Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

“Я постарішав через усю цю мудрість, якої ніколи не хотів. Це мудрість, пов’язана з кількістю загиблих людей і тортурами, скоєними російськими солдатами. Ось така мудрість. Чесно кажучи, у мене ніколи не було мети здобути такі знання”, – сказав президент.

На запитання Шустера, чи шкодує він про рішення балотуватися на посаду президента, Зеленський відповів: “Ні секунди”.

"Я постарішав через усю цю мудрість, якої ніколи не хотів". Зеленський з'явився на обкладинці Time

2. Ну добре, добре. Визнаю, то було фейкове відео оборони Банкової.

Бо так хотілось справжнє відео, а справжнього нема.
    Тисячі відомчих камер, тисячі приватних камер, десятки тисяч жителів з телефонами є, а жодного відео чи бодай фотки штурму Банкової нема.
    Жодних пошкоджень будинків, споруд нема.
    Жодних втрат з нашого боку нема. Це виключно тому що Зеленський і Єрмак ремби, я розумію.

Але все ж таки мучать мене 2 питання:
    1) коли єрмаку будуть вручати зірку героя за оборону Банкової?
    2) навіщо Зеля і ко з'їли трупи вагнерівців?

3. Gyppsy

Все, що постять ярі пєсєта, є або фейкове або упереджене.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Скільки робить Володимир Зеленський задля спасіння України, і що робить оця лушпайка, яка зветься @Mykhaylo Khomchyn? Гніда, яка ніякого слова подяки не сказала, тільки знає лити якесь надумане гівно...І вважає, що хтось може повірити, що він українець.

Останнє редагування: 30 кві 2022
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Пєсєта не можуть зрозуміти, що час Порошенка і всяких Юль вже минув. Тепер інші вимоги до політиків - менше бла-бла, а більше діла.

6. Silver bullet

Та він і не пєсета, він кремлебот...Он Майор був за Пороха - і як він поводить себе зараз? Є здоровий глузд, він має бути зверху...А як залишилось те мовби довоєнне "политичне", то зараз це більш схоже на діверсійну роботу.
    У @Mykhaylo Khomchyn в кожному меседжі, все, без виключення, на вентиляторі гімно на президента. Інших тем і меседжів нема. Це вже не порохоботство, це гірше.
    Він на роботі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Silver bullet

Можна говорити про НАТО, про ситуацію в Кацапії, про наші успіхи на фронті, можно хоч про короновірус чи сад-город, але в Хомчина - тілько фейки та брудні неправдиві чи маніпуляційні висновки про українського президента. Пропагандон пропонує аудиторії чиїсь висери "за що я ненавиджу президента" тощо...Це кому треба??Кремлю?
    Так він дочекається, сцуко. Зараз СБУ дуже щільно спостерегає за тими, хто ймовірно працюває на Москву. І дуже будуть раді ще одній такого рода "здобичі".Тільки не хотілося б щоб форум постраждав.

• Тупо Тупо x 1
  8. 20220430_115020.jpg
    В воюючій Україні, більше шансів зустріти Анджеліну Джолі, чим нашу першу леді.

9. Кращий коментар щодо розмінування
    Олександр Олександрович Яничар

Я так розумію, що питати ВЛАДУ, якого хуя була провалена підготовка = наїжджати на ЗСУ та на тих хто загинув в боях із переважаючим противником особисто?

Питати Верещучку, якого хуя вона проводила довбойобські реінтеграції із тим, хто через кілька місяців планує тебе вбити = наїхати на ЗСУ?

Питати Слуг Народу, якого хуя бюджет не приймався армійський, у той час як влада була зайнята біганиною за Порошенком = наїжджати на ЗСУ?

Питати навіть СБУшних хедів, чому ж та агентура яка здала південь та підготовку підрозділів ТрО це теж = наїжджати на ЗСУ?

А не здається вам, що так зміщувати акценти надто палевно, ми не зелєбоби, нам пісні арєстовічуса нафіг не упали.

Ми бачили судилища Павловського, Марченка, бачили переслідування Пороха, бачили суди проти РибКузні, а деякі з нас навіть стояли під ОПами, судами та на майданах та під аєропортами за це, і це все переддень війни коли всі притомні розвідки нам прямо кажуть буде напад, так що не треба намагатися там акценти змістити маніпуляцією в стили "сонечкі не воюють, але наїждають на ЗСУ".

Сонечки ні слова кривого про ЗСУ не кажуть, сонечки питають якого хуя аж настільки заздалегідь знаючи про загрозу - ВЛАДОЮ УКРАЇНИ не було зроблено достатньо із того, що не потребує надлюдських зусиль.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленского готовы поддержать на президентских выборах более 80% украинцев – опрос

У Порошенка непогані шанси утриматися на виборах на другому місці. Якщо до того часу не "сяде" за угольок з ОРДЛО.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Щодня вона не приїзджає.
    Напевно через її приїзд і ще був Жан-Клод Ван-Дам, була сьогодні повітряна тривога.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

В мене й зараз дуже багато питань до Зеленського та його оточення. Але ці питання не можна задавати, коли стоїть питання ( вибачте за тавтологію) існування Української держави. Усі питання залишимо до нашої перемоги. Так що, тримаймо стрій. Слава Україні!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 2
  13. Пресконференція "Війна в Україні: соціологічний вимір"

14. 20220430_125907.png

• Тупо Тупо x 1
  15. IMG_20220430_131236_040.jpg
    Тут помню, а тут не помню…

А коли вимкнули камеру журналіст запитав Зеленського: "Скажіть, а ці парашутісти вони ще досі у цій кімнаті?"
    (Oleksiy Drone)
    Вова Бендер, чи Остап Зеленський?

