Президент Зеленський

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Bombus, 2 бер 2022.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ніколи такого в нас не казали

ЦЕ ТИ ПРИДУМАВ

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. mypucm

тут самый большой бред даже не то, что ты мне предъявляеш свои претензии к НАТО...

главное - нету доверия к россии... это главное...

россия будет отмываться от этой войны лет сто наверное... если еще будет к тому времени

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Цифри опитування які свідчать про відповідальність Зеленського за корупцію означають.

Як виявилось, багато означають.
    Ці цифри підпалили сраки всім свиням народу і їх обслузі. Змусили їх задуматися над тим, що спокій і почьотна пенсія їм не світить, а навіть навпаки.

Причому підгоріли всі. І навряд чи можна було б придумати більш тупішого способу заперечення дійсності ніж однотипні одноклітинні маніпуляції всього без винятку "керівництва". Наголошую, так ("ви всьо врьоті, я вам нівєрю!!!") діяли не учні 3-Б класу, а дорослі чоловіки, які мали б нести відповідальність за державу.

Але найважливішим в цьому процесі був навіть не спосіб і масовість заперечення реальності, а те що цим самим вони показали справжню суть своєї боротьби.
    Ви коли востаннє бачили щоб якісь події були прокоментовані всіма керівниками держави? Важливі події, трагічні події, смерті сотень людей обходяться без будь-яких коментарів. Бо їм пох.
    Але на цифри опитування не відреагувати не змогли. От що їх болить насправді, за що вони "воюють".

В той час, коли для Перемоги потрібно йти всупереч суспільству і "підтримці", вони роблять все навпаки, бо єдине що їх цікавить ситуативні рейтинги.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І яка "многоходовочка", що нейтральна Фінляндія во вражеском НАТЕ?
    Чи не примусило йти під зонтик НАТО політика росії, напад на Молдову, Грузію... А Косово - змінили кордони і примусово зробили штатом США, приєднали до члена НАТО, Італії чи Франції? Думаю, будь сусідами Іспанія і росія, давно би були створені Каталонська і Баскська народні республіки.

5. Зеленський поспішив заспокоїти 78% тих, хто вважає його злодієм.
    — Західна допомога ні до чого, шановні українці. Я краду лише у вас, — зауважив президент.

6. Lanktocha

Та скільки тріпатись? Така критика неактуальна і нікому нецікава.

7. Ну що ще, ти не тільки в корупції винен, ти щей руйнуєш державні підприємства оборони

Господи, як я хочу закінчити цей серіал «Особливості закупівель Міністерства оборони», але ж ніяк.

В цьому місці: кричить, бігає по стелі, матюкається. Але до суті.

Серія перша. Ви її вже знаєте, але «павтареніє» - самі знаєте що. Мені що одній мучитись?

Міністерство оборони України подало в суд на Державна аудиторська служба України на висновки аудиту щодо визнання ВСЬОГО прибутку постачальників збитками держави. Усупереч Конституції Украіни, Господарському кодексу, де чітко зазначено, що будь-яка підприємницька діяльність здійснюється з метою отримання прибутку. Та й здоровому глузду, в решті решт.

Під час війни одна частина виконавчої влади судиться з іншою частиною виконавчої влади. Судові засідання переносять у місто Харків, тому розуміємо, скільки по часу буде тривати розгляд цього питання.

Серія друга. Юридичний лікбез, і для складу виконавчої гілки влади в тому числі.

Існує собі такий спеціальний Закон України «Про здійснення оборонних закупівель». З назви закону ж зрозуміло, що саме він регулює? Правильно, правила оборонних закупівель.

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 19 Закону України «Про оборонні закупівлі» рівень прибутку в складі очікуваної вартості встановлюється рішенням Кабінет Міністрів України і НЕ МОЖЕ БУТИ ЗМЕНШЕНИЙ державним замовником.

Відповідно до Закону Постановою КМУ № 363 затверджено Порядок здійснення оборонних закупівель та встановлені межі прибутку оборонних закупівель.

Серія третя. Пишемо постанови на коліні в коридорі за принципом двох стін.

На цьому юридичний лікбез можна було б закінчити, але на початку війни буквально на колінах в перші дні війни була прийнята така собі постанова 335, яка тільки СПРОЩУВАЛА оформлення договорів оборонного призначення.

363 Постанова жодним регуляторним актом не була відмінена, і діяла весь час.

Серія четверта «Я замахалась бігати між комітетами або колективне безвідповідальне».

