Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Миху, почитайте Статут ЗСУ і не говоріть дурниці про Єрмака.

35. Накази віддаються, як правило, в порядку підпорядкованості. За крайньої потреби командир (начальник), старший за службовим становищем, ніж безпосередній начальник, може віддати наказ підлеглому, минаючи його безпосереднього начальника, про що повідомляє безпосереднього начальника підлеглого чи наказує підлеглому особисто доповісти своєму безпосередньому начальникові.
    statuti_zsu.pdf (ifnmu.edu.ua)

Хто, згідно зі Статутом ЗСУ, підпорядковується Єрмаку?

Якщо Ви служили в армії, то повинні знати, хто такі начальники, а хто такі - безпосередні начальники.
    І не треба тут людям морочити яйця по сімнадцять копійок.

Про підпорядкованість можете також почитати в Статуті.

31. Начальники, яким військовослужбовці підпорядковані за службою, у тому числі і тимчасово, е прямими начальниками для цих військовослужбовців. Найближчий до підлеглого прямий начальник є безпосереднім начальником.
    32. За своїми військовими званнями начальниками є: сержанти і старшини - для рядових і матросів однієї з ними військової частини;

прапорщики і мічмани - для сержантів і старшин, рядових і матросів однієї з ними військової частини;
    молодші офіцери - для сержантів, прапорщиків і мічманів однієї з ними військової частини і старшин, рядових і матросів;
    старші офіцери за військовим званням підполковник, капітан 2 рангу, майор, капітан 3 рангу - для прапорщиків і мічманів, сержантів і старшин, рядових і матросів;
    генерал-лейтенанти, віце-адмірали, генерал-майори, контрадмірали, полковники, капітани 1 рангу - для молодших офіцерів, прапорщиків і мічманів, сержантів і старшин, рядових і матросів;
    генерали армії України, генерал-полковники, адмірали - для старших і молодших офіцерів, прапорщиків і мічманів, сержантів і старшин,

Де тут місце для Єрмака? Ви - як малі діти. То ви бабусям біля під'їзду можете розказувати, що Єрмак віддавав накази військовим ЗСУ.

Я вважаю, що розмінування Чонгару було розумним стратегічним ходом, тому що Путін положив би сто тисяч своїх, але все одно дійшов би до Херсона, але також полягло б і багато наших.
    Ви ж бачите, що йдуть м'ясні штурми, тим самим м'ясом за тиждень розмінували б Чонгар і дійшли б до Цюрупинська.
    Для Хуйла плюс-мінус сто тисяч расіянчегов - нєвапрос.
    Якби наші захищали Чонгар, їх би бомбили зверху, полягли б десятки тисяч. В степу ніде сховатися. А авіабомб по півтони у рашистів вистачило б.
    Я думаю, після перемоги військові аналітики прийдуть до спільної думки, що тимчасова здача Херсона була стратегічно вірним рішенням.
    Тому що дозволила тимчасово виключити із бойових дій значну кількість рашистського війська.

2. medwedo berlogsoni

Мені здається, Ви - хворий.

3. Смішне сьогодні прочитав.
    Мовляв у нас є "велика історична постать" Володимир Зеленський, який витримав перший удар ворога (в замалому броніку, з сушеною мівіною, мабуть) в ситуації коли країни заходу не давали нам жодної військової допомоги.

Про "не давали жодної військової допомоги" - брехня. Дякувати Борісу Джонсону і затравленому худобою Бену Воллесу.

Але я не про те.
    Я досі шукаю хоч якесь публічне прохання Володимира Зеленського, зроблене за всі ті місяці перед вторгенням, в якому би він просив зброю в союзників.
    Гроші перед самим вторгненням в союзників просив, паралельно обсираючи, а от зброю - я не бачив.
    То як можуть тобі щось дати, якщо союзник к тебе ворог, а "та сторона" "завтра відведе війська з навчань в Білоруській СССР"?

Якщо в когось є інформація що підтверджує те, що моя думка хибна і Володимир Зеленський просив зброю в союзників перед вторгенням - надайте будь-ласка лінк в коментах. Дякую.

