Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Було і з ти не пов'язане, хіба не було серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Солдати", "Кадети", кумири у серіальчиках "Бандитський Петербург" із рашистом-путіністом Пєвцовим, у мої студентські роки любили "Агент національної безпеки" зі стрільцем-недоносом пареченковим, любили "Бригаду" із путіністом безруковим, фільми путінського холуя міхалкова, жарти задорнова і петросяна, пісні газманова і любе... Біда не тільки одна, як зациклені порохоботи.

2. Показання зрадника Кулініча в суді про те, що Зеленський шукав таємний канал для переговорів з РФ до 24.02.22 через родича Баканова О. Бєляєва, а потім свідчення бувшого канцлера ФРН Шредера про те, що через Умерова його просили передати умови перемир'я прутіну (звісно ж від Зеленського, а не від Умерова).
    Це вже зрада Зеленського, чи ще ні?

3. Lanktocha

Із серії "я про Фому - ти про Єрьому", пішов перевод на інше.
    Мало на що розраховував Зеленський і на зовсім інше - рашисти, але із цим не погодилось більшість народу України і по-іншому склались обставини.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То для тебе проблема.
    Для мене проблема Зеленський - президент.

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Какаяразніца?":

А взагалі- бути подібним до зображення сифілітіка, мародера, дітовбивці, просиравшего усе, за що брався- для зелупоголових саме воно.

6. Як кажуть розумні люди: "скріни не горять!"
    20231023_084510.jpg

7. Ці слова і навіть більше:

До біса такого президента, він не гарант Конституції, він гарант свавілля, беззаконня, гарант замовних вбивств, позасудових розправ і судилищ, він гарант злочинності в Україні. Володимир Зеленський – диктатор початківець, який закінчить гірше за Януковича. Те, що сьогодні відбувається по цьому судовому процесі, по справі Riffmaster, по справі Кузьменко, по справі багатьох інших достойних людей, це ганьба, це судилище не конкретно над особистостями, це судилище над нами з вами, як над громадянським суспільством”, – сказав Стерненко.

https://prm.ua/sternenko-zelenskiy-tse-diktator-pochatkivets-yakiy-zakinchit-girshe-nizh-yanukovich/

8. Звісно, що цього можна було не допусти забезпечивши їх вчасну евакуацію, але ти тоді б втрачав 7 мільярдів щомісяця і взагалі всі втекли б в Польщу.
    20231023_090245.jpg

9. Lanktocha

А рашисти і війна вже не проблема?
    Бачу, що загрозливіше і що треба вирішувати скоріше.

10. MayorMayor

У відповіть патужний бункерний обісцюн продовжить блокувати виробництво наших ракет та покривати мародерів і кротів. Тим більше, що за удари по нашій енергетиці абісцюн вже потужно потужився.

11. MayorMayor

Я дивлюся- гівно, яке потужно насуплює бровки у потужному тамбурі- потужно заходить вкраїнчикам.

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

@MayorMayor а де ви тим часом? невже на передовій ? :mda:

13. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Стерненко - це хто ? :scratch_one-s_head:

14. MayorMayor

Я людина чемна- уперед на передову пропускаю жирну лису свиню з Кварталу.

15. MayorMayor

Зелупа потужно потужився, і потужно відповів на обстріли кацапами енергетики:

16. MayorMayor

Зелупа, знаючи про напад кацапів, не віддав наказ евакуювати музейні цінності, зокрема, скіфське золото. Зате тепер Зелупа зробив "віртуальний музей" з експозицією "дивіться, що я віддав кацапам":

17. Lanktocha

Є різне щодо цього, я чув і від деяких офіцерів, краще не сталінсько-жуковські методи, а вмотивовані професійні бійці, деякі офіцери були не задоволені алкашами у наявності, чи понабиравших навіть з легкими психічними відхиленнями, такі можуть вчинити бунт навіть між своїми.

18. Lanktocha

Стандартів у цих сферах небуває. У якому стані можуть повертатися з війни, бачимо ветеранів-афганців, навіть, хто служив у мирний час, хто просто підкачався, набув якогось досвіду, а є такі, що повертаються каліками або психічнохворими і твердження, що от я нормально перебув і ти зможеш, тут недоречне.

19. MayorMayor

Планктоша, ти довбойоб. Це аксіома. Хто "повернувся з війни"?Стефанчук?При чому тут "ветерани-афганці" до Ернесто "Че" Гевари, який був мародером, дітовбивцею, гвалтівником, обісрався, коли був міністром на Кубі, обісрався з революцією у Латинській Америці, та на додачу, ще хворів сифілісом?

а де твій аватар? :)