З коментарів на сторінці Олексія:
    - Юзік поїв всіх тих парашутистів

- Я так поняла, начало вторгнення мало декілька дублів бо діти і лєнка звалили раніше... а вова пише, що 24 були… нахіба брехати про те, що можна перевірити?

- Не договорились про что брехать?

- Фрагментарна пам'ять… "Тут помню, а тут не помню".

- Там ще Люся Арестович з автоматом бігала, кажуть. Між ефірами…

- Велике будівництво настільки велике, що швидко збудувало новий урядовий квартал без дірок від куль нападників/парашутістов.

- Все намагаюсь дізнатись - чому родина вови ночувала в АПУ?

- Нє, ну я розумію, що для заходу треба трішки нагнітати, шоб вони ж@пою почали рухати, але ж, бляха, не дешевим стендапом для лохів...

• Тупо Тупо x 2
  16. Lanktocha

А захопили би рашисти Банкову і президентську адміністрацію, посадили би Порошенка? Чому тут тішитись? Чи неважно хто, лиш би Зеленського усунути? На роль гауляйтера ніби хотіли привезти Януковича.

17. З'явилось відео запеклих боїв на Банковій 24.02.2022

Учасники боїв: Володимир Зеленський, Андрій Єрмак. Підполковник Олексій Арестович, учасних 33 бойових вилизок, участі в боях не брав, бо не міг знайти свій парик і підходящу сукню.
    Mason Lemberg

• Тупо Тупо x 2
  18. 10.03.2022
    "Андрій Єрмак: про перші години війни...." (ВІДЕО)
    Андрій Єрмак: про перші години війни, як виглядає день Зеленського та позаблоковість України (ВІДЕО) | Inshe.tv

– Пам’ятаєте, як ви дізналися про війну? Як це було 24-го лютого? Що ви робили в той момент?
    – Я приїхав десь біля 2 ночі додому. Було розуміння, яка ситуація, тому що багато було інформації на той момент. Але практично за годину-півтори я уже отримав і від розвідки, і від військових інформацію про початок бойових дій.
    Тому я швидко зібрався і був уже десь біля 5-ї години ранку в Офісі президента.

– Тобто ще до того, як впали перші ракети на Київ, вам повідомили про початок війни?
    – Я отримав інформацію про те, що почалися бої на кордоні, і про те, що пішли бомбардування. Тому одразу, практично з перших хвилин, я був в Офісі. І коли я приїхав на Банкову, президент уже був на місці.

– А як ці перші години виглядали? Які були перші рішення, що було зроблено у першу чергу? Чи вже все було готово і ми просто чекали, коли все станеться?
    – Ви знаєте, ми до останнього не вірили, що це станеться, чесно скажу. Ви знаєте, що було багато інформації від наших партнерів тощо. Але, все ж таки, ми не вірили.
    Ми готувалися, безумовно. І тому зараз бачимо результат – ми успішно воюємо другий тиждень. Це і є свідченням того, що всі ці місяці ми готувалися. Але не вірили до останнього.

29.04.2022
    ТСН репостить джинсу в іноземній газєті
    https://tsn.ua/ato/zs-rf-desantuval...-oprilyudniv-rozpovid-prezidenta-2049241.html

ЗС РФ десантувалися 24 лютого у центрі Києва для ліквідації Зеленського: Time оприлюднив розповідь президента
    "Ми їх розбудили. Це було голосно, були вибухи", — згадав Зеленський хронологію подій 24 лютого.

За якийсь час військове командування України повідомило президенту про те, що ударні групи ЗС РФ десантувалися в центрі Києва в урядовому кварталі. Цілями російських диверсантів були захоплення президентської сім'ї або її фізична ліквідація.

"До тієї ночі ми таке тільки в кіно бачили", — прокоментував очільник Офісу президента Андрій Єрмак висадження десанту ЗС РФ у центрі Києва.

========

Запомні, синок, русскіє всєгда тєбя наєбут.

19. Весь центр усіяний відеокамери

І ні одного відео, як віслюк у білій сорочці відстрілюється з арестовичем, єрмачком і данилюком???Данилом???? ¡!!!!!!!@@@@@

20. Lanktocha

До чого таке сказано?
    Написано під дією алкоголю чи "плану путіна"?
    Критика та заклики до повалення влади у країні, яка у стані війни у чиїх інтересах?
    Вы, батенька, чьих будете?

а де твій аватар? :)