Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Если бы. Я до сих пор не могу разглядеть его бока. Он теряется между сеном, козами и Серёжей Притулой.

• Тупо Тупо x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

шо за брєд... я такого не писав :acute:

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

дописи на ЛФ не горять.

4. МЗЧ в останню мить скасував свій відеовиступ на закритій зустрічі сенаторів. І це перед голосуванням за допомогу Україні, без якого нам скоро гаплик.
    Причина не вказується, але ризикну припустити: він раптом довідався, що цукерками його там пригощати не планують.
    Бачте, одна справа - хизуватися фліскою гакі й неголеним їблом утомленого рятівника світу на урочистому виступі перед Конгресом. Друга - відповідати сенаторам на важкі питання про корупцію, узурпацію влади чи наїзд на Залужного.
    Черчіль, бля

5. Ну ти й тупий! Притягнути оте чмо, що розпродало найбільше армію, в якості доказу.
    Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти!?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Версія, а не істина, що не піддається сумніву і спростуванню а-ля "Євангеліє" від чорноволохів.

7. Відповідь на болюче питання, чи вплинули на путінське рішення про вторгнення українські внутрішньополітичні реалії, міститься в книзі Фердинанда Фойєра «Останній політик».
    Судячи зі слів директора ЦРУ Бернса, котрий останнім із американських високопосадовців зустрічався з Путіним, вона позитивна.
    Бернс цитує Путіна, чому той вважав ситуацію сприятливою для захоплення (conquer) України.
    1. Зеленський слабкий лідер.
    2. Його держава (думаю, мова про суспільство - К.В.) безнадійно розділена.
    3. Військова операція в Україні буде простою й швидкою.
    Думаю, пояснення вимагають лише два останні пункти. Висновок щодо «hopelessly divided polity” зроблений із результатів виборів 2019, коли частина суспільства вважала необхідним продовжувати протистояння з агресором, а більшість покладала провину за війну на власну владу й прагнула компромісу.
    Відтак, Україна після виборів 2019 пригальмувала розвиток своїх оборонних програм. Крім того, її керівництво, попри всі попередження й застереження, відмовлялося готуватися до вторгнення, що справді створювало в Путіна ілюзію про легку перемогу.
    Таким чином, можна зробити висновок, що велика війна не була неминучою. Такою її зробив мудрий вибір українського народу в 2019.
    П.С. Бернс і Путін, як відомо, проплачені порохоботи
    К.В.

8. Касьянов:

Не люблять вони нашого президента.
    Спочатку Арахамія вистрілив у ногу Володимиру Олександровичу, принизив гордість нації, заявивши, що це Борис Джонсон не дозволив йому підписати мир із росіянами. Потім по ногах президента кулеметними чергами постів на фейсбуці стріляла Безугла, яка піддала сумніву дар передбачення вождя, який призначив Залужного головкомом і, тим самим, врятував країну. Потім на хворий мозоль вродженої толерантності Зеленського наступили злопам'ятні прикордонники, які нагадали Петру Олексійовичу, як він не пускав через кордон Михайла Ніколозовича.
    Кінчайте стріляти по ногах нашого президента. Не розгойдуйте човен. Не хитайте собачу будку. Не то втопите Єрмака.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У Зелупи гівно у пащеці не тримається.

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

11. Півсвіту мучиться питанням, як міг керівник держави, що очікує на допомогу в 60 мільярдів доларів, відмовитися від виступу перед людьми, котрі мають рішення про це приймати.
    За моєю інформацію, у відсутність наставника він просто обкурився.
    І це не жарт
    К.В.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда... Не зміг вчора Зеленський нічого корисного сказати для України.

Напевно Єрмак заборонив....

Супер президент на весь світ...

Залишимося без зброї?

Переконаний, на 100%. Порошенко б з задоволенням виступив. Ех...

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так Зелупа і Порошенку підісрав, і сам обісрався. Гівнюк миршавий.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що він сцить Пороха більше, ніж Пуйла:

Перед Безпековим форумом в Галіфаксі Банковая закатила истерику #поро... | TikTok

Зеленський готовий Україну поставити під ганьбу, але насолити Пороху.

15. Good man

Good man Обычный человек

В одной из тем с участием админа турист предлагал удалять темы. Я на это возразил как раз тем, что тогда пропадут высказывания форумчан, которые в дальнейшем могут быть важны. Львовский форум это форум взрослых людей, а взрослые отвечают за свои слова.

16. Lanktocha

Звертали увагу, що найбільше у миколаївських подарунках, окрім шоколадних сніговиків та Дідів Морозів, шоколадні плитки, цукерки, карамельки... якої фірми? Таке "ущемлення" усунутих від влади.

17. Та випускай конкурентні цукерки і ти не будеш "ущемлен"
    Наразі ти тільки видаєш на гора беззмістовні висери

• Подобається Подобається x 1
  18. Lanktocha

У деяких є свої особливості, але нема такої реклами.
    Ну і такий концерн відкривають не із позичених 100 доларів + конкуренція.

а де твій аватар? :)