Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Держать строй у тебя не получается. Свою юдофобию ты мог отложить на после войны но ты стал делить строй на первый второй третий клас халяльности а себя назначил суперукраинцем. То есть истиным арийцем.
    И при этом у него вопросы к зеленскому. Наверно по национальному вопросу

2. Good man

Good man Обычный человек

Натуральное идолопоклонничество. Уже как ненормальная фанатка начинаешь нападать на тех, кто не согласен поклоняться Зеленскому.

3. Good man

Good man Обычный человек

В соответствии со здравым смыслом ты перед многими здесь должна извиниться. А вместо этого ты продолжаешь истерить как сектантка.

4. Good man

Good man Обычный человек

Я тебя уже три раза подряд спросил про учения НАТО в чёрном море. Ты как засунула язык в одно место, так его и не доставала оттуда. Арестович в юбке.:)))

5. Good man

Good man Обычный человек

Вонючий кацапский провокатор. Поддерживаешь раздрай среди украинцев в разгар войны.

• Подобається Подобається x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Пациента даже во время войны Украины и России интересует только еврейский вопрос. :facepalm:Ну на то он и пациент, чтобы столь узко смотреть на окружающий его мир.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. 20220430_154633.jpg
    В ФБ виклали фотопруфи боїв на Банковій. Там страшне коїлось. Беленюк ледь вижив. https://t.co/G8HIa7RYgt

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. «Законопроект про ленд-ліз зареєстрували ще у січні. Це означає, що у Вашингтоні чудово знали про скорий початок війни і повною мірою готувалися до цього»
    На відміну від одного шмаркатого недомірка, який лише збирався на шашлики...

• Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Я бы понял такое отношение к нему, если бы Зеленский смог добиться от Эрдогана, чтобы корабли НАТО зашли в чёрное море и помогали Украине. Если бы Зеленский смог деблокировать Мариуполь, я бы тоже понял их реакцию. Но они же вместо существенных фактов рассказывают про то, что у Зеленского борода и усы с конца февраля ровным контуром растут сами по себе. Это очень важно во время войны.:facepalm::suicide:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Good man

Good man Обычный человек

Законопроект ещё ладно. Сколько времени страны НАТО предупреждали о войне? Зеленский ничего не сделал. Уже посольства перенесли из Киева, Зеленский продолжал отшучиваться. В итоге сотни людей положили свои жизни из-за предательства Зеленского, а его форумные фанаты рассказывают как много он сделал. Для кого много сделал? Для кремля - очень много.

12. Укрнафта продала фірмам з орбіти Коломойського автогаз вдвічі дешевше ринку.
    Через цю угоду компанія втратила за один день близько 300 млн грн.
    А ви і далі збирайте на каски і бронежилети!

Економічна правда:
    Торги проходили 27 квітня на біржі УМВБ.
    Так, було реалізовано 14,1 тисяч тонн за ціною 28 тисяч грн за тонну на 395 млн грн.
    Ринкова ціна того дня була на рівні близько 50-52 тисяч грн за тонну. За такою ціною у той же період свій газ продала держкомпанія Укргазвидобування.

Із коментарів:
    - Ну может у него есть знакомые в руководстве страны?

- Це бізнес на крові чи ще ні?

- 300 млн грн Zебанда подарувала Коломойському, а ви і далі збирайте по 10 гривень на ЗСУ

Olena:
    Порох свого часу не втримався, бо бракувало соціальної бази - замала кількість проукраїнські налаштованого середнього класу. А в Зе-влади, соціальна база надпотужна - страшенна кількість дрібних шахраїв, що в лояльності до шахрайської влади, мають свій шанс дістатися до корита. От і все (

Ckpeпy 3aпили:
    Порох тому і програв, що казав:
    - Ми повинні. Я повинен, ти повинен.
    Клован протиставив цьому:
    - НАТО винне, Байден винен, Германії винна. Я нічого нікому не винний, та ти, мій виборцю, теж.

Glory to Ukraine!:
    Порох не виримався бо занадто порядна людина і трохи історично сентиментальна (Черчіль).
    Але як не навчить він, всьому навчить карма. Жорстко, але навчить. Правда, є великий риск що зламаними руками збирати зуби по підлозі доведеться ,але що обрали...

