Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. Згідно зі ст. 1 Конституції Україна є суверенна і незалежна, демократична, СОЦІАЛЬНА, правова держава

Мінсоцполітики пропонує зруйнувати все соціальне

Думаю, їй вдасться, адже демократичне і правове вже майже зруйноване, а над руйнацією суверенного і незалежного зараз працюють

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є різні поняття: кумир - це одне, а цілком заслужена повага - це інше. Я, наприклад, поважаю Зеленського, і мені не соромно, що у нас зараз такий президент, якого поважають у всьому цивілізованому світі. Путін на всіх мовах - Хуйло, який своїми діями викликає відразу у мільярдів людей. От для того, хто вважає Путіна "сільним прєзідентом", а не Хуйлом, Путін - кумир.
    В Канаді зустрічають Зеленського бурхливими оплесками.
    Чому я не повинен гордитися своїм Президентом, який в моєму сприйнятті пройшов від коміка Зєльонського до Президента Зеленського?

View: https://youtu.be/MEFR_XwcwF4?t=950

3. Good man

Good man Обычный человек

Он как таксист, разбирается во всём и лучше всех.

4. Good man

Good man Обычный человек

По сведениям ряда мировых СМИ, на саммите НАТО Джо Байден заявил в адрес Зеленского: «что позволяет себе этот мальчишка. Он без нас ничего не стоит».

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

брехня :acute:

на жаль, висадка дерев малопопулярна тема :dntknw:

вже з кожним роком дощів стає менше... собівартість їжі зростає... прийде пустеля, і всім буде гаплик :sad:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Писати теми можна скільки завгодно. Особисто я не розумію, мільярд дерев, а я ніде не бачив посадок. Напевно їх садили на Марсі.:))):))):))) Або просто відмили гроші, як завжди.:sad:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо живете не в Маріуполі і не в Бучі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. mypucm

ви не бачите, шо лісів стає все менше ? :scratch_one-s_head:

а в багатьох місцях вони вже самостійно не відновляться :sad:

це означає посуху і бідність... думаєте втікти від цього ? :acute:

9. mypucm

шарить чувак

upload_2023-9-23_18-39-9.png

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та як? Аво Медведо каже, що Зеленський дав вказівку висадити 1 млрд дерев! :))):))):)))

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

12. Silver bullet

Один нюанс, майорчики. :)))Спецпредставник не тільки по Україні, а і по іншим країнам куди йдуть гроші американських платників. Першоджерело треба читати чи тільки методичку, яка процеджує інфу і залишає гівно?
    Отак ви, нікчемні гівнокопачі і дієте: оббріхати, кинути тінь, щось не досказати, зманіпулювати, обізвати, аби не сказати чогось доброго про свою країну та президента..
    Чим ви відрізняєтесь від колаборантів, які діють виключно на користь ворога,хоч і під ворожими ракетами, а їх навіть на обмін раша не хоче брати?
    Ви - такі ж самі гніди, нікому не нужні, за вас сцуко соромно.
    Не виключно що дієте зза поребрека.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Silver bullet

порохосрань, що зветься майорами, десь вище ляпав, що буде з Зеленським в Канаді.
    В результаті майори в черговий раз обісралися. Та на цей раз дуже, вигрібати довго буде)

14. Silver bullet

а що це в темі "Зеленський"?

15. mypucm

а що це таке? :facepalm:

зображення_2023-09-24_061843386.png

пр.PNG

16. medwedo berlogsoni

@mypucm, ЛФ уже давно перестав бути пристойним товариством.
    В пристойному товаристві Президента України, якого поважає весь цивілізований світ, не обзивають так, як його обзиває МайорМайор.
    У МайорМайора якісь комплекси, крім того, він - хворобливий антисеміт.
    А у Вас якщо є думка про результати візиту Зеленського до Канади, можете її висловити.
    Я вже висловився з цього приводу. Візит Зеленського в Канаду був дуже вдалим. Йому парламентарії Канади аплодували стоячи, а ті, що знаходилися в передніх рядах парламентської зали, з вдячністю тисли йому руку.

Ось справжнє, людське, пристойне ставлення до Зеленського.
    ЗеленськомуАплодують.jpg

ЗеленськомуТиснутьРукуВКанаді.png

І якщо хтось, який НіхтоНіхто, і звати його НіякНіяк, тужиться оббрехати Зеленського, то він, цей НіхтоНіхто, у кращому разі - закомплексована людина, а у гіршому - просто працює на ворога України в воєнний час.

Якщо погоджуєтесь, висловіть, будь ласка свою думку, якщо не погоджуєтеся, наведіть аргументи. Зі мною можна розмовляти, як у пристойному товаристві.

17. medwedo berlogsoni

До речі, Зеленський також потис руку тому сивочолому, що дотягувався з другого ряду. Не плутати з Сивочолим.
    ЗеленськомуТиснутьРуку2ряд.jpg
    Ще ліворуч на цьому фото видно, як хтось фотографує цей момент на смартфон.

І після цього якась україноненависницька шелупонь ще може щось вякати-бякати. Ганьба!
    Ще раз кажу - Зеленський для мене не кумир, а Президент України, якого я поважаю за його нинішню діяльність.

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Байден - порохобот:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А виступ Зеленського в Конгресі США буде?

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І Порошенку подібне нагадували. Передвиборча обіцянка "Не брати і не давати хабарі", ще не була виконана.

а де твій аватар? :)