Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я чомусь згадав народну мудрість: Якби я був таким розумним учора, як моя жінка сьогодні...

Сьогодні уже ніхто не сумнівається в ефективності ударних дронів камікадзе - дешево і сердито.
    а ще півтора року тому ніхто, буквально ніхто не приділяв таким дронам достатньої уваги, хіба що крім іранських попів (Аллах підказав, я так думаю).
    Інакше б і хоча б та ж росія, готуючись до війни з Україною та Європою, налагодила б виготовлення таких дронів по 500 доларів штука десятками тисяч - не проблема з китайськими запчастинами.
    США не удосконалювали б свої танки, нашпиговуючи її дорогою електронікою, які вже коштують мільйони доларів за штуку, а також приділили б увагу ударним дронам і з початком вторгнення давали би ці дрони Україні тисячами і десятками тисяч.

Цікаво було би взнати, хто перший із українців придумав взяти звичайний дрон, яким в мирний час спостерігають за зайцями і лисицями в полі, і прив'язати до цього дрона звичайну міну і не скинути ту міну вниз, а прямо з дроном спрямувати на ворожий танк (який, як і американський, також коштує в тисячі разів дорожче, ніж той новопреставлений дрон)?

Ну, а щодо сміху нашого Хомчина... Якщо немає що відповісти по суті, бо на правду важко щось заперечити, то він. як і Мих, ставить або тупо, або смішно. Я вже й уваги не звертаю.
    Хай краще подумають, чому Порошенко не пішов по вищих судових інстанціях, щоб відвоювати для України вкрадену Медведчуком трубу.
    От наш @Мих, якби його право на власність спочатку підтвердили суди всіх інстанцій, а потім суд нижньої інстанції "передумав" і віддав ту власність комусь іншому, наш шановний Мих рвав би дупу, щоб повернути ту власність собі назад, дійшов би не те що до міжнародних судів, а як співав Висоцький "до Христа дойду и знаю - не пожалует Христос"

А от Порошенко або плював на ту трубу, відібрану у держави, або, що більш схоже на дійсність, йому дещо із тієї труби попльовувало, і нехило.

Нагадаю, що колись Мих хвалився, що виграв багацько судових позовів. От хай би дав об'єктивну оцінку поведінки Порошенка у випадку із тою трубою.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

"Євангеліє" від чорноволохів...
    Якщо ще переглянути рашиські балагани зими 2022 - настрої та очікування зовсім інші.

3. Станом на 23.02.22 останні з них уже евакуювали з країни свої сімʼї, а Бубочка після піврічного опору офіційно визнав загрозу війни, підписавши закон про перерозподіл коштів від милого його серцю Великого крадівництва на підготовку до вторгнення (використати їх із цією метою держава, звичайно ж, не встигла).
    Залишалося ще одне корінне питання - правовий режим, який у цей день мали визначити на РНБО.
    Варіантів було два. Воєнний стан, призначений саме для цих ситуацій, або надзвичайний, передбачений для боротьби зі стихійними лихами чи внутрішніми заворушеннями. Корінна різниця - перший передає всю владу військовим, другий - ні.
    За воєнний стан стан проголосували двоє - Залужний і Резніков. Решта - за другий (мабуть, щоб Залужний, не дай аллах, московитам наступ не зіпсував).

Планів цим блядям, бачте, не вистачає

4. Вовка, тут таке діло: знайшли твого Свинарчука. Ти ж пам'ятаєш, що ти обіцяв? Ні, я не чекаю, що ти підеш, я не настільки наївний. Я б просто хотів почути, як ти і твої зедовбойоби будете відбріхуватися цього разу і пояснювати, що "єто другоє". А, я ж забув, що ти нікому нічєво нє должен...

View: https://twitter.com/zn_ua/status/1729131031033425960?t=m-7dmzcPgkZ2WZoYe-jaLA&s=19

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маряна БезГугла, як і всі зебобіки мають один рівень IQ. Тому для них всіх вони зрозумілі один одному, ну а Залужний - це для них, як з іншої планети.
    Тому зелені завжди хвалитимуть собі подібних лікарів навіть, якщо мова йде про військові справи. :))) Тупість, вона безмежна.:)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте що на це кажуть зебобіки?

Та то ще було у 2019 році! То не рахується!:)))

7. 20231128_154216.png

8. Good man

Good man Обычный человек

Зачем так плохо. Она по статусу входит в пятерку самых главных людей в области обороны страны. Один из ближайших соратников президента. Также, как Арестович. Хочу напомнить, что Ермак пришёл на свою должность с должности, которую занимал Арестович.
    Поэтому слова, будто Арестович мелкая сошка, не имеют никакого веса. Если он мелкая сошка, тот Ермак - это чуть выше мелкой сошки. А кто-нибудь может такое сказать про Ермака? Нет. Значит должность у Арестовича была серьёзная.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вам таке? Як Фаріон...

Усім заважають солдати.

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

посилання на відео?

12. mypucm

забув, як психологи називають цей феномен...

кожен висер про відому людину трохи піднімає популярність автора

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ич... який... відео захотів... справедливий...:)))

Таке відео підійде:

(2) Facebook

:))):))):)))

15. mypucm

шо вам не ясно?

тема - енергетична безпека..
    важко знайти баланс між імпортом та цінами для населення,
    треба прямувати до власних потужностей,
    знову ж таки - це і питання приєднання до європейського простору,
    і це опрацьовується,
    сама ціль в тому, щоб в рамках енергетичних питань
    це і логістичний компонент
    і з позицій національної безпеки... тут ви мене доповните...
    надзвичайно важливо, щоб ми її досягли протягом найближчих років

ШО ТУТ ВАМ НЕПОНЯТНО ? :scratch_one-s_head:
    ТРИВАЄ РОБОТА :)
    ви ж стрибали за євросоюз - тепер ці важливі питання треба узгодити окремо з кожною країною...
    і таких питань сто тисяч :)
    і так нема кому працювати, а ви ще й заважаєте :acute:
    поки ви там сидите з пивом перед телевізором... Мар`яна працює за всіх :download:

16. mypucm

а держава заробляє на серіалах?
    раптом вони прибуткові?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже вИстрибнули.

ВАКС закрив всі справи по міжнародному злочинцю Коломойському. :))):))):)))

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Бачу, до наших порохоботів ще й путінський гамнюк Гудман підключився.

ГудманПідключився.png

а де твій аватар? :)