Медведчуку? І за те, що Порошекно скрізь на посади генеральних прокурорів порозставляв своїх кумів-електриків луценків? А оту носату куму третього тисячоліття ще й поставив своїм представником у ВР, щоб людей лякала...

Бутусов просто пересрав би цю прес-конференцію, як колись пересрав ще до війни. Його там всі присутні гамували, щоб зупинився.
    Так що не слід Бутусову розписуватися за весь український народ.
    Будуть вибори - народ дасть свою оцінку. У Бутусова завжди якийсь хворобливий блиск очей.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

перехід на новий календар - це повернення до язицництва.
    Митра, Івана Купала тощо

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скоріше, тільки Приаов'я, по якому був, такий собі марш-кидок окупантів.
    Що за біліберда?
    Більшість християнського світу дотримується таких дат і приєднання до такого, основний аргумент, не святкувати разом із путіним і гундяєвим. Щодо Язичництва, вірити не вірити - особиста справа кожного, зараз таке явище як гроза можна пояснити законами фізики, а не, що Перун запускає вогняні стріли.

7. Gyppsy

https://t.me/censor_net/42162
    "Я не тряпка якась. Я захищаю інтереси своєї держави", - Зеленський про блокаду польсько-українського кордону

"Ми сказали, що не будемо продавати зерно до Польщі. Дайте вивезти! Але з квітня по вересень було дуже складно. Ми втратили сотні мільйонів доларів. Ми втрачали врожай. І ми почали втрачати політичні відносини. Але я не тряпка", - сказав президент України.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не лох, я не тряпка... :)))

Навіть такі речі треба доводити.

:)))

9. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас зайдёт кацалапый и скажет, что это слова сильного духом мужчины, который демонстрирует для граждан уверенность в завтрашнем дне.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене знайома, і коли у неї депресія, вона має заклинання для себе.
    Так от, коли їй зле, вона каже до себе: тряпка собірісь.

зразу відпускає.:)))

11. Good man

Good man Обычный человек

Уверен, у неё вкусный борщ получается.

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І вона набагато розумніша, ніж Зеленський, бо у неї розвинута самокритика.

13. Good man

Good man Обычный человек

Давно подметил, не так страшна глупость, как непонимание этой глупости.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли людина щойно померла, вона цього не розуміє.
    Те саме, коли людина дурна.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб потрапити на прес-конференцію Зеленського потрібно робити правильний вираз обличчя.

Ну наприклад, такий:

16. Gyppsy

https://t.me/censor_net/42173

"Ігнорувати той факт, що українці вважають тг-канали своїм основним джерелом інформації ми не можемо", - Никифоров

"Ми вимушені з цим рахуватися про усіх тих абсолютно справедливих застереженнях, які є до телеграм-каналів", - сказав речник Зеленського Сергій Никифоров.

Зазначимо, що головного редактора "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова вкотре не запросили на прес-конференцію президента Зеленського.

"Прес-служба офісу президента прислала мені офіційну відмову щодо участі у прес-конференції. Ніяких підстав для відмови не вказано, як і минулого разу, ніяких пояснень", - повідомив Бутусов.

Цензор.НЕТ - одне з найрейтинговіших загальнонаціональних онлайн-видань.

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кому цікаво, як Бутусов уміє додьобуватися до Президента, може подивитися уривок з попередньої прес-конференції.
    Бутусов - хвора психічно людина, він своєю тупістю може вивести з себе будь-кого. А зараз на Зеленському лежить величезна відповідальність, два роки нелюдського напруження, вибивання у Заходу засобів ППО, танків, літаків, боєкомплектів. Як утримати ситуацію проти набагато сильнішого і підступнішого ворога - держави-терориста Росії.

Звідки Бутусову відомо, що було краще: здати Південь, щоб не втратити всю Україну, чи захищати лівобережну Херсонщину і втратити десятки тисяч людей, а зрештою - і всю Україну?

Психований Бутусов виведе з себе будь-кого. Та ще й може полізти битися. Порошенківська шавка. Хотів перетворити прес-конференцію на срач. Нахер-нахер.

View: https://youtu.be/vhT967UAZpM

18. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):)))
    Как я и писал, Зеленский хотел приехать в Израиль во время боевых действий, но ему отказали.
    Кацалапый тогда начал лгать, будто это не так, кто такому уважаемому лидеру отказать может, это неправда.

Также Зеленский сказал, что готов был поехать в Израиль в начале войны в секторе Газа, но у "коллег были свои приоритеты" (то есть, Тель-Авив не смог или не захотел принять Зеленского).

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та де той Бутусов, а де український народ, господи. Це смішно.
    Український народ - за обраним українським президентом.
    Ставка на те, що з Бутусовим, що завжди настільки неадекватний, що може навіть накинутися та битися, як слів бракує (ми ж це бачили), президенту прийдеться розлютитися. Тому хай краще покричать, що президент не хоче відповідати на питання, що вони наскирдували.

Тут треба либонь не сідати з таким не зовсім здоровим як Бутусов на однім гектарі, либонь ризикнути своєю (і України!) репутацію, що наразі вкрай недоречно.
    Час воєнний, а відповідати цим придуркам на питання, які поки що не розглошують, чи йде слідство, чи виправдовуватись на маніпулятивні питання - та нахуй хай йдуть..

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я взагалі давно про це кажу: вести роз'яснувальну роботу треба повсякчасно, але це не означає, що треба втягуватись в дискусію з тими брехунами з штабу Пороха, що нема де пробу ставити. Тратити на таке псевдопатріотичне гівно дорогоцінний час?
    Є можливість президенту з'являтись на телебаченні, зараз і цього більш ніж досить.
    Є Подоляк, що досить впевнено освітлює питання сьогодення та інформаційної війни.

а де твій аватар? :)