Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не вважаю, що ті, хто дає хабар повинні нести кримінальну відповідальність так само, як той, хто бере.

Чому?

Тому обопільна відповідальність не дає можливість виявити хабар. Дающий покриває берущого, бо боїться сісти, і ніколи не признається у дачі хабаря.

Хоча це питання потребує вивчення.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Хомчин у мене в ігнорі. Я не бачу його дописів. То якщо це торкалося не мене-я вибачаюся.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

здається, на заході люди бояться навіть пропонувати хабарі представникам влади...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. "Если я когда-либо в жизни нарушу закон, я уйду сам", - казав колись у інтерв'ю перед виборами 2019 року один молодий кандидат. Цікаво, що з ним сталося далі в житті? Ушол він, чи тільки збирається? Чи ще не все зруйнував, що планував?
    20231110_150508.png

• Інформативно Інформативно x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це тільки здається. Бо "представники" вимагають хабарі- аж гай шумить.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Торгівля рилом. Ну як без того? Піар понад усе!

Жодна влада не страждала цим.

7. mypucm

та невже? о_О

8. mypucm

красавчик :pardon:

вап.JPG

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А пам'ятаєте..

Коли я не виграю війну то я піду щоб інший зміг перемогти...
    Стадіон ,2019

Не можу допустити думки, що Зеленський бреше, а Ви - виборці Зеленського- як думаєте?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну порошисти - то ясно, вони у всьому "винні". А чого ти до рашистів домахався?
    От почитай, що каже каже міністр МВС:

«Наявність будь-якого паспорту, в тому числі і російського, не є підставою для звільнення», – міністр внутрішніх справ Ігор Клименко – Юридичний вісник України (yvu.com.ua)

Це ж команда Зеленського, якого ти поважаєш. Навіщо виставляєшся брехунцем?

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо події цього часу тоді офіційно було АТО, бойові дії не такі як зараз.
    Багато експертів, сходяться на тому, що такі бойові дії, перемир'я, якого дотримується тільки Україна, вічні сидіння в окопах, що багатьох деморалізувало і можливість накопичення сил та ресурсів російській армії.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так пригадую, тоді знааааааачно менше наших людей загинуло. Але от біда - вони були деморалізовані.

А зараз ніякої деморалізації, зате чимало полягло.

Але тоді мучили кляті Мінські домовленості... А зараз велика радість - їх нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський каже про війну, а не про АТО.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да! Я навіть знаю звідки ви це взяли.

15. Сцяти в очі, як ти "єдиний не здав би", коли напрям з Криму у тебе був "під повним контролем" 1 (одного!) батальйону проти 30 тисяч російського угрупування, коли на Півночі одразу після попереджень Бернса про десант на Гостомель з Гостомеля ти прибрав навіть бригаду НГУ, коли за добу уже знаючи про вторгнення САМЕ ТИ не віддав наказ підірвати мости (які "жоден не розміновувались"), коли САМЕ ТИ через СБУ і Держекспортконтроль був пособником діда-комуняки по озброєнню російських вертольотів, коли наші ракети і снаряди саме ти закатав у асфальт, коли ти ЗДАВ у полон тисячі захисників Азовсталі НАБРЕХАВШИ їм про "гарантії ООН", і коли в результаті цього всього ти САМЕ ЗДАВ ворогу територію розміром з Швейцарію ЗА ОДИН ДЕНЬ, а потім здав ще раз усе у Стамбулі-1... і тільки Джонсон нас врятував...
    ... може тільки нахабне, упороте, повністю відбите животноє.

Ці істота не збирається вибачатися за свій провал. Вона збирається вас у нього замазати, виснажити, а потім змусити змиритися.
    Покарати їх за це і додаткового за хуцпу - мрія всіх адекватних українців.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже якийсь сотий раз та сама тріпанина і ті самі дорікання.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре, Лактоша, на тобі новеньке:

Ти платиш по двох платіжках за газ?

На тобі третю і заспокійся::))):))):)))

Українцям надійде третя платіжка за газ: за що доведеться платити додатково - Главком (glavcom.ua)

:haha:

З'їв? антіпарахабот? :dance3::haha:

Головне, не йди голосувати, зелені тебе зроблять ще раз.

18. То не піддається лікуванню.
    Довбойоб рідкісний. Правда живучий, але зі справою з дурдому

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)