Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ось подобаюЦЦя мені такі дурепи, які нє мають фактажу та розуму, проте щось там патякають та голосують за Голобородька. Дивись. дурепо: СТО починають роботу о 9-00. Я приїзджаю в офіс близько восьмої. Години з лишнім вистачає, щоб подивитися загальну форму за минулий день. Ще години вистачає, щоб передивитися відео з камер відеоспостереження, якщо у мене виникають якісь питання по звіту той чи іншої СТО. О десятій приїздять менеджери з заявками та кассою за минулий день. Щоб прийняти гроші досить години максимум.За цю саму годину менеджерам видаються согласовані заявки минулого дня, які вони здають у бухгалтерію для оплати. (Заявки я детально розглядаю після 18-ї години. Коли ніхто не заважає та не відволікає.Моя вимога до менеджерів- у заявках вказувати, для чого потрібна та, чи інша позиція. Якщо виникають додаткові питання-є телефон.) Тобто, до 11-ї ранку усі виробничі питання вирішені. Є ще ціла година, щоб вирішити якісь питання, які раптово виникли, та на спілкування з бухгалтером. Після обіду- час на спілкування з усілякими різними (це якщо є потреба, а вона далеко не кожен день). Ну і після 18-ї, як я написав вище- робота з сьогоденними заявками.
    І ще- на те, щоб передивитись стрічку новин, та перечитати основне- достатньо 20 хвилин.

А тепер я хочу послухати про "ну зовсім немає часу".

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Єрмак поїхав у США. Там що, Зелупа здох, що його обов`язки у міжнародних відносинах завгосп став виконувати?

3. Якщо Буратіну Дубинського звинуватили у державній зраді, то чому досі не звинувачений його поплічник Казбек Портнов?

Я не раз розповідав про роботу Портнова в інтересах РФ. Чого варті лише вилучення ДБР за заявою Портнова клістронів з систем українського ППО, які оголили повітряну безпеку України. Вже не кажучи про брехливі звинувачення щодо колишнього президента Порошенка, які спричинили потік безпідставних кримінальних справ.

Інформаційні операції проти України здійснювали обидва, разом з депутатом Деркачем і його фсбшними плівками. Проте, з усіх трьох лише Портнов досі обділений увагою СБУ. Цікаво, чому?

А ще цікавіше - чи врешті решт продемонструє СБУ принциповість? Або як завжди - без команди з Банкової не чіпатимуть навіть агентів ворога? А на Банковій є Татаров, який працював адвокатом Портнова. Чи не тому принциповість закінчується на особистих інтересах?
    FB_IMG_1699973943584.jpg FB_IMG_1699973949751.jpg
    Володимир Ар'єв

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Друзі:

6. КиївМіськБудда:
    Деякі ознаки кінця "Епохи Брехні" все ж таки з'явилися: до США з візитом поїхала людина, яка насправді керує країною.

Ні, Зеленський також полетів з Аллою Борисівною до США.
    Просто його не змогли витягти з нової ігрової зони президентсього літака.

Valentina:
    Зеленський прийшов до влади з обіцянкою посадити Порошенко, але зараз садять всіх тих, хто привів Зеленського та тих, кого привів Зеленський , якийсь сюр.

Йозеф Кнехт:
    Якщо відкинути всі емоції, то в сухому залишку виходить, що державні зрадники дубінський і деркач топили Байдена, який надає нам зараз фантастичну військову і економічну допомогу та топили Порошенка, того що підняв армію, підписав асоціацію, отримав безвіз та Томос.
    І ми пам'ятаємо чий на 100% прокурор порушив справу щодо Байдена та Порошенка, після опублікування "плівок". І як би зараз боти не тужилися, але це так і є, і так залишиться в історії)

Олег Леусенко:
    Канали проросійських олігархів, які під час війни несли в ефір руzzкімір, об’єднали в один телемарафон, як в срср, а патріотичні вимкнули.
    FB_IMG_1700030700687.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А якщо так кричать, що томос, отриманий за часів Порошенка - заслуга Порошенка, за часів Зеленського перейшли на новий календар, навіть Києво-Печерська Лавра - чия заслуга?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Томосу!!!!!!!

9. Lanktocha

Грамота передбачала офіційне визнання, а календар - особисте рішення вірян та зручність держави, звідси Покрова і День Захисника Вітчизни - 1 жовтня, а святкування Різдва зі всім світом, а не з путіним і гундяєвим.

10. Якщо б не отримання ПЦУ Томосу, ми ще б довго плелись у фарватері мпц.
    Отримання Томосу стало гарним поштовхом до віддалення від мпц

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

панове... у нас в Конституції записано, шо церква відділена від держави, чи нє?

тоді чому ми святкуємо 2023 рік від різдва христового ?
    чому держава користується цим календарем?

:scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  12. Lanktocha

Що за суміш кефіру з оселедцем? Першими на новий календар перейшли УГКЦ. Новий календар не вимога томосу, а особиста справа, такий крок могло зробити і неканонічне УПЦ КП.
    Таке вирішило церковне керівництво і віряни, не Зеленський і не Порошенко.

• Смішно Смішно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що є закони фізики(природи), а ці закони неможливо відмінити, навіть за гроші.

14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:popcorm1:

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Саме про це я не раз і хотів сказати: Чому при Порошенку не вигнали московських попів із релігійної святині України - Печерської Лаври?
    І Пашу Мерседеса тягали за бороду по судах, і нічого. Небеса не впали на землю.
    Взагалі оті всі церкви і патріархати - не більше чим клуби за інтересами віруючих у Бога.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А його і зараз ніхто не вигнав.
    При Порошенку ще не було куди виганяти православних, а при Зеленському, завдяки Порошенку - є, в ПЦУ.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваш висновок зроблений на основі МП.

18. А при чому тут зелупа і Порошенко?
    Ти вже зовсім йобнувся і без згадки Порошенка не може із себе слово виділити?

Чи ти ніколи не чув про консультації між ПЦУ і УГКЦ про створення взагалі единої церкви в Україні
    Рідкісний довбойоб і ідійот
    П.С. І тобі може дійсно варто наїстися оселедця з кефіром! Може хоч трішки мозок прочиститься

19. Lanktocha

Поки що в теорії.
    На хлопський розум, у деяких великих селах є по 2 церкви, православна і католицька, як буде виглядати, в одних одне свято, на другій половині села воно ще не настало, тому краще один календар.

Релігії у росії, Християнство - Православний Шаріат, Товариш гундяєв і вся во ФСБ братія, Іслам - кадировщина.

а де твій аватар? :)