Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

за певних обставин погоджувати не обов'язково...

(мені здається) у військових і до початку війни міг бути наказ 'стріляти на враження' ... єслішо

2. Хомчин ще та тварюка.
    Зовсім не читає брехливі зелені змі, не слухає єбломврафон, але в нього є джерела, перевірені за 10 років війни:

Думаю, протокол цієї наради давно знищений. Лагута помер (за не зовсім зʼясованих обставин), але інші учасники її відомі й покази на суді обовʼязково дадуть.
    Отже, квітень 2021 року, нарада в Херсонській обладміністрації за участю президента України та представників Південного командування.
    Генерал-майор Володимир Миронюк:
    - Пане президент, нам потрібна допомога цивільної влади у відведенні землі під будівництво укріплень і будівельна техніка. Крім того, наявними силами ми не можемо забезпечити прикриття цього напрямку в разі можливого наступу противника. Якщо не буде посилення, ворог може за 3-4 дні дійти до Нової Каховки.
    Президент Володимир Зеленський (звертаючись до Єрмака):
    - Андрей, почему этот генерал меня пугает?
    Лицедій просто не знав, що менш ніж за за рік він гратиме уже не миротворця Ґанді, а мужнього й непохитного Черчілля.
    А ще згодом - переконувати суспільство, що в провалі підготовки до війни винні військові - Залужний, Наєв, Соколов та інші, а не схиблене на ідеї примирення з Росією політичне керівництво України.
    П.С. Тільки не ставте обурені емодзі, це зменшує видачу
    Карл Волох

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да.
    То Зеленський раніше був поганим (коли 73% проголосували ), але коли раша напала, Зеленський став "хорошим". Путін полікував Зеленського?

Це так як Забужко "висер", але перекочував до Миха, хоча Михового слова там нема.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой пані, ви вмієте рахувати до 4 ? Сумніви розбирають.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чув. Я чув, що влада харчувалася Мівіною, а про спання не чув.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Буля знає, що не спав. Ну що ви... Як можна в цьому сумніватися? Хочете, щоб і вас внесли до трійці?

7. mypucm

я не заслужив... :dntknw:

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Багато хто змінив свою думку про Зеленського. ДО виборів була одна думка, ПІСЛЯ виборів - інша, а з початком рашистської агресії - ТРЕТЯ.

Найбільш показова зміна ставлення до Зеленського - у Яроша, в патріотизмі якого ніхто не сумнівається. Це - один із символів спротиву Російській Імперії. Один із добровольців-командирів, які почали захищати Україну з 2014 року.

І от що Дмитро Ярош сказав про Зеленського (мабуть, багато хто пам'ятає).

За Збройні Сили України, геть не хвилювався, бо довіряв і довіряю Головкому Валерію Залужному і його команді…)

І ми, Украінці, справді довіряємо Верховному Головнокомандувачу Володимиру Зеленському (сподіваюсь, що не буду плюватися від цієї своєї фрази за тиждень, місяць, рік)…
    Зараз, для мене, Володимир Зеленський - Президент і мій Брат по Зброї. І цим все сказано.

У всіх нас - українців - одна Війна - Національно-визвольна, Священна та Вітчизняна!
    Перемога буде за нами!

Слава Україні!

Зараз, для мене Володимир Зеленський - Президент і мій Брат по Зброї. І цим все сказано - Дмитро Ярош | БукІнфо (bukinfo.com.ua)

І лише останні паскуди з українським паспортом можуть уже майже два роки обсирати Зеленського, ще й знущатися - "боневтік".
    Так це - найцінніше, що може бути в керівникові держави - не втекти, а залишитися з країною, яка йому довірила владу.

Ще раз кажу - оті, хто зараз під час війни обсирає Зеленського, намагається розхилитати ситуацію в країні, скаламутии воду. щоб рибки наловити - останні скоти і падлюки.

Українці Зеленському справді довіряють, а останні гниди тільки те й роблять, що обсирають його вдень і вночі.

