Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

нє, не гарантовано...

джерелом влади в Україні є народ...
    виборці делегують владі частину своїх невід`ємних прав... на певний термін...

якщо захочуть...

питання в тому, яка користь виборцям від можливого продовження повноважень Зеленського?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. Законом не заборонено вдруге балотуватися на пост Президента України.
    Зеленський мамою не клявся, що не піде на другий термін і не божився.
    Балотування на другий термін діючого Президента не є порушенням закону.
    Я висуваю Зеленського в Президенти. І нехай не думає відмовлятися! Бо припиню вивчати турецьку мову! Тоже мені - "не піду, не піду...".
    Ще в Запоріжжі не всі мости добудовані. Я там, щоправда, був лише один раз років сорок тому, але я наполягаю на тому, щоб там були чотири мости. А щоб хтось інший прийшов знову до влади і знов почав людям відрубувати руки... Ми що - дикуни, чи що?

3. medwedo berlogsoni

Не можу зрозуміти його ніку. Якщо читати ззаду наперед, то виходить сраллікатзам. Сраллі - це я розумію, а далі - не розумію

4. medwedo berlogsoni

Гуглом перекладав, засранець кацапський?

. Немає в українській мові слова "недовольство" Є слово "незадоволення", "невдоволення".
    Уряд не буває "поточним" Поточним буває рік, місяць, план, графік тощо.
    Це ще тебе, козачка засраного, на знання русинської мови не перевіряли.

Скажи краще, чи Путін - Хуйло.

5. maztakillars

maztakillars Перейдіть за моєю історією: www.el-en.com.ua

І щодо турецької мови – не переставай вчити, незалежно від політичного клімату. Як казав один мудрий чоловік, колишній бородатий воїн: "Знання мови – це не тільки ключ до інших культур, але й відмінний спосіб втекти від політичних дебатів".

Та головне, пам'ятай: будь-яка кандидатура на президентське крісло – це не тільки про мости і обіцянки, а й про відповідальність і здатність слухати людей. Навіть тих, хто знає турецьку мову і мріє про чотири мости в Запоріжжі.

6. maztakillars

maztakillars Перейдіть за моєю історією: www.el-en.com.ua

Ага, друже, можу дати значить свій зуб на відсікання, що ти ніколи на цьому форумі новачком не був. 100% ти прийшов сюди вже бувалий воїн. До речі - я тобі вже сьогодні запитання два поставив - ні на одне не отримав відповіді. А що так?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. З ранку з різних джерел отримую цю інфу.
    Пора ділитися:

Інсайди частково підтвердили мою версію, але й озвучили незбагненне.
    Один депутат, близький до Арахамії почув від Давида таке:
    Остін приїздив, передавав прівєтікі і наче сказав Зеленському у вигляді ультиматуму наступне:

1. Не чіпати Залужного.
    2. У 2024 провести вибори.
    3. Ні - то передати країну главі ВР.
    4. Якщо ні, то далі самі воюйте з путіним.

Ну, за Залужного ясно.
    Найвеличніший ревнує до генерала.
    Бо у нього рейтинг падає, а у Залужного тримається міцно.
    Вони два рази на місяць роблять заміри і фокус групи.

І виявляється, що Залужний твердо на позиції героя, а Зеленський ніт.
    І виходить дивне: Зеленський наче б не повинен розхитувати човна, бо буде ж гірше.
    Але він не може, бо бажання бути головним героєм п'єси Єрмака сильніше за інстинкт самозбереження.
    От такий от парадокс.

А ось стосовно виборів неясно. Суспільство не хоче, влада не готова провести. А парламентські провести і закон не дозволяє.
    Тому версій дві.
    Або Арахамія свідомо вкинув це через депів-слуг в суспільство (бо він же ж знає, що розтриндять).
    Ну або Вовчик вже так дістав союзників, що їм терпець урвався.

Що думаєте, друзі?
    Віктор Бобиренко

8. mypucm

тут неясно ось що:

1) чи гарантує Остін достатню допомогу?

2) коли Зеленський на все погоджується, і Україні надають всю потрібну допомогу... чого це раптом народ буде проти виборів? :scratch_one-s_head:

9. mypucm

подумалось..

у банків чомусь немає серйоних проблем з ідентифікацією людей............ якось же викручуються...

чому повинні бути проблеми з ідентифікацією виборців у виборчих комісій ? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо пілот керує літаком без проблем проблем, то чому якісь проблеми мають бути у пасажира у керуванні літака?:)))

Банки цим питанням займаються постійно, а виборчі комісії раз на 5 років.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скоро Слуг народу буде більшість не лише у ВРУ, а й у СІЗО.

