Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Турист, скільки можна сидіти в танку? Це тупо.... На жаль.

Рада закріпила в Конституції курс на ЄС і НАТО (ukrinform.ua)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти правильно кажеш - заробив. А зараз влада не заробляє, просто краде.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно, нехай собі сидить у тамборі, а тим часом:

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, мілко пливаєте (чи повзаєте по багнюці - я вже й не знаю...)
    Я Вам навів повідомлення з поважного джерела - газети Гардіан. Це повідомлення спростовує Вашу брехню (яку Вам якесь лайно підкинуло), що в момент нападу сім'я Зеленського була буцімто вивезена з Києва. А Ви у відповідь знову якусь херню перепощуєте.
    Скажіть, була Олена Зеленська з дітьми 24/02/2022 поряд зі своїм чоловіком, чи не була?
    З одного боку - солідна газата Гардіан, з другого - придурки, які щось комусь намагаються впарити.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, ви кого на виборах обирали у 2019 році?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Іронії не розумієте...
    Украв Порошенко, украв. Я знаю точно, як він прибрав до рук Київську кондитерську фабрику ім. Карла Маркса, яка тепер - Рошен.
    Знайомий із людиною, яка допомагала акціонувати те державне майно, а потім людей надурили і всі акції скупили за копійки Порошенко та його подільники.
    А от Зеленський дісно заробив гроші. Зумів (пославши нахер кавеенщика Маслякова) створити власну компанію, яка чесним шляхом почала заробляти гроші, випускаючи популярну серед сотень мільйонів глядачів кіно- і телепродукцію.
    Зеленський не акціонував ні кондитерських фабрик, ні молокозаводів, ні ленінських кузень, як Порошенко, а працював.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А з третього боку пані Зеленська:

Олена Зеленська: Зеленський і дружина не бачилися з початку війни (21.05.22 13:12) « Політика України | Цензор.НЕТ (censor.net)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте вже інфу про податки, які сплатив прибутковий та успішний Зеленський.

Ато все бла-бла та бла-бла.

Бо про Рошен відкрита інфа, що до сплати податків.

Тільки не гальмуй, давай сміливо і правдиво.:)))

9. Good man

Good man Обычный человек

Была. Готовила скумбрию по 8 гривен.

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

посли ?
    це ті, шо тікали на захід ? :scratch_one-s_head:

11. mypucm

це наче хтось купить за одну гривню акції заводу... потім буде хвалиться податками ;)

12. Тільки вкрав 40 млн з ПриватБанку
    А так він чесний, що немає де клеймо ставити.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

І що?Вони повинні були піддавати ризику життя своє, дружин, працівників посольств?З якого біса?

14. Там йому не це треба читати, а коментарі звичайних українців до цього повідомлення.
    Це є істинне ставлення до віслюка

15. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый снова народ пытается обмануть, но нас не проведешь. Я специально смотрел интервью Зеленского перед выборами президента. Он рассказывал, что людей Квартала до КВН-а Маслякова он бегал уговаривать. Девушка из квартала (не знаю, как её зовут) отвечала ему: какой Квартал, я шикарно устроилась в Макдональдс на 100 (или 200) долларов зарплаты, никакой Квартал мне не нужен.
    До КВН Маслякова доход кварталовца 200 долларов в месяц, а после Маслякова 200 000. Чья это заслуга?
    Он так послал, что доход в 1000 раз увеличил? Ну-ну. До КВН-а Квартал знали только их родственники, а после КВН - вся страна. Ты на какую афишу в 2004-м году пошёл бы: юморист Вася из Полтавы или победитель высшей лиги КВН?
    Должник Маслякова. Всю продукцию квартала делал на русском языке, чтобы зарабатывать больше. Публично плевать хотел на украинскую мову. Как только речь заходила о деньгах, никакой украинской мовы он не знал, всё на русском, чтобы больше заработать. Вот такой патриот Зеленский. Перед Масляковым сюсюкался, перед Кадыровым извинялся, а на украинскую мову плевать хотел.

16. MayorMayor

Зелебобік, ти довбойоб. А щоб не бути довбойобом- прочитай Податковий кодекс.Я розумію, що це надто складно для тебе, але ти спробуй.

17. mypucm

та ви шо :facepalm: от падлюки :facepalm:
    а яка саме влада?
    депутати від яких фракцій крадуть... а які чесні ? :popcorm1:

18. MayorMayor

Виконавча влада. Скільки там отой поц з "улибочкою" вкрав?

19. Good man

Good man Обычный человек

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, ти людина правдива, маєш інфу про 1 грн. і вже готовий це показати на форумі.

а де твій аватар? :)