Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Цікаво, як поступово відбувається злив Оманських угод в студіях російських пропагандонів. У студії Соловйова скаженіють:
    "Мы же должны были зайти тихо, обходя большие города и узлы сопротивлений, скопление армий, с выходом к Киеву и быстрым взятием его. Было договорено, что после подписания капитуляции, будет окружение и ликвидация ВСУ, это было вопросом времени. Почему все пошло не так?"
    Росія ніколи не зрозуміє, що Україна це не раби свого хана, чи царя. Українські військові можуть послати нах*й свого Верховного зрадника і почати захищати свою країну, всупереч наказам влади.
    Це можна побачити у програмі "Антизомбі" та "Громадянська оборона".

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А це ви в Єврокоміссії спитайте.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

оце мабуть ви пишете,
    а кремлівські куратори читають, надсилають донати... усе чесно :scratch_one-s_head:

4. MayorMayor

Єврокоміссія вважає, що в Україні порушується свобода слова. Спробуй їх переконати, що це не так, і що без виконання вимог Україна повинна бути в ЄС. Щось мені підказує, що в тебе нічого не вийде.І у іншої земерзоти теж.

• Смішно Смішно x 1
  5. MayorMayor

Оце ви довбойоб. Без мабуть.

6. Дивне прокляття того самого проценту.
    FB_IMG_1699509365605.jpg

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже така повага до медведопутінської журнашлюхи салавйова-разбойніка, що навіть його ініціали з великої букви?
    Ось і відповідь на своє ж запитання.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Це антиукраїнська провокація! diablo:

9. Оманських угод в студіях російських пропагандонів. У студії Соловйова скаженіють:
    "Мы же должны были зайти тихо, обходя большие города и узлы сопротивлений, скопление армий, с выходом к Киеву и быстрым взятием его. Было договорено, что после подписания капитуляции, будет окружение и ликвидация ВСУ, это было вопросом времени. Почему все пошло не так?"

10. MayorMayor

Reuters: Володимир Зеленський заявив, що Україна забезпечить відновлення країни без корупції

І, до речі, українська влада вже довела, що корупція у нас настільки добре організована і так прекрасно керується, що цілком може не чіпати певні сфери і напрямки --- доведено американською допомогою

Тож, можу допустити, що і цього разу станеться так, що всюди корупція буде, я в якійсь частині відновлення, там де американські гроші, ні

Наша корупція --- найкерованіша і найслухняніша корупція в світі, зроблена професіоналами і від душі
    Бригинець©

11. MayorMayor

12. mypucm

цікаво, коли у вас виникла потреба обзивати інших ? .......

:scratch_one-s_head:

13. MayorMayor

Відразу, як хтось обзиває мене. Чи ви насправді вважали, що могли назвати мене кацапським запроданцем, а я змовчу?

14. mypucm

це коли? :scratch_one-s_head:

15. MayorMayor

Пост 8743. Цитую: оце мабуть ви пишете,
    а кремлівські куратори читають, надсилають донати... усе чесно

16. mypucm

а кого я тим постом коментував? :scratch_one-s_head:

17. MayorMayor

А кого, якщо цей пост відразу після мого?

18. ЩОЙНО Верховний Суд України визнав, що суддів Тупицького та Касмініна звільнено незаконно!

Єдине радує. Верховний суд постановив, що Зеленський діяв поза межами президентських повноважень та не у спосіб визначений Конституцією і законами. Простіше, Зеленський підтерся Конституцією і вчинив свавілля. Тепер це визнав Верховний суд.

І вже повірте. Клоун з президетського палацу за свої беззаконня відповість. Навіть не сумнівайтеся.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відновлення - це по зразку, як було при Порошенку?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юріст...

а де твій аватар? :)