4. Ох і піднасрав Шустер зеленим по проханню самих зелених.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не знаю всіх нюансів, але вийшов марш-кидок Приазов'ям. Жертв більше, тоді обороняти, чи зараз наступати і відвойовувати?
    Вже писав про деяку схожість крикунів на рашиських шабашах і порохоботів. Так і це, дуже у рашиському стилі, свої неудачі оправдують - "відступ на вигідніші позиції", "жест доброї волі", "тимчасовий відступ не означає програна війна"...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви плутаєте дві речі.
    Є статут, а є реальність.

За законом, які повноваження є у Єрмака?
    І що реально він робить?

Знаю. І бачив. Як командир віддає наказ, а політрук мав в дупі цей наказ разом з командиром, бо міг його виграти по партійній лінії. Я вже не говорю про дідовщину між офіцерами. Так що ви мені статутами голову не крутіть. Знаю як це робиться.

А чому зразу ЗСУ? Є бригадний генерал Наумов(якого призначив Зеленський), сьогодні за кордоном. Є Кулініч (якого призначив Зеленський) - керуючий СБУ на півдні(зараз затриманий), Є голова СБУ Баканов(якого призначив Зеленський) і який чомусь не притягнутий до відповідальності. Вони всі намагалися здати Україну, що їм частково вдалося.

Ось Єрмак готує ургентно розмінування:

(74)#зеленский #зеленський #слуганарода #україна #єрмакандрій #офіспрезиде... | TikTok

7. ‼А зеленим зараз непереливки...ні дня спокою...як лини на пательні...аж пищать, як щури в капкані...толі єщо будєт‼
    Є і така думка

ПЕЧЕРСЬКИЙ ПАГОРБ__31.10.23__️От лицемерства команды Зеленского порой бросает в дрожь. Много мы видели в свое время, но такое!..
    Весь интернет заполнен возмущениями, по поводу статьи в "Тайм", суть которой - проклятый Запад не дает патриоту Зеленскому победить в войне. И в то же самое время в реальности...
    ➖"Да чего ты волнуешся? Скоро все закончится. Войне осталось пару месяцев, от силы". ➖"Наше наступление уже захлебнулось. Скоро Путин захватит Авдеевку и объявит победу. И войне конец".➖ "Кто, Залужный? Да что он может?" ➖"У Москвы не сил завоевать всю Украину, это ясно всем. Им нужен просто повод для завершения войны. Авдеевка - прекрасный повод. Кабы не упоротые порохоботы, да Залужный на танке, мы бы сейчас быстро им подарили этот повод - и все. Можно делить деньги Запада на восстановление экономики". ➕Это короткий список тезисов, которые мы в течение прошедшей недели услышали от депутатов "Слуги народа" и от политтехнологов из их пула . ☝А вот камеры в то же время они, естественно, говорят прямо противоположное.☝ На камеры они все - патриоты. .
    Они устроили конфликт с Польшей. Они полностью провалили работу с западным общественным мнением. У них Госаудитслужба только что чуть не заблокировала производство товаров военного назначения и сорвала подписание массы контрактов. Теперь даже издание "Тайм" сообщило, что именно Зеленский провалил мобилизацию в ВСУ, тем что бросился увольнять все руководство центров комплектации, и тем заблокировал их работу.
    Сдать Авдеевку? Дать Путину повод для завершения войны? Об этом речь?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

То я хочу запитати, де згідно закону місце Єрмака? Чому завгосп офісу займається військовими питаннями? І не діти і не бабусі, а він сам про це каже. Сам про себе!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

От як Зеленського запитають про розмінування, то він скаже: То Єрмак! А Єрмак скаже: я ж завгосп і згідно повноважень нічого не знаю.

От і все. Спеціально поставив Зеленський людину, котра згідно закону не несе відповідальності, а на себе відповідальність брати не хоче.
    Ось читай:
    Єрмак заявив про нові домовленості щодо ділянок розведення і розмінування на Донбасі (depo.ua)

10. medwedo berlogsoni

Тобто, слідства ще не було, але Ви вже у всьому впевнені. Цікаво-цікаво.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що ви є тупий у військовій справі. Тому ваші умозаключєнія - тупі.

От скажіть, що робить тут Єрмак, згідно законів, повноважень, статутів:

Під головуванням Андрія Єрмака відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад - Житомирська обласна військова адміністрація (zht.gov.ua)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема дурних. Слідство буде при наступній владі.

