Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Як швидко змінюються методички для зелених ботів і тролів. От ви ж точно звернули увагу на дві речі. Спершу, коли хамас вчинив криваву бойню проти Ізраїлю, вони всі по команді почали нам розповідати, що "якщо Ізраїль із його хваленою розвідкою такому не зміг запобігти, то що ви від Зеленського хочете?" Брехали наволочі, бо Зе про це весь світ попереджав, а напад на Ізраїль, попри всі натяки, що щось назріває, реально не відсвічував до останньої миті.

Але мова не про те. Ви ж, звісно, побачили й наступний акт хорового бото-співу по зелених партитурах - за пару днів усі боти й тролі різко заткнулися й перестали озвучувати цю тезу з порівнянням із Ізраїлем. А що сталося? Та саме того дня в Ізраїлі опублікували, а в нас також поширили новину, що там пройшло експрес-опитування й понад 80% ізраїльтян вимагають відставки й покарання Нетаньяху відразу ж після закінчення бойових дій за те, що не зміг запобігти нападу. Що, не сподобалася така перспектива нашому зеленосяйному?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо там так, про таке для нас писав я та інші дописувачі, а порохоботам таке зараз і вже.

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Вони реалісти.
    Ніде і ніколи так потужно не ворують, як під час війни.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Президент і головнокомандуючий не знав???
    Про широкомасштабне вторгнення не знав, про розмінування - не знав. Нафіга нам такий лідер???
    А Єрмак знав. То хто у нас керує країною?

А питання розмінування є стратегічне і стосується безпеки країни. Президент не контролює цих питань?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, там майбутня дата, бо це електронна версія. Друкована вийде 20 листопада 2023 року.
    Так воно є завжди. Не знав?:facepalm:

6. Punainen Lippu

Нi, не знав.
    А хто ж тодi буде купувати друковану версію? :dntknw:
    Логiчно щоб було навпаки.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я сам не знав, поцікавився і мені пояснили.
    Не знаю чому так, але так є.

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А чого Зелупа і зелупоголові замовкли про захисників Маріуполя?Захисники зараз від расєянського "суду" отримують терміни ув`язненя. Хто 15, хто 20, хто 30 років, хто пожиттєве."Мудрому наріду" (тм) не цікаві результати зелупиної "екстракції"?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я в шоці:

По всій Україні зараз йдуть обшуки в секті АллатРа.
    Верещучка наразі вдає з себе дурепу, мовляв, я не я і секта не моя. Між іншим, в тій секті фігурують прізвища Ваньши Баканова, Гаді Савченко, Олега Кулініча.
    Засираючи пересічним мізки, секта займалася збором розвідданних для росії

10. MayorMayor

Як несподівано!Чергові погоничі зеленого збіговиська виявилися московитськими кротами. Хто би міг подумати?

• Подобається Подобається x 1

11. View: https://twitter.com/leusenko1/status/1719998337087082604?t=9Nk8241vW10B-HIe-2B2BQ&s=19

20231102_194038.jpg

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та при чім тут Зеленський?

Прислухайтеся до завгоспа:

13. MayorMayor

Пригадалося, як зелупоголові роздирали собі сраки від радикуліту до апендициту, волаючи, як Зелупа потужно впорався з Мертвечуком. Але, очікувано, вийшло чергове пусте шоу:

Маєтки Марченко-Медведчука в Києві, закарпатська дача Ведмежа діброва, SPA-готель "Бескид" досі не конфісковані, не дивлячись на піар Данілова із Зеленським на цій темі,
    а поліція охороняє їх в інтересах власників.
    А ми не знаємо, де взяти будівлі для біженців чи шпиталю для ЗСУ.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. MayorMayor

Написане за 5 днів до вторгнення:

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову "Євангеліє" від чорноволохів.
    Було ще і прогнози різних міжнародних експертів, що війна проти України більше тижня тривати не буде, окупація всієї України, тут вплинула не стільки зброя, скільки настрої самих людей.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Поясніть мені чому в Ізраїлі після 1500 жертв рейтинг Натяньяху впав до нуля, а у нас після сотен тисяч жертв рейтингу зеленського все до єдного місця?

Це Натаньяху винний, що на його країну напали? Ні.
    То це ізраїльтяни дурачки, чи це у нас свій особливий шлях?

19. Punainen Lippu

Тому що народ довіряє нинішній владі і президенту.
    Володимир Олександрович все робить правильно.
    Зе!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. MayorMayor

Планктоша, ти довбойоб. Більше не треба нічого пояснювати.Бо тебе вчити- тільки псувати.

а де твій аватар? :)