Вже була безкінечна кількість засідань в КМУ, до яких долучена була я.
    Потім було 3 комітети у Верховна Рада України. Без будь-якого вирішення питання по суті.

А далі пішло дуже цікаве.

Пʼята серія. «Сенсаційна новела»

До одного з виробників оборонно-промислового комплексу, який входить до Федерація роботодавців України пришли з вимогою таки повернути отриманий прибуток. Мені дозволили розповсюдити ці документи, інші поки вагаються чи передавати це в паблік.

Серія шоста. «Уроки цікавої математики».

Аудит був проведений за період 2022 року, до 1 травня всі підприємства мають сплатити податок на прибуток.

А тепер дивіться. Я продала державі щось за 100 гривень, 30% моя маржинальність. З них я сплачую 5,40 податку на прибуток. Тут все зрозуміло?

А якщо це не 100 гривень, а 100 мільйонів, а мільярд? Уявили, яка сума прибутку була сплачена?

Серія сьома. «Хто в психіатрії перший вдягнув халат, той і лікар».

Тобто, по логіці держави, підприємство, яке рік працювало на війну має сплатити і податок на прибуток, і повернути цей прибуток. Ні, не починайте мені про повернення державою СПЛАЧЕНИХ податків, я за 25 років своєї бізнес-діяльності про таке не чула.

Ну і на останок. «На кого працює правоохоронна система України?»

Кажуть. Але я в це не вірю, що по деяким підприємствам вже пішло ДБР, проводять слідчі дії, проводять експертизи, пишуть підозри, готують камери в СІЗО для людей, які очолюють ці підприємства. Нікому не потрібно пояснювати, що на оборонному ринку високопрофесійних менеджерів в вузькопрофільному сегменті знайти дуже складно. Під стогом сіна вони не валяються.

Тому. Так як лист Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки закликав терміново врегулювати КМУ ту правову колізію, яку вони самі і створили, закликаю:
    Денис Шмигаль
    Весь Кабінет міністрів врегулювати це питання, щоб не вийшло, що в умовах війни зранку ви зрозумієте, що: «Наташа, вставай, ми всьо уронілі».

Від вас всіх чекаю максимальне розповсюдження.

Поки я це все пишу, ви ЗРИВАЄТЕ ПОСТАЧАННЯ ЗСУ, ЩО ДОРІВНЮЄ ПІДРИВУ ОБОРОНОЗДАТНОСТІ КРАЇНИ.

Ваша Мати Драконів. FB_IMG_1694591851700.jpg FB_IMG_1694591861082.jpg

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну на кінець! Зелені добилися свого.

9. Arkadii

Arkadii Дуже важливый великоросс Аркадий Исаакович

Да, да. А кто мне тут рассказывает про Русь со столицей в Киеве и всё остальное? Папа римский?

10. Arkadii

Вас надо посадить рядом с сербом, иракцем, ливийцем, сирийцем. И посмотреть, как вы будете петь свои песни, выгораживая запад. :haha:

11. Arkadii

Извиваетесь, как ужи на сковородке.:)))
    Где ваше мнение? Ау? Границы конца декабря 91-го, как вы хотели.
    Трусливо прячите своё мнение.:negative:

12. mypucm

ты написал, что:
    "у нас все говорят что "Русь" и "Украина" - однокоренные слова"

я написал, что это брехня - у нас не говорят, что это однокоренные слова

13. mypucm

6667.PNG

теперь ты понимаешь правильные границы россии ?
    рф - в границах рсфср

что тут непонятно ? :scratch_one-s_head:

14. mypucm

15. Arkadii

У НАТО тоже есть границы 91 года и у остального мира. Хотите вернуть?:popcorm1:

16. Arkadii

В начале 2000-х мы предлагали Западу дружбу на уважительной основе. Чтобы никаких Косово и Грузий и Украин не было. Он отказался.

17. mypucm

тебе не приходило в голову, что у многочисленных стран и народов, которые россия типа защищает... есть своя древняя история...

ты конечно, признаешь право россии и Израиля на самоопределение...
    а все остальные страны - пешки по твоему :mda:

18. mypucm

НАТО - не государство, а организация...

туда страны добровольно вступают

Украина не имеет никакого отношения к его расширению,

если бы рашисты на нас не напали в 2014 году,
    так и были бы нейтральной страной

Останнє редагування: 13 вер 2023
    • Смішно Смішно x 1
  19. Lanktocha

І росія за Будапештським меморандумом - один з гарантів територіальної цілісності і безпеки України.

а де твій аватар? :)