ЗІ. А от що Дмитро Ярош казав Зеленському за півроку до широкомасштабного вторгнення:

Ярош сказав Зеленському вибачитися за зрив спецоперації проти вагнерівців
    26 червня, 2021, 02:28 glavcom.ua

Хочу від себе сказати, що, на мою думку, Зеленський був більше інформований стосовно тієї ситуації з вагнерівцями, чим Ярош.
    Ярош просто не міг знати тих обставин, які були відомі Зеленському.
    Хоча б тому, що західна розвідка може інформувати Президента України, а Яроша - ні. Те ж саме стосується і української розвідки.
    У мене така підозра, що Яроша зовнішня розвідка України інформує не про все. Можливо, що зовсім перед ним не звітує.;)

Останнє редагування: 25 лис 2023
    • Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому з Зеленського має бути відповідальність, як з того, хто все знав і відпусти вагнерівців - зірвав операцію.

А причиною всього цього бардаку є виборці. Адже не серкрет, ті, хто голосував за Януковича, у 2019 році віддали свої голоси Зеленському.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, ви разом на фронті воюєте, чи у тилу?

11. mypucm

я б сказав так...
    Порошенко очолив олігархічну систему, яка була побудована до нього.... і з його активною участю...

народу набридло...
    не так сам Порошенко, як стара система :facepalm:
    виснажена олігархами економіка рухалася кудись не туди...
    дерева не висаджувалися... :facepalm:
    -----------------------
    у владі потрібні були нові оптимістичні сили :):flag of truce::girl_angel::hi::dirol:

народу довелося голосувати за Зеленського :morning1:
    кращих на той момент не було :dntknw:

середній бізнес переміг великий бізнес :dirol:

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не віриться, що ви не дивитесь телевізор.

Поясніть, як це Порошенко очолив олігархічну систему?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

Це точно, якщо вважати, що середній бізнес - це чиновники, воєнкоми та інші крадуни.

А як там переможений Ахмєтов?
    Ахметов купив двоповерховий пентхаус у Лондоні за $122 млн — Forbes.ua

Ахметов придбав "найдорожчу у світі віллу" | УНН (unn.ua)

Ось список найбагатших людей в Україні за версією Forbes на 2022/2023 рік1:

1. Рінат Ахметов - Металургія, паливно-енергетичний комплекс (Metinvest, DTEK) - $4.4 мільярди1
    2. Максим Літвін - IT (Grammarly) - $2.3 мільярди1
    3. Олексій Шевченко - IT (Grammarly) - $2.3 мільярди1
    4. Віктор Пінчук - Металургія, нерухомість (Interpipe) - $2.2 мільярди1
    5. Костянтин Жеваго - Металургія (Ferrexpo) - $1.4 мільярди1
    6. Олександр Герега та Галина Герега - Роздрібна торгівля, агропромисловий комплекс (Epicenter K) - $1.2 мільярди1
    7. Влад Яценко - IT, фінтех (Revolut) - $1.1 мільярд1
    8. Вадим Новинський - Металургія, паливно-енергетичний комплекс (Smart Holding) - $1 мільярд1
    9. Геннадій Боголюбов - Паливно-енергетичний комплекс, інвестиції (Private group) - $1 мільярд1
    10. Сергій Тігіпко - Машинобудування, фінанси (TAS group, Universal Bank) - $870 мільйонів1

Гм... А де Порошенко?

14. Я одна з тих паскуд. В2019 казав вам йолопам, що ви голосує е за війну і зе її приведе у вашу хату.
    І що?

Ну і ну, Арахамія таки визнав, що лише Порошенко фактично врятував нас від капітуляції дебілів, вписавши в Конституцію в 2018 курс в НАТО:

- "Щоб ми взяли нейтралітет - це була найбільша для росії справа, вони готові були закінчити війну, якщо ми візьмемо, як Фінляндія колись там, нейтралітет і дамо зобов'язання, що ми не будемо вступати до НАТО... Фактично ключовий пункт був цей. Все інше там - косметичні, політичні приправки, типу денацифікація...".

"(чому не погодилися?) Ну, по-перше, для того, щоб на цей пункт погодитися, треба змінювати Конституцію, - наш шлях до НАТО записаний в Конституції."
    --

Оце так акробатичне сальто з перевзуванням в повітрі. Порошенко більше не зрадник, а молодець. Уря.
    Але я от, наприклад, ще пам'ятаю, як Банкова тоді намагалася використати масову істерією і сформувати суспільну думку: "курс на НАТО - головна причина війни".
    Речник Банкової Арестович - 18 березня 2022:
    - “Порошенко, коли вносив це, то була його особиста передвиборча піар-технологія. Він тоді вже знав, що НАТО нас ніколи не прийме. І зараз не остання доля провини за військову агресію проти України лежить на тих, хто приймав і просував цю норму в Конституцію”.