12. medwedo berlogsoni

Тому що я займаюся справами, які корисніші, ніж дискусія з тролями. Там один твій попередник, також кацап, називав мене Коломойським і підлеглим Коломойського. Так що я - тертий калач (чи як кажуть в росії - стрєляний варабєй)

Зайди до стоматолога і запитай, чи зуби відсікають, чи рвуть.
    Я таки бувалий воїн. Я був колись на Севастопольському форумі, ще тоді, коли навіть рашисти не окупували Крим, коли Крим був українським, а я їздив туди на відпочинок. А звали мене там Доктор Виживаго (класно, правда). Але потім мене там забанили. Крим збиралися захопити, а мене обіцяли закопати в піску, коли я туди приїду. Традиційна російська гостинність.
    Але мова не про те. Мова про те, що видно, як то кажуть, пана по чоботях.
    Я бачу, що ти прийшов вкласти свій посильний вклад у розхитування ситуації в Україні. Прикинувся "своїм".
    Я на форумі зареєструвався не для того, щоб воювати із кимось, а для спілкування на цікаві теми. Мовні теми, зокрема.
    Але кацапські паскуди та їх посіпаки пересрали форум, і тепер тут майже нікого із колишніх форумчан не залишилося.

Ти краще скажи - Хуйло Путін чи не Хуйло? Росія - агресор чи не агресор?
    Дай свою оцінку Путіну і путінській Росії.
    Тоді може бути розмова далі.
    Тільки не ставай в позу номер два і не викручуйся.

Останнє редагування: 23 лис 2023
  13. mypucm

Аркаша, невже це знову ти ? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  14. medwedo berlogsoni

@mypucm, я чомусь відразу не помітив, що то Аркаша звертався до Вас. Подумав, що запитання до мене.
    Але суті це не міняє. Нехай висловиться про своє ставлення до узурпатора і вбивцю, що зараз сидить у Бункері, та про те народонаселення, яке живе в гімні, але гордиться вялічієм.
    Але, здається мені, що Аркаша, він же - гамнюк Гудман уникатиме надання оцінок нинішьньому режиму в Росії. Буде казати, що це - не по темі.
    У них "по темі" лише давати оцінки Зеленському, корупції в Україні, українському уряду тощо.
    Втім, можливо, що я помиляюся. Але те - навряд чи. І у Вас, і у мене, і у Сільвер Булліт склалися дуже схожі враження про це нове явище (явленіє кацапа народу).

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

16. medwedo berlogsoni

Придурку, вивченням мов я не уникаю слідкування за політикою. Мій ранок починається не з того, що я всоте в політичних темах читаю чергові висери Хомчина про шашлики по сімнадцять чи ідіотські карикатури від всяких чорноволохів, а із ознайомлення із тим, що пише зарубіжна преса про російську агресію в Україні, що пише про Зеленського чи ситуацію на фронтах.

От, для прикладу,
    Kyiv on Thursday welcomed a new Western 20-nation "coalition" to boost air defenses.seen as a key element in the country's campaign against Russian forces.

Ukraine’s President Volodymyr Zelenskyy has also warned of "difficult defense" in east as cold sets in. Follow DW for the latest.said the group was formed at a virtual meeting of the "Ramstein group" examining Ukraine's military needs.
    Germany's Defense Ministry had earlier announced the formation of the group in a posting on X, formerly Twitter, with Germany and France taking on leading roles.

Here's a look at further development in Russia's war in Ukraine on Thursday, November 23.

Ukraine updates: Zelenskyy thanks allies for air defense (msn.com)

За посиланням є також відео, яке розповідає, як France24 бачить візит Остіна в Київ.

А на диспути з рашистськими та порошистськими придурками у мене часу немає.

17. mypucm

1) мені здавалося, шо аркаша і гудман - різні люди

2) для того, щоб зареєструватися на цьому форумі, треба відповісти на питання "путін - хто?"...
    тобто всі зареєстровані - тіпа перевірені люди )))

3) а кого до 22-го банили ? :scratch_one-s_head:

18. medwedo berlogsoni

Важко довести, що Гудман і Аркаша - різні люди. Але, судячи із рівня грамотності і стиля письма, дуже скидається на те, що таки це - одне і те ж. Крім того, вони не перетиналися в часі жодного дня. "Пост сдал - пост прінял".
    Ну, а оце третє створіння, що з'явилося вчора, видає себе з вухами. Української не знає.
    Вони, повторююсь, будуть лише обсирати українську владу і жодного слова не скажуть про кремлівського диктатора, який узурпував владу, про дурні народи неосяжної Росії, які їдуть вбивати українців, грабувати хати і квартири, а в кращому випадку повертаються додому без ніг, без рук, зате з медальками. Потім безногі залазять рачки по сходах в під'їзді, а безруких не беруть ніде на роботу.

А до 22-го банили Гудмана.

а де твій аватар? :)