Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Треба обов'язково добавити: взяв чужі літери!

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З приводу такої тріпанини, раніше наводив приклад, це як Динамо Київ програло мюнхенській Баварії і мене звинувачувати, що це через мене, бо замало за них вболівав, така сама логіка порохоботів, я попереджав про реальну обстановку і що "Вадінтуру-2" не буде.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Російський шпигун Арахамія народився 23 травня 1979 року в Сочі, РСФСР
    У лютому 2015 року отримав паспорт громадянина України.
    Він не мав права обиратися народним депутатом України, тому що не пройшло 5 років. Його не мала права ЦВК реєструвати народним депутатом!

Ух ті порохоботи...

5. От брехло, воно поперджало.
    Та вам криком кричали що ви тягнете троянського коня в дім, що буде війна.
    А воно тепер як вюн на пательні викручується в намаганні вядбілится, і підтерти сраку обісраному віслюку

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ще раз, повільно та два рази: те, що ти довбойоб, ясно усім.Тобі не треба це постійно доводити.

7. MayorMayor

Гидота, не виляй сракою. Коли ти вже взявся облизувати Зелупу від гівна- будь послідовним.

8. MayorMayor

Європарламент проголосував за перемовини щодо прийняття Молдови в ЄС до кінця 2023 року.Катання та пиздякання Зелупи по світу перекреслилися крадіжками та корупцією зелупоголової кодли.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. MayorMayor

"Взимку вас будуть пиздячити більше ніж торік. Готуйтеся і терпіть. Консервуйте побільше, щоб банками мапєди збивати. А я? А мені нема коли! В мене вибори на носу! Які питання до мене? США допомогу урізали, що я можу зробити?!"

10. «Росія поширює наратив про корупцію, щоб розколоти підтримку України на Заході» - констатував президент Зеленський.
    Володимир Олександрович абсолютно правий. Але це твердження вимагає певних уточнень.
    1. Це почалося не вчора, а в 2014.
    2. Це прекрасно спрацювало і на внутрішню аудиторію.
    3. Найбільше до поширення цього наративу долучився телеканал одного олігарха, котрий і був головним спонсором і ідеологом зміни влади в Україні в 2019.
    4. Ми всі можемо показати президентові одного молодого політика, котрий дуже успішно для своєї карʼєри просував цей ворожий наратив, наприклад, на стадіоні.
    5. Яйця по 17 купував для ЗСУ не Путін. І кошти з українського бюджету за поставлену на окуповані території електрику платив Шурмі теж не він. Тож, можливо, якби реакція на такі дії української влади була адекватною, то й Росія не була б такою успішною в поширенні свого підривного наративу?
    К.В.

11. Lanktocha

Далі бушують порохоботи.
    І єдиний "залізний аргумент" це "Євангеліє" від чорноволохів.
    Я мав сумніви щодо Зеленського, але не такий він страшний, як його малювали порохоботи.

А 2019 - я казав, хто голосувавший у І турі за іншого кандидата, чи обираючі "менше зло" на чию сторону можуть перейти, але деякі порохоботи впиралися і дивилися через рожеві окуляри і хто помилився?

12. Це цікаво:
    Чому тупе бидло так любить брехунів, аферистів і покидьків? Чому ліпить з гівна і палок собі ідола і молиться на нього? Чому не розумнішає навіть коли його вбивають? Генетичний дефект мозку?

13. Lanktocha

Тому що реалісти, а не романтики. Подобається чи не подобається, така була тоді реальність, яка потреба тріпатись, за це дорікати і викликати до себе ще більшу нелюбов та дивацтво, багато дописувачів вам крутять пальцем біля виска. Жити треба не минулим.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Реалісти, хто ж сперечається?

https://vm.tiktok.com/ZMjuE7SKm/

А ти, Лаптоша не псіхуй!
    Порохоботи перед широкомасштабним наступом не втікали за кордон.
    Втікали Зелені слуги та ОПЗЖ.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де шашлики?

16. Чому не розумнішає навіть коли його вбивають? Генетичний дефект мозку?

• Подобається Подобається x 1
  17. MayorMayor

"Сєньор Голодомор. Ги-ги"(с)

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Good man

Good man Обычный человек

Когда сторонники Зеленского оскорбляли здесь людей направо и налево, ты как себя вел? Делал вид, будто ничего не происходит.
    Вот и сейчас делай вид, что всё нормально.:mocking:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нетаньяху не втік!

а де твій аватар? :)