Сам Зеленський розпочав антинатівську пропаганду:
    - "Щодо НАТО, я до цього питання давно охолов. НАТО нас не приймає. Ми не будемо країною, яка щось випрошує навколішки. І я не буду таким президентом".

Помічник начальніка скрєпок Жовква уже аж 27 червня 2022 року:
    - "Україна не має намірів робити кроки щодо вступу до НАТО".

Ну і Єрмак: цей навіть досі бігає зі своїм мертвонародженим проектом "гарантії безпеки Україні", яким намагається підмінити курс в НАТО.

-------------
    Насправді, Арахамія і тут бреше. Ніякі це не "косметичних пункти".
    Путін цих клоунів нашугав і втягнув у злочин - готування держзради по всім пунктам, а потім зашкварив перед нами всю цю дрібноту.

1) Учасник делегації від України Арестович підтверджував путінські звинувачення про згоду на всі умови ворога: на тих переговорах вони також обговорювали з рускімі зменшення чисельності ЗСУ і навіть кількість одиниць техніки у нас на озброєнні:
    - (Ми їм сказали) "250 тисяч - ето всьо, на што ви, рєбята, можете надєяться! Чіслєность украінской армії в мірноє врємя ето как раз 250 тисяч. Ми просто ржалі ім в ліцо! Столько насмєялісь!".(с)
    2) Ердоган в березні 2022 повідомив, що "Україна погодилася на компроміс з РФ щодо" 1) відмови від НАТО, 2) рос. мову офіційною в Україні. 3) по по Криму і Донбасу Зеленський "погодився провести референдум".
    3) ну а підтвердило це все відео Борі Філатова, на якому він здає всю внутрішню кухню готування до злочину :
    - Нє хотєлось би, чтоби ето всьо попало в паблік, но разнимі каналамі на мєня виходят... в общєм поддєржать конфігурацию, фєдєратівную... нє фєдєратівную, отказ от НАТО, отказ от Крима, ...єслі прєзідєнт прімєт такіє рєшенія, мери обложених городов должни (поддєржать).
    View: https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/2917162441914155

Так що "косметичні приправки" ці ніякі не косметичні, а замах на злочин - "державна зрада". Готування до злочину відбувалася організованим злочинним угрупуванням в складі групи осіб. Злочин не вдався лише через рішучий спротив народу України і допомогу союзників:
    "приїхав Борис Джонсон до Києва і сказав, що ми взагалі не будемо з ними нічого підписувати – і давайте будемо просто воювати". (с)

Прийде весна - саджати будемо.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

За те зараз весело, нє?

16. mypucm

якби всі були такі розумні тоді, як оце ви зараз :drag:

17. mypucm

18. mypucm

я мав на увазі політичний вплив...

якісь слуги народу обігнали на виборах і опзж, і єс, і може ще когось...

тільки не кажіть, шо їх коломойський фінансував

19. mypucm

свій телевізор я продав у 24 роки...
    далі було кілька щасливих років без новин...

далі купив приймач... щоб слухати музику... а туди ж новини пхають...

потім з`явився цей клятий інтернет...
    потім домашній...
    потім безлімітний...
    так і докотився... :sad:

--------------------------
    щодо Порошенка...
    ну а шо він радикально поміняв в Україні ?

може сказав - не їдьте на заробітки, працюйте вдома?
    ні...
    може сказав - висаджуйте дерева, бо скоро буде пустеля, і усім пц...?
    ні...
    може сказав - досить палити, пиячити, їсти цукерки... скоро усі помремо від серцево-судинних захворювань, раку та діабету?
    ні...
    може сказав - переходимо на здоровий спосіб життя?
    ні...

і т.д. ...
    ----------------------

в Україні давно склалася експортоорієнтована економіка, яка вигідна кільком десяткам багатіїв... і дуже виснажлива для природи, і для людей...

і Порошенко очолив цю систему, яка склалася до нього...

і успішно провів косметичний ремонт...

добився томосу...

не заважав працювати малому та середньому бізнесу... і олігархам... усім вистачить місця...

головне - щоб усі купували цукерки! :uanew:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)