Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Треба бути керівником і буде в тебе свій Рошен.
    А якщо ти довбойоб, то ти проєбеш найкращу кондиторку радянських часів, якою був Світоч.
    І де той світоч?
    Чим він славиться зараз?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То що? Зеленський останньої миті й без попередження скасував брифінг із американськими сенаторами? І мене це вже не дивує. От сьогодні писав, що маєм проблеми в Палаті Представників, будуть ще й у Сенаті. От лише, коли я там добавив, що краще б на Банковій увесь зв'язок пропав на той час, то я мав на увазі форс-мажорні обставини, які виправдовують зрив брифінгу. А отака відмова за лічені хвилини до початку - це демонстрація неповаги.
    От ви собі уявіть: верхня палата - Сенат. Там більшість за Україну. І не лише демократи, але й республіканці. Вони мають претензії і висловлюють невдоволення з певних питань, але не проти підтримки. Просто хочуть щось виторгувати від Байдена й щось адекватне почути від цього Зе. Ну, щоб хоча б повагу продемонстрував. Вони збираються поза графіком засідань сходяться до залу. Їх спікер (демократ Чак Шумер) спеціально закликав узяти участь), аж раптом Шумера сповіщають, що Зе якраз перед початком скасував брифінг. То це той випадок, коли образа демократів буде навіть більша, ніж у республіканців - ті хіба позловтішаються. І вже вони не додадуть голосів.
    Це Зе цілком свідомо працює на провал усього й неминучість програшу України! Я елементарно не бачу ЖОДНОГО іншого пояснення. Там не тільки це, а ще багато іншого.
    До речі, троє зрадників Єрмак, Стефанчук і Умеров прибули в США. Отепер уже остаточно погані наші справи. І тут жодного гумору. До 14 грудня вони готують програш України по всіх фронтах, включно і з військовим.
    Т.Чорновіл

3. І додати нічого

FB_IMG_1701921442514.jpg

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. Мені видається що то буля власною персоною.
    Ну слово в слово той самий маразм, який вона пише в своїх дописах

Останнє редагування: 7 гру 2023
  6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Навіжена з довідкою! :haha:

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз викупив швейцарський "Нестле", асортимент став меншим, знаю, там деякий час проходив стажування. Стосовно кращої за якістю радянської продукції, обійдемось без штампів а-ля "вкуснейший пломбир" чи "натуральная колбаса по 2.20".

8. Необійдемося.
    Ти ще в яйках татка пищав, коли я вже працював нафабриці Карла Маркса у Києві.
    А потім мав можливість порівнювати з продукцією Рот фронт і бабаєва і іншими кондитерками.

Весь совок тягав в ті часи конфети Світоча і київські торти.
    Твій черговий висер непроходить.
    Біжи за інструкціями

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бізнесмен Ігор Коломойський офіційно визнав втрату громадянства і подав на Володимира Зеленського до суду.
    Однак Верховний суд залишив його заяву без руху і надав 10 днів для надання доказів поважності причин пропуску шестимісячного строку на оскарження указу президента.
    Фото: пресслужба YES

Як гадаєте, хто виграє, Бєня, чи "як нарушу закон - сам уйду"?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто у нас президент? Завгосп

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зеленський провів нараду з "міжнародниками" МЗС і ОПУ, щоб "спланувати активні дипломатичні зусилля на грудень і початок 2024 року". Планування на грудень починається у Зеленського 6 грудня ... Яке відношення має до дипломатії законодавчо чисто технічний орган обслуговування "ОПУ" - гримаси українського буття. Результат всієї цієї циркової вистави під назвою "вони працюють" - епічний провал по всім основним напрямках міжнародної діяльності - заблокована допомога, заблокована євроінтеграція, заблокований транспортний коридор в ЄС.
    По результатам виконанню ст. 106 Конституції
    Стаття 106. Президент України:
    3) представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України;
    оцінка "НЕЗАДОВІЛЬНО"(с)

12. Сьогодні в Ґазі загинув син колишнього начальника Генштабу, нині міністра Гаді Айзенкота - Галь.
    Ізраїльські міністри дітей від боїв не ховають

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Глянув, Хомчине, про що холіварять. Зрозумів, що Ви працювали на Карла Маркса, тому не дивно, що Ви рвете дупу за захищаєте Порошенка, який прибрав Карла Маркса до рук.
    Щось про сина колишнього Президента України можете сказати?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Зеленський декілька разів втік від мобілізації, то що вже говорити про інших, нє?

16. Lanktocha

Не був би він президентом, чи дуже корисним він був би на фронті, звичайно, без сталінсько-жуковських методів?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, як казав Кошевой, снайпер в перший день у мене вцілить.

Хороша причина не воювати.

18. Lanktocha

Має бути принцип?

Навіть в УПА брали не всіх підряд, з вимогами - сила, вміння, мотивація...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

лізти у президенти мотивація є, а захищати країну - мотивації нема.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось який фрукт я розкопав:

Вчіться, Турист, Лаптоша, Медведо, Буля як тре заробляти, не напрягаючись.

а де твій аватар? :)