Спокій:
    Порох не втримався бо наші гниди злились в пропагандонскому екстазі с путіним. Я пам'ятаю які були новини перед виборами наприклад на 24 каналі, я вже не кажу про г+г, в той час як всі кац..ськи помийки крикачали за Зе. Жорстка пропаганда, яка й навіть середній клас перетворювала на зомбі.

Рік Санчез:
    Українці (попри всі пи..лі, які вони за те отримують) дуже полюбляють популістів і брехунів. І ніяк не навчаться перевіряти інформацію, яку отримують. Це просто якась національна українська хвороба. Укрнафта продала фірмам з орбіти Коломойського автогаз вдвічі дешевше ринку.
    Через цю угоду компанія втратила за один день близько 300 млн грн.
    А ви і далі збирайте на каски і бронежилети!

Економічна правда:
    Торги проходили 27 квітня на біржі УМВБ.
    Так, було реалізовано 14,1 тисяч тонн за ціною 28 тисяч грн за тонну на 395 млн грн.
    Ринкова ціна того дня була на рівні близько 50-52 тисяч грн за тонну. За такою ціною у той же період свій газ продала держкомпанія Укргазвидобування.

Із коментарів:
    - Ну может у него есть знакомые в руководстве страны?

- Це бізнес на крові чи ще ні?

- 300 млн грн Zебанда подарувала Коломойському, а ви і далі збирайте по 10 гривень на ЗСУ

Olena:
    Порох свого часу не втримався, бо бракувало соціальної бази - замала кількість проукраїнські налаштованого середнього класу. А в Зе-влади, соціальна база надпотужна - страшенна кількість дрібних шахраїв, що в лояльності до шахрайської влади, мають свій шанс дістатися до корита. От і все (

Ckpeпy 3aпили:
    Порох тому і програв, що казав:
    - Ми повинні. Я повинен, ти повинен.
    Клован протиставив цьому:
    - НАТО винне, Байден винен, Германії винна. Я нічого нікому не винний, та ти, мій виборцю, теж.

Glory to Ukraine!:
    Порох не виримався бо занадто порядна людина і трохи історично сентиментальна (Черчіль).
    Але як не навчить він, всьому навчить карма. Жорстко, але навчить. Правда, є великий риск що зламаними руками збирати зуби по підлозі доведеться ,але що обрали...

Спокій:
    Порох не втримався бо наші гниди злились в пропагандонскому екстазі с путіним. Я пам'ятаю які були новини перед виборами наприклад на 24 каналі, я вже не кажу про г+г, в той час як всі кац..ськи помийки крикачали за Зе. Жорстка пропаганда, яка й навіть середній клас перетворювала на зомбі.https://scontent.fiev25-1.fna.fbcdn...J2fiNR5yqwr3E4TY3a_A7ATYS84DGQKwQ&oe=6272CDEB

13. Roman Zaitsev
    Я такі оуїтєльні історії збираю хоча, як кажуть, і не на часі.
    І нічого з собою не можу зробити.
    Давайте ще.
    FB_IMG_1651366270664.jpg FB_IMG_1651366277295.jpg FB_IMG_1651366280338.jpg FB_IMG_1651366283992.jpg

• Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо слухає Арестовича дуже часто, тому все знає.:)))

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чи не тут зарито ріст цін на пальне?

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , Ви не подумали про те, що Вам можуть нанести візит люди від Дмитра Яроша? Адже Дмитро Ярош назвав Володимира Зеленського своїм побратимом
    І відмодерують Вашу морду, якщо модератори ЛФ не ловлять мишей.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Люблять, тому такий результат "вадінтур".
    Могло би таке бути при найгірших варіантах. При взятті Києва, у полонених рашистів знаходили парадну форму для параду на Хрещатику.

19. Я вже давно нічого не боюсь, тим більше якогось самозванця Яроша. Я бачив правий сектор на Майдані в 2014 році і знаю чого варті звичайні хлопці , а чого варті їх керівники.

20220501_063355.jpg 20220501_063405.jpg

а де твій аватар? :)