13. medwedo berlogsoni

Приазов'я широке. Увесь берег Азовського моря наші все одно не втримали б - не було чим. І, крім того, навіть Чонгар не втримали б. І був би той самий марш-кидок Приазов'ям, тільки на тиждень пізніше. Різниця полягала б хіба в тому, що рашисти втратили б на штурмі Чонгара десяток-другий тисяч м'яса. У росії - бомбардирувальники, які б в степах Приазов'я змішали б ЗСУ з чорноземом. Бо в нас, на жаль, до цих пір немає авіації, яка б протистояла більш сучасним російським винищувачам та бомбардирувальникам.
    Ми до цих пір фактично безсилі перед рашистськми бомбардирувальниками. Вони б засипали все Приазов'я бомбами. Там ніде сховатися.
    Це Вам не Авдіївка з коксохімом та підземними тунелями. А степ, де все як на долоні.
    Все це очевидно навіть не військовому. Бомбардирувальники заходять з Азовського моря і методично знищують поквадратно все підряд.
    Хотілося б почути авторитетну думку військових, а не всяких марусь, скільки днів вдалося б утримувати Чонгар, і скільки б захисників ЗСУ при цьому загинуло б.
    Те, що пишуть люди із дещо схибленою психікою, викликаною ненавистю до Зеленського, навряд чи можна вважати тверезими оцінками.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Психика чи схибнута, чи нетверезий весь час, чи ворог. Я не можу інакше пояснити їхню ненависть до президента, який робить все для перемоги чи волонтери, які стільки часу свого життя та ресурсів віддають перемозі.
    Може мізкі зсохлись і тому дуже довіряють різним заказним негідникам-блогерам, як довіряли оті "бабусі Януковича", чи оті "бабусі Путіна", в яких кукуха поїхала ще двадцять років назад.
    Хочу спитати, а що таке сталося, що Гудмана аж на місяць закрили? Прямо респект адміну. Чи щось страшне сталося - Гудман забув пигулки прийняти?

15. medwedo berlogsoni

Не знаю, якою була моя роль в тому, що Мартин звернув увагу на Гудмана, але думаю, що це сталося тоді, коли я передав йому привіт в одному із своїх постів. В тому своєму посту я відповідав Хомчину, який звинувачував мене, що я начебто "вихваляю" Стерненка з подачі феесбе. Дуже цікаво у Хомчина вийшло: Стерненко закуповує дрони і передає спецпризначенцям СБУ, які йому дякують, і все це, на думку Хомчина - "проїскі ФСБ". Полистайте тему про Порошенка.
    Як би там не було - нехай Гудман відпочине. Він запідозрив мене в тому, що я вивчаю турецьку за дорученням ФСБ, щоб допомагати Туреччині, яка підтримала Хамас. Гляньте в мовну турецьку тему.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, то чому наші вигризають метри у кацапів?Кацапи на півдні не у горах та не у лісах лінії оборони побудували. І головне, що заважає просуванню ЗСУ- це міни. Чи це тільки ЗСУ не може оборонятися в степу, а кацапи можуть?

17. MayorMayor

О, то те, що Зелупа з кодлою крадуть, як не в себе- то "роблять усе для перемоги"?Буду знати.

18. MayorMayor

Чомусь над Харковом росіянці перестали літати десь через місяць після вторгнення. Хоча- нашої авіації над Харковом не було. Що трапилось у Харкові, Мєдвєдо, і чому це не могло трапитися над Чонгаром?

19. MayorMayor

А чому ні?Зелупа у справі з Єрмаком порушив купу законів. За зовнішню політику відповідає не завхоз, а президент, приміром. І те, що поки не було слідства, не заважає вважати це злочином.

20. Американському журналісту вдалось збити наліт снобізму і непогрішимості з Банкової.

Концепція помінялась. Інтерв'ю Подоляка Радіо НВ, після публікації в Тайм.
    Якщо раніше було що Зеленський і його команда - розум, честь і совість нашої епохи. То тепер - так є проблеми з корупцією, з управлінням, затягнули з звільненням Резнікова.
    Вони в ОПі розуміють, що після війни прийдеться відповідати за помилки і готові. Але в корупції винні неефективні правоохоронні органи і суди, які 30 років не реформували.
    Короче збила ця публікація в американському журналі наліт снобізму і непогрішимості з Банкової.
    Цікава обмовка по Фрейду Подоляка. Пора зрозуміти, що під час війни потрібно менше красти. Варіант не красти зовсім - не розглядається, як нереальний.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)